Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:
Jak masz mozliwosc to koniecznie idz do lekarza, bo ten progesteron za niski. Moze przepisze Ci wieksza dawke.
dzwoniłam dzis do "mojej" przychodni-ale chyba jest zamknięta bo nikt nie odbierał....moja ginka jest wogóle na urlopie do połowy maja...
dzwonilam tez tam gdzie kiedys chodziłam na nfz i tez cisza...chyba wszyscy majówkuja dziś..
także musze sama sobie zmodyfikowac dawke....biore narazie 50mg a dzien....miałam zwiekszyc do 100mg-ale jak mówisz że taki niski to może jeszcze zwiększyc?? normy progesteronu dla ciąży sa tak rózne jak dla hcg...
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:dzwoniłam dzis do "mojej" przychodni-ale chyba jest zamknięta bo nikt nie odbierał....moja ginka jest wogóle na urlopie do połowy maja...
dzwonilam tez tam gdzie kiedys chodziłam na nfz i tez cisza...chyba wszyscy majówkuja dziś..
także musze sama sobie zmodyfikowac dawke....biore narazie 50mg a dzien....miałam zwiekszyc do 100mg-ale jak mówisz że taki niski to może jeszcze zwiększyc?? normy progesteronu dla ciąży sa tak rózne jak dla hcg...
Ja na dzień dobry miałam 100mg luteiny i 2x1 duphaston
Allmita lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Majówka w pełni, więc cisza w eterze
Elunia!! Gratuluje piękny zaręczyn

Allmita, gratuluję Tobie również
Waldi, co tam u Ciebie choruszku? Coś się nie możesz wygrzebać z tego choróbska Bidulko. Zdrówka!
Eveli_na... przykro mi.. trzymaj się Dzielna Kobitko
Allmita, Elunia lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Witam i ja.. Po wizycie.. Więc.. Dzidzia zdrowa ma 8 milimetrów aż.. Oprócz dzidzi na jajniku mam torbiel ale pod wpływem Luttagenu ma się zmniejszyć. A antybiotyk mogę brać.. Następna wizyta za 3 tygodnie.. Poniżej mój Misiu
..i tak myślę.. Jutro muszę jechać złożyć życzenia Tosia pra babci.. Mówić jej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 19:24
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam i ja.. Po wizycie.. Więc.. Dzidzia zdrowa ma 8 milimetrów aż.. Oprócz dzidzi na jajniku mam torbiel ale pod wpływem Luttagenu ma się zmniejszyć. A antybiotyk mogę brać.. Następna wizyta za 3 tygodnie.. Poniżej mój Misiu
..i tak myślę.. Jutro muszę jechać złożyć życzenia Tosia pra babci.. Mówić jej? '
rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Ewelina leży i zaciska nogi. Kciuki poproszę.
No to w takiej sytuacji moja Droga mocno zaciskaj, odpoczywaj i trzymam kciuki
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Witam wszystkie kobitki
mam problem wykres mi wariuje, wyznaczył owu na 14dc potem przestawil na 17dc a we wtorek byłam u gin i powiedziała że owulacja była 15dc lub 16dc rano bo widziała peknięty pęcherzyk. Co o tym sądzicie
Dodam że 15dc test owu wyszedł pozytywny .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 20:02
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Witajcie, jestem Tu nowa.
Zarejestrowałam się tu, ponieważ szukam wsparcia i cennych rad od osób w podobnej sytuacji:)
Staram się o dzidziusia już 5 cykli, moje badania wyszły bardzo dobrze, mam prowadzony monitoring cyklu przez ginekolog.
Przyszły mąż- nie badany na jakość nasienia.
Jestem już bardzo zestresowana i coraz bardziej zaczynamy się martwić.
A każdy kolejny @ doprowadza mnie do łez.
Czy to wszystko przez to że tak bardzo CHCĘ??
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ach.. I najważniejsze.. Serduszka nie słyszałam ale widziałam jak bije mocno

Waldi piekny dzidziuś. Oby nadal rósł zdrowiutko!!!!!!!!! A Tobie życzę abyś się czuła lepiej i mogła się cieszyć w pełni wszystkim!!!!!!!
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH