Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Ano właśnie, może Wy wiecie. Jak to z tymi plemnikami jest? Gdzie one przebywają po stosunku? Czy one sobie czekają grzecznie w okolicach szyjki do czasu aż jajo zacznie wędrować jajowodem i je wzywać czy od razu lądują się do macicy i jajowodow? Chodzi mi o czas gdy szyjka jest otwarta. Bo jak zamknięta to nie mają się jak przedostać i zdychaja powoli w pochwie chyba.
Szukałam info o tym ale nie mogę znaleźć nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:10
-
nick nieaktualnyGizmo dzieki Ci wielkie Strasznie mnie to nurtowalo
Ja mam taki zestaw kulek do ćwiczeń mięśni kegla zaczyna się od dużej kulki i kończy na malutkiej Ja zaczęłam ćwiczyć i nawet do pracy z tym chodziłam.
Śmieszne uczucie bo to takie kulki puste w środku z malutką w środku i jak ciało się rusza to czuć jak ta kulka w środku się obijaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:46
-
WaldhauzerM wrote:Laseczki odebrałam ten żel.. Tubka 30 ml.. Ale jest haczyk... Nic po naszemu...
Ja mam tylko ulotke w domu bo ostatnio dostałam do zamówienia, jak chcesz to mogę ci posłać zdjęcie -
Tissaia wrote:Gizmo dzieki Ci wielkie Strasznie mnie to nurtowalo
Ja mam taki zestaw kulek do ćwiczeń mięśni kegla zaczyna się od dużej kulki i kończy na malutkiej Ja zaczęłam ćwiczyć i nawet do pracy z tym chodziłam.
Śmieszne uczucie bo to takie kulki puste w środku z malutką w środku i jak ciało się rusza to czuć jak ta kulka w środku się obijaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Spróbuj na stronie poszukać jakiś info www.conceive.pl
Ja mam tylko ulotke w domu bo ostatnio dostałam do zamówienia, jak chcesz to mogę ci posłać zdjęcie
Spoko wujek Google prawdę mi powie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny