Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelina a dzis który dzień cyklu masz? Troche te dwa pierwsze przesikane moim zdaniem ale nie obrażaj sie aby. Szkoda ze robione wieczorem. No i miedzy drugim a trzecim nawet doba nie minela wiec stężenie moglo byc mniejsze bo je poprostu wieczór wczesniej wysikalas. Nie wiem w jaki inny sposób Cie pocieszyć
-
Gizmo ja wiem ze nie tak powinno byc, ale ja chyba bardzo licze na ten okres. Bralam w tym cyklu potwornie silne leki, neurologiczne i mmimo ze odstawilam je w polowie cyklu to uwazam ze jednak to spore obciazenie. Zreszta omijalismy w ogole dni plodne wiec wiesz, to jakis upierdliwy plemnik straasznie byl, albo plodne musiay mi sie lekko pospieszyc, bo ojawy owu mialam raczej standardowo i razy oko kolo 16-17dc.
-
W takim razie jak na luzie to fajnie. A zaskoczenie bedzie w kolejnym cyklueveli_na wrote:gizmo to pewnie dwa dni jedzenia barszczu
a nie przesikanie
ale spoko 
ja pocieszenia nie potrzebuje takze luz. Nie nastawialam sie wcale w tym miesiacu wiec dla mnie to zadne zaskoczenie.
Buraczkami ja się zalatwilam. Dzis juz nie wiem ile razy kibelek zaliczyłam. Podraznilam sobie moja grubą kichę
-
albo inaczej liczylam na to ze dzisiejszy test bedzie ciemniejszy co dla mnie byoby jednoznaczne z wyzsza beta. Przynajmniej odrobine. Tym bardziej ze na noc nie pije wiec tego hcg powinno sie troche zebrac. Mam tylko nadzieje ze jesli sie nie uda to bedzie to biochem i szybko bedziemy mogli dalej dzialac a nie historia sprzed dwóch lat gdzie zarodek rozwijal sie do 11 tyg ciazy a dzien przed 13tyg. okazao sie ze na USG ze od dwóc tygodni juz nie rosnie a serduszka nie ma.
-
Gizmo dlatego wiesz wezme bo mi los da
Nie zawsze to czego my chcemy jest nam dane.
Chociaz nie powiem, fajnie bylo dwa dni temu wieczorem szukac chusty dla malucha
Chusta znaleziona wiec poczeka na dobry czas dla malenstwa;)
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Eveli_na!! Daj namiar na jakąś fajną, bezpieczną i sprawdzoną chustę
Już myślałem o tym od bardzo dawna, ale sama nie mam rozeznania w tym.. Mam koleżankę, która miała chustę ale jakoś nie po drodze mi żeby się z nią zgadać
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyZnowu idę z żołnierzykami na monitoring.. serduszkowanie nie mogło poczekać bo wieczorem tato mój przyjeżdża i nie będzie jak..
Kurde mam nadzieje że pękł już ten pęcherzyk bo jak się okaże że nie to lipa bo rano do Łodzi jadę i najwcześniej w poniedziałek seksy będą
Tak tylko sobie marudzę
Gizmo, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Znowu idę z żołnierzykami na monitoring.. serduszkowanie nie mogło poczekać bo wieczorem tato mój przyjeżdża i nie będzie jak..
Kurde mam nadzieje że pękł już ten pęcherzyk bo jak się okaże że nie to lipa bo rano do Łodzi jadę i najwcześniej w poniedziałek seksy będą
Tak tylko sobie marudzę
Trzymam kciuki za pęknięty pęcherzyk
Eluniu - dziękuję Ci, Ty wiesz za co
Elunia lubi tę wiadomość

-
Elunia wrote:Znowu idę z żołnierzykami na monitoring.. serduszkowanie nie mogło poczekać bo wieczorem tato mój przyjeżdża i nie będzie jak..
Tak tylko sobie marudzę
Przynajmniej idziesz w towarzystwie hahaha
Powodzenia kochana!
Elunia lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH