Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj maz placil za pakiet 150zl. Jechalismy do laboratorium ktore sie takimi rzeczami zajmuje. Dostal kubeczek i pokoj i do dziela.Judi22 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś wie ile kosztuje badanie nasienia i czy mozna je zbadać w zwykłym laboratorium? ?
-
Radzę Ci zadzwonić do laboratorium i nawet jak akurat w tym nie będą się tym zajmować to powinni cie pokierować gdzie w okolicach masz możliwość zbadania nasieniaJudi22 wrote:Dzięki Kim. Z tego co wiem to Caro coś pisała że działać bedzie teraz w strone badań nasienia jeśli czytasz tu nas. To moglabys podpowiedzieć gdzie bedziecie badać i wgl co i jak ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 07:52
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyOgólnie to jest mi troche smutaśno pokładałam wszelkie nadzieje w tym cyklu taki piękny dorodny pęcherzyk był no ale co zrobic trzeba się ogarnąć i działać dalej..
Wiem że aby napewno że owulka u mnie była wiec coś innego tam przeszkadza w połączeniu się cząstki mnie i mojego ukochanego. Mam nadzieje że w końcu będzie mam dane tv wszystkim zostać mamusiami. -
nick nieaktualnyNapewno będę dzwonić lub pójdę zapytac osobiście jak i coKim87 wrote:Radzę Ci zadzwonić do laboratorium i nawet jak akurat w tym nie będą się tym zajmować to powinni cie pokierować gdzie w okolicach masz możliwość zbadania nasienia

Kim87 lubi tę wiadomość
-
Judi to twój 3cs dopiero. Nie zalamuj się. Co 5jakeczko jest w stanie być zaplodnione i zagnieździ się. Cierpliwości. Rozumiem cie na prawdę ale jak.luzu trochę nie dasz to nic nie wyjdzie z tegoJudi22 wrote:Ogólnie to jest mi troche smutaśno pokładałam wszelkie nadzieje w tym cyklu taki piękny dorodny pęcherzyk był no ale co zrobic trzeba się ogarnąć i działać dalej..
Wiem że aby napewno że owulka u mnie była wiec coś innego tam przeszkadza w połączeniu się cząstki mnie i mojego ukochanego. Mam nadzieje że w końcu będzie mam dane tv wszystkim zostać mamusiami.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy któraś wie ile kosztuje badanie nasienia i czy mozna je zbadać w zwykłym laboratorium? ?
Z tego co wiem to niby nie we wszystkich. Partner musi przez 3 miesiące nie być na żadnym antybiotyku, nie przechodzić większej infekcji. Przez 5 dni przed badaniem zakaz wytrysku. Zero seksów itp.. Badanie w warszawie w klinice leczenia niepłodności kosztuje 175 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 07:58
-
Kim87 wrote:Judi to twój 3cs dopiero. Nie zalamuj się. Co 5jakeczko jest w stanie być zaplodnione i zagnieździ się. Cierpliwości. Rozumiem cie na prawdę ale jak.luzu trochę nie dasz to nic nie wyjdzie z tego
Zobacz jaki ja mam wykres powalony. Też nic z tego nie będzie ale trzeba spinac poslady i do boju w następnym cyklu

-
Moze to was podbuduje ze ja moglam sie starac tylko co drugi miesiac bo mam tylko jeden jajowod a czasem nawet nie co drugi bo zdazalo sie tak ze przez 3 cykle mialam owulacje tam gdzie nie bylo jajowodu i kicha a mimo to w koncu trafilam i mam fasolke wiec wy macie o wiele wieksza trafnosc ze sie uda tylko trzeba probowac probowac probowacKim87 wrote:Zobacz jaki ja mam wykres powalony. Też nic z tego nie będzie ale trzeba spinac poslady i do boju w następnym cyklu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 08:08
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobryyy

Judi my właśnie przedwczoraj zawozilismy kijanki na badanie
dzisiaj odbieram wyniki wieczorem. U nas badanie 70 zl, nasienie musi być dostarczone w ciągu godziny, najlepiej jak jest to 30 min. Conajmniej 3 dni bez seksu, ale nie później niż 5 dni po ostatnim wytrysku. No i byliśmy w typowo laboratorium analitycznym, gin mi polecił. No i tak jak elunia pisała bez większej choroby z antybiotykami przez minimum 2 miesiace:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 08:27

-
nick nieaktualny
-
Wiem o czym mowisz ja w 2009 roku miałam laparo i do 2014 chodziłam.w przeswiadczeniu że mam jeden jajnik. Lekarze łaskawie nie napisali czy go wycieli czy nie bo zapomnieli a na usg lewy trudno znaleźć bo się chowa w jelitach. Jajnik mam ale jajowod nie wiemanna123 wrote:Moze to was podbuduje ze ja moglam sie starac tylko co drugi miesiac bo mam tylko jeden jajowod a czasem nawet nie co drugi bo zdazalo sie tak ze przez 3 cykle mialam owulacje tam gdzie nie bylo jajowodu i kicha a mimo to w koncu trafilam i mam fasolke wiec wy macie o wiele wieksza trafnosc ze sie uda tylko trzeba probowac probowac probowac

-
Dobra majowka skoro ból gardła przywiozlasZołza:) wrote:Leżing na kocingu
Neta niet 
Temp nie mierzylam bo zapomniałam Dowcipnisia zabrać na wyjazd :p
Wczoraj na teście owu cień kreski. Zobaczymy dziś o 10.
Po Majówce z bólem gardła wróciłam...

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH