Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co?? Jak zafasolkuje to kupię dzieciowi bluzkę z napisem.. Będę starszym bratem.. I tak pójdzie na imprezę rodzinną... U mnie dużo tego w sensie posiadowki rodzinne a Tosiek jest jedynym wnukiem z jednej i drugiej strony.
Allmita, Tissaia lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina2787 wrote:Patkaaa przykro przytulam ale nie smutaj nowy cykl nowe możliwości Staramy się zakwitnąć na wiosnę. Ja dziś ostatni dzień @ i zaczynamy hihi
Chyba daje sobie spokój z tymi staraniami za bardzo mnie to męczy i się zadręczam ciągle widocznie nie mam mieć dzieci i musze się z tym zacząć godzić. -
nick nieaktualnyHej Patkaaa Nie mów tak no coś Ty kochana. Wiesz że nas tutaj dużo jest i każda tak czasem myśli i chce się poddać ale tak w głębi duszy to i tak się nie poddajemy bo to jest w nas. Kochana doczekasz się i Ty dzidziusia na pewno! Uwierz w siebie, bądź silna i dzielna. Nie poddawaj się walcz o to co piękne. Jestem z Tobą My wszystkie jesteśmy. Ja też nadzieję tracę ale mimo to jestem tu z Wami i dajecie mi wsparcie samo to że mogę z kimś pogadać. Przestań się zadręczać i żyj jak dotąd i nie przeżywaj każdego niepowodzenia tak bardzo, wiem że to trudne ale spróbuj się wyciszyć uspokoić i zobaczysz że los będzie łaskawy i dla nas Pamiętaj nie jesteś sama
-
Karolina2787 wrote:Hej Patkaaa Nie mów tak no coś Ty kochana. Wiesz że nas tutaj dużo jest i każda tak czasem myśli i chce się poddać ale tak w głębi duszy to i tak się nie poddajemy bo to jest w nas. Kochana doczekasz się i Ty dzidziusia na pewno! Uwierz w siebie, bądź silna i dzielna. Nie poddawaj się walcz o to co piękne. Jestem z Tobą My wszystkie jesteśmy. Ja też nadzieję tracę ale mimo to jestem tu z Wami i dajecie mi wsparcie samo to że mogę z kimś pogadać. Przestań się zadręczać i żyj jak dotąd i nie przeżywaj każdego niepowodzenia tak bardzo, wiem że to trudne ale spróbuj się wyciszyć uspokoić i zobaczysz że los będzie łaskawy i dla nas Pamiętaj nie jesteś sama
Patkaaa dokładnie.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:https://goo.gl/photos/giZEAqzVamEwEXsQ9
Widziały??
Lubie to
Dziś przysly wyniki z badania hormonów w fazie pierwszej cyklu, tej fokul... Coś tam
Lh, fsh, prolaktyna i estradiol wsystko idealnie.
Oby wyniki z owulacji I fazy lutealnej byly takie ladne -
Patkaaa wrote:Dzięki dziewczyny może wrócę do Was po weekendzie i nadrobie wasze wpisy musze jakoś się uporać sama ze sobą.
Doskonale Cię rozumiem...
Czuję się tak przy każdej @ i po każdym negatywnym teście. Że po prostu muszę zarwać na trochę z tym tematem...
Trzymaj się ciepło!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
W ogóle, to minął mi raz-dwa cały dzionek, teraz próbowałam nadrabiać cały dzień i powiem Wam, że rozpisałyście się na maxa ))) Ale aż mi się uśmiech ciśnie na usta miło mi, że jesteśmy w tym razem...!
My mamy dziś gości, fajnie się zapowiada
Zauważyłam, ze weekendy lecą tak szybko i są tak urozmaicone, że mało myślę o staraniu i gapieniu się w swój wykres!
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
ana1122 wrote:To jak przypomnisz to daj znać. Chętnie spróbuje. Narazie łykamy witaminy. Robię mężowi soki z owocow i warzyw no i ruch
a tu dla kobiet http://www.jestemplodna.pl/femifertil/ -
o.n.a. wrote:A! I jeszcze jedno... Niestety podnoszenie nóg do góry nic nie daje Wiem, bo sama to stosowałąm (gdzieś wyczytałam) i to niestety jest ściema...
Tak samo jak to, ze ćwiczenie mięśni Kegla pomaga plemnikom... Niestety nie, a wręcz przeciwnie.. Można je skuteczne "wykurzyć".. ;> Więc nie polecam -
Nie wiem, ale mi się wydaje logiczne, że warto po seksie poleżeć żeby wszystko zaraz nie wyleciało Ja może nie wykonuję świecy, ale podusie zawsze podsunę pod tyłek żeby mieć lekko uniesioną miednicę...
Dobrze, że mój mąż od razu słodko śpi, bo nie widzi tych wygibasów
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAno właśnie, może Wy wiecie. Jak to z tymi plemnikami jest? Gdzie one przebywają po stosunku? Czy one sobie czekają grzecznie w okolicach szyjki do czasu aż jajo zacznie wędrować jajowodem i je wzywać czy od razu lądują się do macicy i jajowodow? Chodzi mi o czas gdy szyjka jest otwarta. Bo jak zamknięta to nie mają się jak przedostać i zdychaja powoli w pochwie chyba.
Szukałam info o tym ale nie mogę znaleźć nic.