Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:oj przepraszam Was kobietki bo może uraziłam kogoś tym sexem bez orgazmu
Mnie nie uraziłaś kochana ale przyznam że miewam tak nie raz niestety mojego to bardzo denerwuje i przygnębia bo uważa że to jego wina ale to nie prawda. Tylko nie wiem jak mam mu to wytłumaczyć chyba się nie da już taka jestem. -
Karolina2787 wrote:Mnie nie uraziłaś kochana ale przyznam że miewam tak nie raz niestety mojego to bardzo denerwuje i przygnębia bo uważa że to jego wina ale to nie prawda. Tylko nie wiem jak mam mu to wytłumaczyć chyba się nie da już taka jestem.
Ja swojemu nie mowie bo stracil by chęci do działania:)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Mnie nie uraziłaś kochana ale przyznam że miewam tak nie raz niestety mojego to bardzo denerwuje i przygnębia bo uważa że to jego wina ale to nie prawda. Tylko nie wiem jak mam mu to wytłumaczyć chyba się nie da już taka jestem.
kozamonia, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Ja swojemu nieraz dla jaj mówię, że oczy zamykam i Leonardo DiCaprio se wyobrażam
Matko i córko! Jak ja bym mojemu tak powiedziała nawet dla jaj, to by się na śmierć obraziłWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 16:25
Gizmo, WaldhauzerM, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Matko i córki! Jak ja bym mojemu tak powiedziała nawet dla jak, to by się na śmierć obraził
A mój mąż siedzi w pokoju obok i paczy jak ja się ryję do telefonu..Gizmo, Karolina2787 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Łeb mi dziś pęka. Jedną córę już na taniec zawiozłam a przed 17 drugą na taekwondo. Potem poodbierać i wieczór mnie zastanie. A @ ani śladu.... żeby jej nie było żeby jej nie było
Tego Ci życzymy kochana.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny