Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Powiem Ci szczerze, że jakoś nie czuję różnicy. Może tylko pryszcze mi jeszcze po @ nie zeszły i w jeden dzień mnie trochę jajnik pobolewał.
Nawet mam wrażenie, że to na mnie nie działa bo się nic nie dzieje
Kozamonia a Ty z jakiego powodu bierzesz Clo? Tak z ciekawości pytam bo nie wiadomo czy niedługo i ja nie bd tego łykać -
nick nieaktualnykozamonia wrote:Powiem Ci szczerze, że jakoś nie czuję różnicy. Może tylko pryszcze mi jeszcze po @ nie zeszły i w jeden dzień mnie trochę jajnik pobolewał.
Nawet mam wrażenie, że to na mnie nie działa bo się nic nie dzieje
No to pocieszające powiem Ci bo niektóre dziewczyny dalej rzygały niż widziały po Clo i się z bólu zwijały bo jajcory puchną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pęcherzyki nie chciały rosnąć i nie pękały.Karolina2787 wrote:Kozamonia a Ty z jakiego powodu bierzesz Clo? Tak z ciekawości pytam bo nie wiadomo czy niedługo i ja nie bd tego łykać
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW poniedziałek byłam u mojej lekarki. Badania hormonów Lh, Fsh, i Progesteronu mam w normie. Tsh 1,13, identycznie jak w listopadzie.
No i powiedziała mi że ta biochemiczna to dobry objaw. Kazała się dalej starać i nie tracić nadzieji. Dała skierowanie na morfologie, glukoze i 100 innych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Ciekawa jestem jakie dziwne zachcianki smakowe przyjdą Naszym Groszkowym Mamusiom

Mi przypomniała się teraz moja. Chleb ze smalcem ze skwarkami i na to dżem truskawkowy
teraz bym tego nie ruszyła a wtedy miód malina w gębie bylo
Ja chleb z pleśnią.. I z nutella..
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH