Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ta to od zawsze biorę bo my z mężem fitness maniakiWaldhauzerM wrote:A tak ogólnie to witaminy dobrze brać zanim się zajdzie.. Organizm jest wtedy lepiej przygotowany..
nie typowo prenatalne ale multiwitaminy
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Jak.cie nie mdli to jakiś postęp. Jak cie bardzo boli.to.chyba możesz no-spe wziąść.Anula1986 wrote:Jak na razie mnie nie mdli. Aczkolwiek boli krzyż, głowa i mam ból @, czasami do tego dochodzą skurcze macicy. Coś ten ból @ nie chce się ode mnie odczepić
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Teoretycznie mogę nospę sobie zapodać. Ogólnie staram się nie brać żadnych lekarstw, by mieć pewność, ze dzidzia się zaprzyjaźni z moim brzuszkiemKim87 wrote:Jak.cie nie mdli to jakiś postęp. Jak cie bardzo boli.to.chyba możesz no-spe wziąść.
Nie wiem, czy te mdłości nie były typowo wrzodowe. Chociaż ciężko to tak naprawdę na ten moment stwierdzić...

-
500 to bardzo mała dawka. Jak w ciąży nie jesteś to możesz wziąść 4mg.WaldhauzerM wrote:Anula.. No spę można wziąć.. Ogólnie to wczoraj gin mi powiedział że dopuszczalna dawka apap czy paracetamolu to 500 dziennie.. W sensie dawka dzienna.. Nie więcej..
Kurde ciągle.trąbią że a to ibuprofen jest szkodliwy a ostatnio coś po paracetamolu też pisali. Niedługo to okaże.sie że wszystko jest bleee;).Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kim87 wrote:500 to bardzo mała dawka. Jak w ciąży nie jesteś to możesz wziąść 4mg.
Kurde ciągle.trąbią że a to ibuprofen jest szkodliwy a ostatnio coś po paracetamolu też pisali. Niedługo to okaże.sie że wszystko jest bleee;).
Paracetamol nie jest szkodliwy jeśli występuje sam.. Gorzej jak ma składniki pomocnicze.. Wtedy szkodzi..
Anula to pół tabletki 2 razy dziennie..
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam wtorkowo. Jest lepiej. Dużo lepiej. Dziewczyny ale ja chwilowo odpuszczam suwaki i cala reszte. Pozostało plamienie takie nitki z ogromna ilością bezbarwnego śluzu. Do 12 tyg. Cierpliwie czekam bo boje się ogromnie.
Zaczelam 7 wiec jeszcze 5 tyg. Niepokoju przede mną. -
Będzie dobrze. Musisz myśleć pozytywnie. Staraj się opanować lęk bo to tylko szkodzi.eveli_na wrote:Witam wtorkowo. Jest lepiej. Dużo lepiej. Dziewczyny ale ja chwilowo odpuszczam suwaki i cala reszte. Pozostało plamienie takie nitki z ogromna ilością bezbarwnego śluzu. Do 12 tyg. Cierpliwie czekam bo boje się ogromnie.
Zaczelam 7 wiec jeszcze 5 tyg. Niepokoju przede mną.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Ale to zawsze można wziąć pół