Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wtedy będziemy miały inne problemy. Nie wykresy czy testy ale rozmiar brzucha kg zgaga puchnace stopy. Nie mogę się już doczekaćElunia wrote:Kim wszystkie się kiedyś spotkamy na fioletowej stronie:)
Elunia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Allmita wrote:Hehe ja tez Was zdradzam na innych topikach...dzieku za gratulacje ale wolalabymnajpierw te wyniki zobaczyc.. moze babce cod sie pomylilo
Bądź pozytywnie nastawiona. Super
Cieszę się

-
Szuflada.. Nie wkurzaj porządnych ludzi!! Przy biochemicznej jest bardzo niska beta.. Bardzo.. A Tobie to nie grozi.. Ja przed samą stratą miałam 20 z kawałkiem.. U Ciebie beta dużo wyższa więc nie szukaj dziury w całym..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Szuflada.. Nie wkurzaj porządnych ludzi!! Przy biochemicznej jest bardzo niska beta.. Bardzo.. A Tobie to nie grozi.. Ja przed samą stratą miałam 20 z kawałkiem.. U Ciebie beta dużo wyższa więc nie szukaj dziury w całym..
Szuflada - Walduś ma rację
Nie wmawiajmy sobie czegoś czego nie mamy, bo się psychicznie wykończymy zanim jeszcze dotrzemy do specjalisty (gina).
Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

-
Szuflada nie narazaj się komisji
przestań rozkminiac i ściągać do siebie negatywne rzeczy. Proszę wyobrażać sobie pięknego bobasa który za 9 mc będziesz tulic.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość

-
A to przepraszam Proszę Pani. Nie chciałam urazićWaldhauzerM wrote:A i wypraszam sobie teksty typu że jak wszystkie będą miały groszka to się wyludni.. Ja mam groszka a mimo to jestem wierna jednemu wątkowi.. No..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość

-
Ja tak z doskoku bo w pracy jestem. Ale spokojnie Waldi trzymam rękę na pulsieWaldhauzerM wrote:To teraz się pochowały.. Ej.. Ja nie gryzę.. Ja tylko kąsam.. Buahahahahahaha

Jedz na co masz ochotę

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

głupia jestem, wiem!