Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ja trzymam kciukasy bardzo mocno.Tissaia wrote:Hej hej witam i ja. Chciałam tylko powiedzieć, że dziś mam termin @ a jej brak. Temperatura po wczorajszym lekkim spadku odbiła do 36.80.
Testu nie zrobiłam z rana bo zaspalam.
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Laseczki.. Neta mi oddali.. Yupi..
OGŁOSZENIE..
Jak coś jak któraś chce bardzo zdrowy olej z kokosa od jutra w Netto 900 ml za 19.99.. Polecam.. Bardzo zdrowy nawet do smarowania zamiast kremu..
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldi, Ok ok zrobie. Specjalnie nawet ustawie sobie budzik na wczesniejsza godzine co by nie zaspac i zdazyc

Olej z kokosa polecam, zdrowy. Faktycznie nadaje sie do gotowania i do celow kosmetycznych. Ja sobie czasem robie z niego maeczki na wlosy i smaruje skore jak mama mocno wysuszona
WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o włosy to można ale tylko farbą na naturalnych składnikach.. Są takie.. Mi znajoma będzie załatwiać.. Wiem że nie można żadnych rozjaśniaczy bo to chemia.. Co do paznokci nie wiem..
kozamonia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny.. Czuję się jak na haju.. A to za sprawą ogórków kiszonych i wody od nich.. Miodzio.. Tak mi dobrze że nie wiem jak to opisać.. Ale po południu zjadłam ogórki potem mannę a potem poprawiłam ogórkami.. Żyję.. Tylko musiałam lecieć do sklepu po następną porcję.. Ale mnie wzięło.. Mam nową miłość..
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Dziewczyny.. Czuję się jak na haju.. A to za sprawą ogórków kiszonych i wody od nich.. Miodzio.. Tak mi dobrze że nie wiem jak to opisać.. Ale po południu zjadłam ogórki potem mannę a potem poprawiłam ogórkami.. Żyję.. Tylko musiałam lecieć do sklepu po następną porcję.. Ale mnie wzięło.. Mam nową miłość..

Waldi WOW ale mieszanka, ogorasy i manna. no no no...
To juz wiadomo skad te rewolucje zoladkowe

-
Tissaia wrote:Waldi WOW ale mieszanka, ogorasy i manna. no no no...
To juz wiadomo skad te rewolucje zoladkowe

Ale to tak dzisiaj tylko pierwszy raz.. Teraz mnie suszy..
Tissaia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Ja też czekam na wynik testu
Mam nadzieję, że nie zaspała 
A ja dzięki Sylwi i Waldusiowi wczoraj dosyć późnym wieczorem dowiedziałam się, że już mi powstaje czop śluzowy. Odnotowałam w sporej dawce mega gesty biały rozciągliwy na jakieś 7 cm śluz.

-
nick nieaktualny
-
Co.do ceny nie wiem.ale.wiem.ze nasienie musi być dostarczone w max 30 od wtrysku i musisz.wie upewnić czy w laboratorium w tym momencie będzie biolog który się tym zajmujeJudi22 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś wie ile kosztuje badanie nasienia i czy mozna je zbadać w zwykłym laboratorium? ?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH