Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tym czasem po wizycie u ogólnego.. Ogólnie powiedziała że nie widzi różnicy między wtorkiem kiedy byłam u niej.. Dostałam antybiotyk.. Ospamox i osłonkę.. Podobno jest bezpieczny dla ciąży.. Mam brać co 12 godzin.. Zobaczę jeszcze co na to gin dziś powie.. Tymczasem dalej leżing..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
przy bardzo wczesnej ciazy nie ma co jechac do szpitala bo ja pojechalam jak krwawilam. Lekarz przyjal mnie po godzinie bo przede mna ciezarne byly a wejscie trwalo 2minuty jak mu powiedzialam ze wedlug bety to jest 4-5 tydzien to powiedzial ze nic i tak nie zobaczy ze moze to byc poronienie samoistne i zebym tabletke przeciwbolowa wziela i odeslal mnie do domu.
-
anna123 wrote:przy bardzo wczesnej ciazy nie ma co jechac do szpitala bo ja pojechalam jak krwawilam. Lekarz przyjal mnie po godzinie bo przede mna ciezarne byly a wejscie trwalo 2minuty jak mu powiedzialam ze wedlug bety to jest 4-5 tydzien to powiedzial ze nic i tak nie zobaczy ze moze to byc poronienie samoistne i zebym tabletke przeciwbolowa wziela i odeslal mnie do domu.
W sumie miał rację.. Biochemicznej i tak nie uratują.. Wiem jak to brzmi ale tak niestety jest.. Organizm wcześniej czy później i tak się pozbędzie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
heh no głupia sprawa.....

dzwoniłam-babka nie może mi podać przez tel-takie maja procedury...
albo musze na miejscu u nich odebrać-albo sprawdzić w przychodni gdzie pobierałam...
ściemniałam ,ze lekarz, że musze wiedzieć-nic.....ale na szczescie PAni która teraz odebrała była akurat bardzo miła i powiedziała że
"jeśli chce sie cieszyć, to moge zacząć się cieszyć"..
pytałam czy z progesteronu tez sie moge cieszyć to powiedziała że tego juz nie moze ocenić.....
spróbuje odebrać te wyniki....noz kurde
uciekamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 13:59
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyAllmita wrote:heh no głupia sprawa.....

albo musze na miejscu u nich odebrać-albo sprawdzić w przychodni gdzie pobierałam...
ściemniałam ,ze lekarz, że musze wiedzieć-nic.....ale na szczescie PAni która teraz odebrała była akurat bardzo miła i powiedziała że
pytałam czy z progesteronu tez sie moge cieszyć to powiedziała że tego juz nie moze ocenić.....
uciekam
Jeśli już można gratulować to GRATULACJE!!!!!!!!!!! -
Allmita wrote:heh no głupia sprawa.....

uciekam
Gratuluję kochana jak tak dalej pójdzie to nam się topic wyludni bo wszystkie zagroszkują
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Allmita mam nadzieję że to oznacza tylko jedno

A mnie nerwy biorą juz jak nie wiem. Siedzę i analizuje czy dobrze rosnąca beta wyklucza czy nie wyklucza biochemicznej. Boje się jak cholera, wariatka ze mnie, wiem
a tak w ogóle to gdzie się podziewa Zołzunia?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Ja zolze widuje na innych topicach. Zdradza nasszuflada wrote:Allmita mam nadzieję że to oznacza tylko jedno

A mnie nerwy biorą juz jak nie wiem. Siedzę i analizuje czy dobrze rosnąca beta wyklucza czy nie wyklucza biochemicznej. Boje się jak cholera, wariatka ze mnie, wiem
a tak w ogóle to gdzie się podziewa Zołzunia?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH