Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
anna123 wrote:Chetnie bym zobaczyla jakis tescik z dwoma kreseczkami
na poprawe humoru
A no to jakiegoś teściora ewentualnie może podesłać Waldi i Anula
Reszta oczekuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 15:43
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Pracuje na produkcji gdzie trzeba stac 8h,naciagac sie,podnosic rozne rzeczy. Teraz juz zaklad nie ma dla mnie pracyCaro wrote:L4? No pewnie. Należy Ci się
Najważniejsze żebyś teraz odpoczywał i się nie przepracowywała. A jak mówisz ze jeszcze na dwie zmiany pracujesz to już w ogóle wariactwo dla organizmu. Wypoczywaj póki możesz, bo potem to wiesz 
stad to l4
-
Bralam lametta za ktore zostalam tutaj troche oceniona bo ma okropny sklad nie mowiac juz o tym ze na ulotce pisze ze ma powiazania z menopauza a ja przeciez mlodziutka jestemkozamonia wrote:Anna jakie miałaś wspomagacze w tym cyklu co udało ci się zajść?

i bierze sie go tez przy leczeniu raka ale tylko z tym mi sie udalo albo poprostu tak mialo byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 15:53
Allmita lubi tę wiadomość
-
Różni lekarze mają różne sposoby leczenia, ale jak widać w twoim przypadku kontrowersyjne tabletki były mocno na plusanna123 wrote:Bralam lametta za ktore zostalam tutaj troche oceniona bo mam okropny sklad nie mowiac juz o tym ze na ulotce pisze ze ma powiazania z menopauza a ja przeciez mlodziutka jestem
i bierze sie go twz przy leczeniu raka ale tylko z tym mi sie udalo albo poprostu tak mialo byc
myślałam, że jeszcze miałaś zastrzyk - ja też mam mieć w tym cyklu, dlatego wypytuję
-
anna123 wrote:Pracuje na produkcji gdzie trzeba stac 8h,naciagac sie,podnosic rozne rzeczy. Teraz juz zaklad nie ma dla mnie pracy
stad to l4
Dokładnie tak jak napisała eveli_na. Jak nie ma bezpiecznej pracy, to l4 to najlepszy wybór. Teraz liczy się Wasze zdrówko
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyeveli_na wrote:Sama nie wiem wydaje mi sie ze jednak powinny byc mocniejsze. i ze jednak stezenie jest za male. Cholera w Pl to przynajmniej zrobiabym bete i progesteron a tu dupa.
Dokladnie. Tutaj takich rzeczy nie praktykuja i ciezko sie doprosic o takie badanie. Ale zawsze mozesz sprobowac, moze sie uda trafic na przystepnego lekarza. No i warto tez poinformowac GP o takiej sytuacji, to oni sobie to odnotuja. -
W robocie babeczki nawet byly zdziwione ze jeszcze nie poszlam tylko pracuje juz 2 tygodnie od oddania zaswiadczenia pracodawcyCaro wrote:Dokładnie tak jak napisała eveli_na. Jak nie ma bezpiecznej pracy, to l4 to najlepszy wybór. Teraz liczy się Wasze zdrówko

-
Tissaia wrote:Dokladnie. Tutaj takich rzeczy nie praktykuja i ciezko sie doprosic o takie badanie. Ale zawsze mozesz sprobowac, moze sie uda trafic na przystepnego lekarza. No i warto tez poinformowac GP o takiej sytuacji, to oni sobie to odnotuja.
pewnie poinformuje, ja sie po prostu boje powtórki sprzed równo 2 lat... wtedy tez kreska sabienka niewidoczna prawie i walczylo to malenstwo ile moglo a potem USG i niestety brak serduszka...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH