Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam

rany nadrabianie was to jakas masakra
Waldziu starszy brat rozkoszny!
U mnie trzeci dzien testowania za mna i wyglada na to, ze wlasnie przytrafil mi sie biochem. Do staran z wykresami chyba raczej juz nie wróce ale zostaje tu z wami
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitek85 wrote:Elunia, czytałam Twoje wcześniejsze wypowiedzi i mam nadzieję, że i u mnie w końcu coś się ruszy
Dzisiaj we dwie mamy monitoring więc wieczorem czekam na forum na pozytywne newsy 
to dawaj znac co Ci tam wyjdzie. ja mam wizytę dopiero o 19:00 -
szuflada wrote:o Boziu jakie masz cudowne dziecko
przesłodki!!! a koszulka wymiata
cieszy się Toś, że będzie bratem? 
Chyba nie zorientował się jeszcze.. Ale na usg widział dziurkę i pyta co to a ja że to jest miejsce gotowe dla dzidziusia żeby tam zamieszkał.. Ucieszony zaczął całować mój brzuch i zapytał czy jutro już tam będzie..
Elunia, szuflada, Kasia1987, Caro lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Chyba nie zorientował się jeszcze.. Ale na usg widział dziurkę i pyta co to a ja że to jest miejsce gotowe dla dzidziusia żeby tam zamieszkał.. Ucieszony zaczął całować mój brzuch i zapytał czy jutro już tam będzie..
Super fajny ten Twój Tosiek. SłodziutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 12:32
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
waldziu na razie dalismy sobie spokój dlaego tez bylam zszokowana dwoma kreskami. aczkolwiek jak mowie obstawiam biohem lekko plamie cóż widac nie bylo nam dane teraz. jeszcze mam czas, planuje do 30tki zajsc wiec mysle ze powinno sie udac
Gizmo lubi tę wiadomość
-
ojojojWaldhauzerM wrote:Chyba nie zorientował się jeszcze.. Ale na usg widział dziurkę i pyta co to a ja że to jest miejsce gotowe dla dzidziusia żeby tam zamieszkał.. Ucieszony zaczął całować mój brzuch i zapytał czy jutro już tam będzie..
z tego co o nim piszesz to bardzo bystre, pozytywne dziecko
po mamusi chyba
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Zołza:) wrote:Chyba jestem nadgorliwa :p Wszystko przez ból w nocy ;p
W styczniu cykl: 30, w lutym 30, marzec 27. Dziś jest 30 dzień cyklu... więc najprawdopodobniej jutro dostane @...
Jak nie to... może coś pyklo :p
Zołzolek.. Czuwam i paczam
Gizmo lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:waldziu na razie dalismy sobie spokój dlaego tez bylam zszokowana dwoma kreskami. aczkolwiek jak mowie obstawiam biohem lekko plamie cóż widac nie bylo nam dane teraz. jeszcze mam czas, planuje do 30tki zajsc wiec mysle ze powinno sie udac

Ale mnie chodzi o to że od razu po biochemie są bardzo duże szanse.. Później znowu może być różnie.
Gizmo lubi tę wiadomość
-
szuflada wrote:ojojoj
z tego co o nim piszesz to bardzo bystre, pozytywne dziecko
po mamusi chyba 
No raczej że po mamusi
jakże by inaczej..
Zołza:), szuflada lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH