Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny. U mnie niestety dziś spory spadek tempki i od rana znajomy ból na @. Po prostu wiem ze się nie udało w tym miesiącu. Jutrzejszy test będzie tylko formalnością. Ale to nic, nowy cykl zacznę ze wspomagaczem Clo:-)
Waldi cieszę się ze już Ci troszkę lepiej:-)))
A tak w ogóle to dzień dobry!!!
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
PrzykroElunia wrote:Dzień dobry dziewczyny. U mnie niestety dziś spory spadek tempki i od rana znajomy ból na @. Po prostu wiem ze się nie udało w tym miesiącu. Jutrzejszy test będzie tylko formalnością. Ale to nic, nowy cykl zacznę ze wspomagaczem Clo:-)
cieszy mnie jednak Twoje podejście, przyjmujesz to na klate i idziesz dalej
trzymam za Ciebie mocno kciuki &&
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Hej Elunia nie martw się następny będzie.twoj. Ja jakoś nie czuje też tego.cyklu. U mnie tempka skacze.Elunia wrote:Dzień dobry dziewczyny. U mnie niestety dziś spory spadek tempki i od rana znajomy ból na @. Po prostu wiem ze się nie udało w tym miesiącu. Jutrzejszy test będzie tylko formalnością. Ale to nic, nowy cykl zacznę ze wspomagaczem Clo:-)
Wczoraj za to dostałam zalamania nerwowego i ryczalalm malzowi pół wieczoru. Chyba mi.sie odkleiło. Emocje stres lęki itd. Generalnie ogarnelo mnie przeświadczenie że nic z tego bobasa nie wyjdzie że zaraz coś się stanie złego itp.
Masakra. Ja jeszcze jutro do pracy i wolne będę miała 4 dni więc mam.zamiar odpocząć.
Pozdrawiam was kobitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 07:49
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim.. Ciężka sprawa.. Ale takie wypłakanie się czasem bardzo dużo daje.. Wiem po sobie.. Ten moment kiedy wszystkim na około się udaje a mnie nie.. Nie tak dawno ja byłam na Twoim miejscu więc wiem i rozumiem co czujesz.. Życzę Ci aby się udało.. Musi

A swojego zabije.. Od 5 rano milion budzikow.. Nie wiem na cholerę skoro śpi.. I dzięki niemu spać nie mogę.. Masakra..
Elunia.. Mnie udało się w pierwszym cyklu z Clo więc zaciskam kciuki..
Kurwa.. Chce mi się kaszleć ale nie mogę bo jajniki zaraz tak bolą.. Że szok..
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyElunia - brawa za podejscie
przed OF wylam jak debil a teraz tez staram sie nie zalamywac tylko biore @ na klate i walczymy dalej 
Kim - kazdy musi sie czasem wyplakac, ja na to wolam przeczyszczenie kanalikow
teraz masz czyste - jak nowki sztuki 
u nas tez majowka od czwartku
nie ma stekania! trzeba brac sie do bzykania
Waldus - hahahaha nastawil na 5 budzik i nie slyszal?
moglas go poducha walnac
z lozka zrzucic
Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Flamingu.. Budziki dzwoniły od 5 rano co 20 minut do 7.. A on pierwszego nigdy nie słyszy.. Zawsze muszę go obudzić.. Na następny raz dostanie lutę przez łeb..
Witamy AnnaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 08:56
anna123 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja się staram ograniczać z kawą bo jestem uzależniona od kofeinyWaldhauzerM wrote:Smacznej kawki
.. Ja piję multiwitaminę he he..
. Ranną kawę zamienilam na z cykorii ale czasem.jsk jestem u klientów to pozwalam sobie na normalną 
Multiwitaminka też dobra. A bierzesz już jakieś wit dla ciężarnych?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:Ja się staram ograniczać z kawą bo jestem uzależniona od kofeiny
. Ranną kawę zamienilam na z cykorii ale czasem.jsk jestem u klientów to pozwalam sobie na normalną 
Multiwitaminka też dobra. A bierzesz już jakieś wit dla ciężarnych?
Tak. Biorę.. Zanim zaszłam brałam Symnatal baby pro.. Jak zaszłam kupiłam prenatal uno.. Te są przeznaczone do 12 tygodnia ciąży.. Lekarz dodatkowo dał Folik.. I rano witaminy a wieczorem Folik..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH