Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam lody o smaku solonego karmelu moja nowa miłośćrozowyflaming wrote:Judi - mysle, ze musisz TSH, ft3 i ft4 podrasowac tabletkami od lekarza. Kiedy badasz kolejny raz? trzymaj sie - wiem, ze tobie smutno ale moze kup sobie jakies dobre lody czekoladowe albo bakaliowe i glowa do gory

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 08:46
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Polecam lody o smaku solonego karmelu moja nowa miłość

noooooo, tylko mi sie dziwnie kojarzy ten smak
ale tez uwielbiam 
a najlepsze maja w hageen daazs - nei wiem jak to napisac ale sa warte wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 08:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Heloł moto.. Mój małż 5 lat temu badał kijanki w klinice Salve.. Płacił 60 albo 80 zł.. Wiem że do tej pory ta sama cena bo mąż kuzynki też robił..
I to jest kolejny dowód że w wawie ceny są mocno porąbane...
-
nick nieaktualny
-
No no no ulubione moje. Zapłacę każda cenęrozowyflaming wrote:noooooo, tylko mi sie dziwnie kojarzy ten smak
ale tez uwielbiam 
a najlepsze maja w hageen daazs - nei wiem jak to napisac ale sa warte wszystkiego
mniam
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:ty i zimne noce? kochana u ciebie przecie ogien w szopie

trzeba bylo napierdziec
Ogień był raz jak się wiara zmyla na spacer
a później 24h na mnie19 miesiwczna niewiasta wisiała 
W nocy... było się do mnie trudno dokopać ( 3 pary skarpet, majty rajty i 2x spodnie
) poza tym o 22 chłop już zgona miał :p
A wczoraj ja padlam martwa jak do domu weszłam
rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Judi to twój 3cs dopiero. Nie zalamuj się. Co 5jakeczko jest w stanie być zaplodnione i zagnieździ się. Cierpliwości. Rozumiem cie na prawdę ale jak.luzu trochę nie dasz to nic nie wyjdzie z tego
Tak wiem 3 cykl intensywnych starań a tak naprawdę to zawsze od kilku lat jechaliśmy na przerywaońcv ale zawsze byłam pewną że nie w środku. Byłam młodsza myślałam że o ciążę łatwo u mnie w rodzinnie same wpadki. Teraz z własnego doświadczenia i tego forum i was dziewczyny wiem że to nie takie łatwe jak się wydawało. Kurcze jak tv się smutać jak robi się to na różne sposoby leży się po pół godziny z miednica i nogami a potem widzisz że się nie udało. Przez głowę 1000myśli mi przechodzi. Nie mogę o tym nie myśleć bo nie potrafię chociaz nie wiem jak bardzo bym chciala w głowie wasze jest ta myśl czy "uda się teraz" -
nick nieaktualnyZołza:) wrote:Ogień był raz jak się wiara zmyla na spacer
a później 24h na mnie19 miesiwczna niewiasta wisiała 
W nocy... było się do mnie trudno dokopać ( 3 pary skarpet, majty rajty i 2x spodnie
) poza tym o 22 chłop już zgona miał :p
A wczoraj ja padlam martwa jak do domu weszłam
hahaha przez majty, rajty i podwojne spodnie byloby jak podczas rozdziewiczania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Tak wiem 3 cykl intensywnych starań a tak naprawdę to zawsze od kilku lat jechaliśmy na przerywaońcv ale zawsze byłam pewną że nie w środku. Byłam młodsza myślałam że o ciążę łatwo u mnie w rodzinnie same wpadki. Teraz z własnego doświadczenia i tego forum i was dziewczyny wiem że to nie takie łatwe jak się wydawało. Kurcze jak tv się smutać jak robi się to na różne sposoby leży się po pół godziny z miednica i nogami a potem widzisz że się nie udało. Przez głowę 1000myśli mi przechodzi. Nie mogę o tym nie myśleć bo nie potrafię chociaz nie wiem jak bardzo bym chciala w głowie wasze jest ta myśl czy "uda się teraz"
Judis - przerabialam to samo, nawet w lekka obsesje wpadlam - od miesiaca puscilo mi i czuje sie lepiej - wczesniej masakra - biedny maz, biedna mama, biedne przyjaciolki - co ja im wygadywalam
jakie masz teraz tsh, ft4 i ft3? ile bierzesy ten euthyrox? bierzesz 25? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH