Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mozna bez zastrzyku,,ja tak brałam. Zastrzyk jest wtedy jak pecherzyki nie pękają,,rozowyflaming wrote:Elunia - przyszla zono doktorka z diamentem z Paryza mam pytanie

czy bedziesz brala sam Clo czy z zastrzykiem?
mozna brac samo Clo?
tak pytam, z ciekawosci a ze ty zona doktorka to bankowo wiesz
nawet jak to nie doktorek od pipoli
rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Elunia - przyszla zono doktorka z diamentem z Paryza mam pytanie

czy bedziesz brala sam Clo czy z zastrzykiem?
mozna brac samo Clo?
tak pytam, z ciekawosci a ze ty zona doktorka to bankowo wiesz
nawet jak to nie doktorek od pipoli
To jest nasz ostatni cykl starań, potem odpuszczamy więc z grubej rury od razu lecimy;))
Więc plan jest taki-
Clostilbegyt od 4 dnia cyklu przez 5 dni po 50 mg
Ovitrelle , roztw. do wstrz., 1 amp.-strzyk. 0,5 ml lub pregnyl - około 14 dc. 12 dc idę na monitoring bo pęcherzyk musi mieć conajmniej 18 milimetrów.
Duphaston 10, od 16 do 25 dc
A potem wola boska...
rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Mozna bez zastrzyku,,ja tak brałam. Zastrzyk jest wtedy jak pecherzyki nie pękają,,
Waldi dobrze gada, można bez zastrzyku ale ja mam niestety skłonność do torbieli a zastrzyk troszkę niweluje ryzyko.
WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Zołzolek krejzolek

Eh te zboczuchy..
A wiecie mam ochote na loda...ale choletra mimo antybiotyku rano gardlo boli..moze za zimno w domu...
Zołza:), rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Robisz sobie blokadę kochana. Wiem.jest ciężko ja też mam momenty zalamki ale wiem.tez że na każdą z nas przyjdzie czas. Kobiety które od razu zachodzą rzadko bywają na tym forum dlatego widzisz tudziewczyny które nie zachodzą za pierwszym razem. Głowa do góry.Judi22 wrote:Tak wiem 3 cykl intensywnych starań a tak naprawdę to zawsze od kilku lat jechaliśmy na przerywaońcv ale zawsze byłam pewną że nie w środku. Byłam młodsza myślałam że o ciążę łatwo u mnie w rodzinnie same wpadki. Teraz z własnego doświadczenia i tego forum i was dziewczyny wiem że to nie takie łatwe jak się wydawało. Kurcze jak tv się smutać jak robi się to na różne sposoby leży się po pół godziny z miednica i nogami a potem widzisz że się nie udało. Przez głowę 1000myśli mi przechodzi. Nie mogę o tym nie myśleć bo nie potrafię chociaz nie wiem jak bardzo bym chciala w głowie wasze jest ta myśl czy "uda się teraz"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:08
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFt 4 i 3 lekarz mówił że są okej a że tsh lubi skakać i może skakać od wysiłku fizycznego czy stresu. Najważniejsze jest ft4rozowyflaming wrote:Judi - mysle, ze musisz TSH, ft3 i ft4 podrasowac tabletkami od lekarza. Kiedy badasz kolejny raz? trzymaj sie - wiem, ze tobie smutno ale moze kup sobie jakies dobre lody czekoladowe albo bakaliowe i glowa do gory

Robil usg bardzo długo i nawet przybliżał i powiedzial żenicnie ma że ona jest czysta iże może lekką subklimiczna niedoczynność jest zapisał lektrox bo jest lepszy. 12.5mg bo stwierdził że jak narazie nie potrzeba większej. Teraz w maju robię sobie kontrolę wyników czy leki maja działanie. A hasimito wykluczył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:15
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz rację wiem o blokadzie psychicznej duzo osób mi mówiło że man dac na luz nawet ten mój mówił że mam tak o tym nie myśleć że co będzie to będzie. Ala bard o bym chciała ale zamysł w głowie zawsze jest co poradzić.Kim87 wrote:Robisz sobie blokadę kochana. Wiem.jest ciężko ja też mam momenty zalamki ale wiem.tez że na każdą z nas przyjdzie czas. Kobiety które od razu zachodzą rzadko bywają na tym forum dlatego widzisz tudziewczyny które nie zachodzą za pierwszym razem. Głowa do góry.
-
nick nieaktualnyKochana 12maja mija miesiąca a od wyniki robiłam na początku kwietniarozowyflaming wrote:Judi a ile wynosilo twoje tsh ? lubi, lubi skakac ale jak bylo 4 to malo prawdopodobne, ze na drugi dzien bedzie 1,5..dlatego badaj raz na miesiac zeby wiedziec na czym stoisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:21
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Elunia.. Czymam kciuki..bydzie dopsz..musi.. Poka diamenta...
jes afkors;))
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85937e01c905.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ada9f710ff3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5615c718b73.jpg
WaldhauzerM, rozowyflaming, Tuliska, Caro, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Elunia do boju. Ja jak teraz nie zejdę też mc robię odpustu by psychika odpoczela

Wiesz mój trochę jest zmęczony tymi seksami na zawołanie i ja przyznam szczerze że już powoli mam dość.
Druga sprawa że my ślub mamy w maju za rok a nie chciałabym z brzuszkiem bo się nie wytańczę na własnym weselichu.
Generalnie plan jest taki że przestajemy się starać po maju ale nie zamierzamy uważać. Co będzie..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH