Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Ale mnie chodzi o to że od razu po biochemie są bardzo duże szanse.. Później znowu może być różnie.
fakt to nie poronienie nie trzeba robic przerwy.
to moze sie skusimy
byłoby styczniowe malenstwo
Gizmo lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Waldziu moje juz by przeczytały co maja na koszulce:D te strasze ofc
Natomiast najmlodsza ciagle twierdzi ze nie chce dzidziusia 
Ale on przeczytał co jest napisane ale pewnie nie pomyślał że to już..
szuflada, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:fakt to nie poronienie nie trzeba robic przerwy.

to moze sie skusimy
byłoby styczniowe malenstwo 
No dokładnie. Gizmo mi pierwsza dała nadzieję a lekarz potwierdził.. I stało się. Ciąża biochemiczna dużo naprawia.. Jak w pon zapytałam lekarza co z dostinexem który brałam przed a on do mnie że jak się udało to nie wracamy do tematu bo jest dobrze..
Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:a na kiedy przewidujesz @? bo ja na tą sobotę lub niedzielę, no chyba ze zaskoczy mnie w piątek lub w poniedziałek ale wątpię
Szczerze? Cholera wie :p wg Ovu na pt.. ale np prognoza dni plodnych mi się tu nie sprawdziła...więc nie wiem.
Wg mojej aplikacji Dziś jest 3 dzień po spodziewanej @ .. ale od 2 cykli @ dostawalam 2 dni po prognozie apki.
Więc jakby sugerować się apka to powinnam dziś dostać.
Patrzalam dziś na swoje cykle : styczeń 30, luty 30, marzec 27.. Dziś jest u mnie 30 dzień. Wiec jeśli znowu 30 to jutro :p
Powalone to :p -
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:A ja na razie nie czuję nic... a chciałabym już coś czuć

Kasiu, spokojnie
Mnie ni w 5 ni w 9 dopadło, że tak powiem zagnieżdżenie na drodze...
Jakkolwiek to brzmi, a może i komicznie
ale tak było.
Nagle się fatalnie poczułam... Zrobiło mi się słabo, niedobrze, w głowie mi się kręciło, a potem ten śluz rozciągliwy był.
Kasia1987 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dzięki za ciepłe słowa Anula.
Przynajmniej wiem, że mi się okres płodny skończył, bo po rekordowej fali śluzu płodnego w końcu od wczoraj nie mam majtek zalanych w robocie
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
a ja mam majtki zalane...wodą...ale tak chyba zawsze mam przed @Kasia1987 wrote:Dzięki za ciepłe słowa Anula.
Przynajmniej wiem, że mi się okres płodny skończył, bo po rekordowej fali śluzu płodnego w końcu od wczoraj nie mam majtek zalanych w robocie
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
szuflada wrote:a ja mam majtki zalane...wodą...ale tak chyba zawsze mam przed @
Znam to Szuflada, znam...
Mam ten sam objaw przed małpiszonami. Wodziczka.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH