Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia, no to Zostało Ci czekanie. I nagradzanie męża lodami że był taki dzielny w ciągu tych ostatnich tygodni.
Co do śluzu to właśnie mnie zalalo masakryczne śluzem mega rozciagliwym i przezroczystym.
Pierwszy raz mam takie ilości tego. Wcześniej to musiałam se palcem szukać w moich glebinach
Kasia1987, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moje są trójfazowe, niby mają stymulować normalny, naturalny cykl. Też nad tym myślałamTissaia wrote:Gizmo? Ej, a ten Twój wykres to może dlatego że np. Twoje tabsy anty są jakieś dwufazowe? Czy cus... Tak tylko rozkminiam

tak są dobrane w nich hormony, że czuję się jak przy super zwykłym cyklu. Nawet śluz mi się zaczął ładny pojawiać 
Opakowanie leku Triquilar zawiera 3 rodzaje tabletek powlekanych, z których każdy rodzaj zawiera
różną ilość obydwu hormonów. Przyjmowanie tabletek leku Triquilar powoduje zmiany stężenia
hormonów tak jak w naturalnym cyklu. Z tego względu lek należy do grupy złożonych trójfazowych
leków antykoncepcyjnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 13:52
Tissaia lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Gizmo? Ej, a ten Twój wykres to może dlatego że np. Twoje tabsy anty są jakieś dwufazowe? Czy cus... Tak tylko rozkminiam

Ej ale to całkiem możliwe.. Cus mi Gizmo mówiła że są..jak mi się dobrze pamięta..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
mozecie mnie wpisać na 5 maja....chyba...
nie wierze wcale-ale kiedys musze sie na jakąś liste wpisać..
nie wierze bo....dostalam ten pregnyl w pon i zero po nim jakis odczuć, tempka stoi w miejscu jak zaczarowana,a po owu chyba powinna skoczyć i jeszcze na dodatek w dzien po pregnylu śluz duzo gorszy niz wcześniej....
no nic przynajmniej wiem żeby sie nie nakręcać, a termin testu w dniu spodziewanej @, albo i po....https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawajcie groszki nowe, dawajcie foty śluzu, termometrów w pipkach, testów do analizy, cokolwiek!!

Bo zasypiam...
Caro, Zołza:), WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
anna123 wrote:Na szczescie prawdopodobnie pracuje tylko do piatku i l4
najgorsze sa drugie zmiany jak w tym tygodniu,bo sennosc mnie dopada a robic trzeba
L4? No pewnie. Należy Ci się
Najważniejsze żebyś teraz odpoczywał i się nie przepracowywała. A jak mówisz ze jeszcze na dwie zmiany pracujesz to już w ogóle wariactwo dla organizmu. Wypoczywaj póki możesz, bo potem to wiesz
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH