Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldi, jak jest wszystko dobrze, to powiedz prababci, myślę, że bardzo się ucieszy
Taki dodatkowy prezencik hehe
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Smutno mi...maz wogole nie zareagowal jak myslalam...to ja nalegalam na dziecko no ale myslalam ze choc troche sie ucieszy..ani nie przytulil, ani nie pocalowal- nic...on chyba nic nie rozumie, mowi "ale to chyba nic pewnego?" Jestem strasznie rozczarowana i zle mi z tym...wyglada na to ze tylko mi na dziecku zalezy....https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:Smutno mi...maz wogole nie zareagowal jak myslalam...to ja nalegalam na dziecko no ale myslalam ze choc troche sie ucieszy..ani nie przytulil, ani nie pocalowal- nic...on chyba nic nie rozumie, mowi "ale to chyba nic pewnego?" Jestem strasznie rozczarowana i zle mi z tym...wyglada na to ze tylko mi na dziecku zalezy....
Ehhh faceci.. Weź się nie przejmuj. Może reakcja była taka niedowierzająca, bo sam nie wie jak zareagować. Pójdziecie do lekarza, usłyszy serduszko, zobaczy usg i wszystko się zmieni
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyAllmitka gratuluje !!!! a faceci...wiesz kobieta kocha tego swojego malego pasozytka od momentu dwoch kreseczek..a facet..musi zobaczyc na usg...potem na zywo..
wtedy bankowo oszaleje z radosci i bedzie kochal bardzo, bardzo mocno 
Waldus Groszunio jaki piekny
lykaj antybiotyk i szyyybko wracaj do zdrowka
A slowa Tosia, ze chce sie dolozyc do pieluch i reszty - bezcenne
kochany 
eveli_na masz kciuki calego OF
moze to chwilowe plamienie ... wiesz sa takie tabletki z naturalnym progesteronem albo czyms co ten progesteron wytrwarza w naszym organizmie..poszukaj..nazywaja sie Wild Yam..tzn. ten korzen to wild yam...skoro nie masz ani lutki ani dupka..
skorpionek mozesz nasikac do kubeczka i naniesc na test z porannego moczu kilka kropel
kazdy twoj test jest tak jakby troche przesikany...
:d
sprobuj jutro z rana na spokojnie...beta negatywna wiec nie nastawiaj sie na nic..najwyzej sie milo zaskoczysz jak @ nie przyjdzie
Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Ehhh faceci.. Weź się nie przejmuj. Może reakcja była taka niedowierzająca, bo sam nie wie jak zareagować. Pójdziecie do lekarza, usłyszy serduszko, zobaczy usg i wszystko się zmieni

Dzieki dziewczyny..wkurzyl mnie na maksa, teraz juz spi...nawet nie pogadalismy o tym...ciezki czlowiek z mego meza,ech... rozumiem ze jest q szoku ale bwz przesady...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:06
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
Kochana faceci to inny gatunek. Do nich musi dotrzeć. Nie przejmuj sięAllmita wrote:Dzieki dziewczyny..wkurzyl mnie na maksa, teraz juz spi...nawet nie pogadalismy o tym...ciezki czlowiek z mego meza,ech... rozumiem ze jest q szoku ale bwz przesady...
Allmita lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Flamingu kochanie łykam antybiotyk grzecznie..
Co do Tosia.. Dziękuję za piękne słowa..
Zawołałam go z mężem na rozmowę.. I mówię że w tej dziurce mieszka dzidziuś.. Jego szczęśliwa mina jest bezcenna
..ale nic nie było odnośnie mówienia komuś więc nawet nie przyszło mu to do głowy żeby komukolwiek mówić.. I tak ma być..
rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej. Wiesz ja się staram.4cykl i wiem.co.czujesz. Psychika jest ważna ale czasem.trudno wrzucić na.luzMalinowa90 wrote:Witajcie, jestem Tu nowa.
Zarejestrowałam się tu, ponieważ szukam wsparcia i cennych rad od osób w podobnej sytuacji:)
Staram się o dzidziusia już 5 cykli, moje badania wyszły bardzo dobrze, mam prowadzony monitoring cyklu przez ginekolog.
Przyszły mąż- nie badany na jakość nasienia.
Jestem już bardzo zestresowana i coraz bardziej zaczynamy się martwić.
A każdy kolejny @ doprowadza mnie do łez.
Czy to wszystko przez to że tak bardzo CHCĘ??
Spokojnie zajdziesz
jak my wszystkie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:Kochana faceci to inny gatunek. Do nich musi dotrzeć. Nie przejmuj się
No wlasnie poczytalam sobie na necie madre artykulyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:41
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sytuacja ucichla ale leze.
Brzuch mniej boli, plecy odpuscily. Czuje ze jak się przeforsuje to zaraz ciągnie. Juz nie jest tak mocno jak wczesniej tera to ogromna ilość śluzu z nitkami. Zobaczymy co będzie jutro.
Szuflada ja staram się nie nosić. Ale podnosilam a to na toaletę a to na krzesło a to cos tam i proszę.. Chyba powinnam odpuścić bo mloda prawie 18kg wazy. -
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Hej dziewczyny:)
U mnie dzisiaj okropny ból piersi i plecow do tego teraz bole@
Mam pytanie do dziewczyn które mierzyły tempke też wieczorem jak to wam się kalkulowało z poranną temperatura następnego dnia o ile kresek był spadek lub wzrost ????
U mnie jest ogromna różnica pomiędzy rannym mierzeniem a wieczornym. Dzisiaj rano 37,19 teraz jak mierzyłam to 37,88 więc chyba nie ma ogólnej zasady kalkulowania a raczej mam wrażenie że na wieczorną tempkę wpływa aktywność całodniowa. Ile więcej się nalatam to tempka wieksza -
Elunia.. Jaka temperatura.. Wow..
Lekarz do mnie dzisiaj.. Mam nadzieję że nie wozi pani pracowników do pracy?? Yyy.. No nie.. Bo cały czas leżę.. No i tak ma być.. Heh.. A chciałam zapytać czy to ciąża podwyższonego ryzyka.. Ale widać pytanie zbędne..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Sytuacja ucichla ale leze.
Brzuch mniej boli, plecy odpuscily. Czuje ze jak się przeforsuje to zaraz ciągnie. Juz nie jest tak mocno jak wczesniej tera to ogromna ilość śluzu z nitkami. Zobaczymy co będzie jutro.
Szuflada ja staram się nie nosić. Ale podnosilam a to na toaletę a to na krzesło a to cos tam i proszę.. Chyba powinnam odpuścić bo mloda prawie 18kg wazy.
A za Ciebie kochanie trzymam kciuki
Jak stąd do UK..
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH