Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nie.szuflada wrote:ale jak to ? nie rozumiem...
lezalam na kanapie z telefonem strasznie zaczyly mnie bolec plecy w toalecie widok wiadomy. I nawet nie wiem co robic. W pl pojechalabym na IP a tutaj to chyba tylko czeka i mi pozostalo.
-
eveli_na wrote:Ja tez nie.
lezalam na kanapie z telefonem strasznie zaczyly mnie bolec plecy w toalecie widok wiadomy. I nawet nie wiem co robic. W pl pojechalabym na IP a tutaj to chyba tylko czeka i mi pozostalo.
Może nie czekaj, tylko też jedź do szpitala? Miałaś już jakąś wizyte u gina od kiedy jestes w ciazy?

-
jezu...teraz to dopiero mnie stres czeka...Ty nie miałas objawów i ja też nie mam jako takich, a już zaczęłam wierzyć, że będzie wszystko w porządku.
przepraszam, że ja tak o sobie w tej chwili ale po prostu nie chce aż w to wierzyć. człowiek się cieszy, informuje rodzinę, przygotowuje przyjaciół a tu jedna sekunda i nagle krew.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Szuflada spokojnie. Ja znam swoje ciało i wiem jak przebiega u mnie ciąża.
Mam trzy córki w domu, jedna stracana ciąże na koncie i teraz to.
To ze ni masz objawów kochana o niczym nie świadczy i betę masz super. A u mnie testy byly bladziuchne niektóre nie pokazywali kreski. Hcg jakos malawo musiało być. -
cykle 32 dni. Ten cykl u nas nie byl prokreacyjny ja brałam silne leki i omijalam.ovu. Wyszlo jak widac na obrazku. Potem te dziwne testy raz z kreska raz bez.Anula1986 wrote:Dlaczego się tego spodziewałaś? Jak długie masz swoje cykle?
-
szuflada wrote:jezu...teraz to dopiero mnie stres czeka...Ty nie miałas objawów i ja też nie mam jako takich, a już zaczęłam wierzyć, że będzie wszystko w porządku.
przepraszam, że ja tak o sobie w tej chwili ale po prostu nie chce aż w to wierzyć. człowiek się cieszy, informuje rodzinę, przygotowuje przyjaciół a tu jedna sekunda i nagle krew.
Kochana, nie każda kobieta będąca w ciąży ma objawy
Moja znajoma urodziła 3 msc temu dzidzię i gdyby nie to, ze 2 razy jej się w głowie zakręciło nie wiedziałaby, że jest w ciąży. Nie miała żadnych innych objawów. Zero mdłości etc. Każda z Nas jest inna
Przykładowo mnie ból @ prawie codziennie chwyta łącznie z bólem krzyża.

-
eveli_na wrote:cykle 32 dni. Ten cykl u nas nie byl prokreacyjny ja brałam silne leki i omijalam.ovu. Wyszlo jak widac na obrazku. Potem te dziwne testy raz z kreska raz bez.
Strasznie jest mi przykro
Aż nie mogę w to uwierzyć... Nie dociera to do mnie

-
nick nieaktualny
-
[QUOTE
Almita dawaj znać jak tylko wyniki będą bo mnie aż skręca z ciekawości!!
Trzymam kciuki:)[/QUOTE]
dzwoniłam...ale bardzo niemiła PAni powiedziała że wkolo 14 a najlepiej jeszcze póxniej próbować.....
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH