Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Więc tak..
Tissaia uda się musi..
Zołzolek fajna lista.. Wymiatasz..
Elunia ja też zaszłam w pierwszym cyklu na Clo.. Więc trzymam kciuki za wszystkie..
Gizmo. No dziwne że masz objawy owulacji przy antykach..
Poszłabym do Rossmanna ale jak mam stać i godzinę myśleć co wziąć to krew zalewa..
No chłopów do roboty zawiozłam.. I wiecie co..
Mąż nakazał mi po południu zabrać się z jego bratem i przyjechać do pracy.. Ale nie pracować.. On chce popatrzeć na mnie.. Bo podobno mało mnie widzi..
soł romantik
Kasia1987, kozamonia, Gizmo, Elunia, Kim87 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Więc tak..
Tissaia uda się musi..
Zołzolek fajna lista.. Wymiatasz..
Elunia ja też zaszłam w pierwszym cyklu na Clo.. Więc trzymam kciuki za wszystkie..
Gizmo. No dziwne że masz objawy owulacji przy antykach..
Poszłabym do Rossmanna ale jak mam stać i godzinę myśleć co wziąć to krew zalewa..
No chłopów do roboty zawiozłam.. I wiecie co..
Mąż nakazał mi po południu zabrać się z jego bratem i przyjechać do pracy.. Ale nie pracować.. On chce popatrzeć na mnie.. Bo podobno mało mnie widzi..
soł romantik 
Jsaaki slodziachny
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, kiedyś tu pisałam..
U mnie trochę nowych informacji.Po laparoskopii i drożnych jajowodach zmieniłam lekarza. Okazało się, że mam PCOS. Dostałam Clo na wywołanie owulacji. W 12 dc byłam na monitoringu i jak na razie mój organizm nie reaguję na clostilbegyt
Pęcherzyki nie rosną
Dzisiaj, tj. 14 dc idę kolejny monitoring i może jakiś pęcherzyk się ruszy...
Waldhauzer i Anula- GRATULUJĘ zafasolkowania :*
WaldhauzerM, Anula1986 lubią tę wiadomość
12 cs, 31 lat, PCOS -
Cześć Wam

ja czekam na okres, dzisiaj 32dc, 16 dzień fl. Z reguły mam 29-dniowe cykle a fl 11-13 dni - a ten cykl jakiś długi. Wczoraj zrobiłam test wieczorem - negatywny.
Trochę dziwnie się czuję, dwa dni temu brzuch mnie bolał jak na okres - aż tabse wzięłam "na zaś" - a tu nic. Temperatura 36,8 ale w tym cyklu mało mierzyłam. -
nick nieaktualnyMam to samo...Szumidełko wrote:Cześć Wam

ja czekam na okres, dzisiaj 32dc, 16 dzień fl. Z reguły mam 29-dniowe cykle a fl 11-13 dni - a ten cykl jakiś długi. Wczoraj zrobiłam test wieczorem - negatywny.
Trochę dziwnie się czuję, dwa dni temu brzuch mnie bolał jak na okres - aż tabse wzięłam "na zaś" - a tu nic. Temperatura 36,8 ale w tym cyklu mało mierzyłam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Mam to samo...
Ech.... to pewnie masz już tak jak ja zrytą psychę
Ja to myślę, że tak na zdrowy rozum to niebardzo możliwa ciąża u mnie - no bo my postanowiliśmy starać się od następnego cyklu, więc nie było przytulania w dni płodne - ale może coś przegapiłam?
Z drugiej strony - no czuję się dziwnie fest i trochę się pewnie nakręcam.
Ech, jak żyć?
-
nick nieaktualnyKitek85 wrote:Cześć dziewczyny

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, kiedyś tu pisałam..
U mnie trochę nowych informacji.Po laparoskopii i drożnych jajowodach zmieniłam lekarza. Okazało się, że mam PCOS. Dostałam Clo na wywołanie owulacji. W 12 dc byłam na monitoringu i jak na razie mój organizm nie reaguję na clostilbegyt
Pęcherzyki nie rosną
Dzisiaj, tj. 14 dc idę kolejny monitoring i może jakiś pęcherzyk się ruszy...
Waldhauzer i Anula- GRATULUJĘ zafasolkowania :*
Mi ten właściwy dopiero w 19 dc zaczął rosnąć wiec głowa do góry, wszystko jest możliwe -
Elunia wrote:Mi ten właściwy dopiero w 19 dc zaczął rosnąć wiec głowa do góry, wszystko jest możliwe
Elunia, czytałam Twoje wcześniejsze wypowiedzi i mam nadzieję, że i u mnie w końcu coś się ruszy
Dzisiaj we dwie mamy monitoring więc wieczorem czekam na forum na pozytywne newsy
12 cs, 31 lat, PCOS -
Kasia1987 wrote:Kitek a jak u Ciebie z tempką?
Czy mimo nierosnących pęcherzyków temp kształtuje się jak przy owulce, czy wykres jest płaski?
Jak sobie mierzyłam temp. to skoki temp. miałam. Zazwyczaj tak ok. 17 dc. OvuFriend na wykresie zawsze zaznaczał mi owulację... Teraz już temp. nie mierze. Za bardzo się nakręcałam...12 cs, 31 lat, PCOS -
Kasia 1987 jak patrze na Twój wykres to wygląda na obiecujący

Powiem szczerze, że nie raz mnie już ta temp. zmyliła więc, aż tak mocno nie przywiązuję do niej wagi.. Przez ten rok czasu zdążyłam już nie raz być w swojej urojonej ciąży :p12 cs, 31 lat, PCOS
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH