Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
To nic tylko wszystko jest ok. Plamienia czasem się zdarzają i.wcale nie muszą nic złego oznaczaćeveli_na wrote:Tak robilam test. Krecha testowa wyszla ciemniejsza od kontrolnej. Pokazala sie od razu calkiem bordowa.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem co to bylo. Tak dumam teraz ze może jakiegoś krwiaczka miałam czy cos. Teraz juz sam śluz. Szyjka zamknieta. Mąż mój się ogromnie przejal wczoraj bo byl pewien ze juz po wszystkim a tu raz polecialo i cisza. Natomiast od wczoraj wieczora mam tak przeokropne mdłości ze kompletnie nic mi na nie nie pomaga. Maleńką ulgę daje popijanie wody gazowanej z sokiem z limonki pól na pól i chrupanie migalow. Aczkolwiek to naprawdę nikla ulga.
-
eveli_na wrote:Ja nie wiem co to bylo. Tak dumam teraz ze może jakiegoś krwiaczka miałam czy cos. Teraz juz sam śluz. Szyjka zamknieta. Mąż mój się ogromnie przejal wczoraj bo byl pewien ze juz po wszystkim a tu raz polecialo i cisza. Natomiast od wczoraj wieczora mam tak przeokropne mdłości ze kompletnie nic mi na nie nie pomaga. Maleńką ulgę daje popijanie wody gazowanej z sokiem z limonki pól na pól i chrupanie migalow. Aczkolwiek to naprawdę nikla ulga.
To pewnie świadczy o tym, że dzidzia jest cała
Mdłości... Skąd to znam
Tylko u mnie jest o tyle gorzej, ze ciężko jest jednoznacznie stwierdzić, czy są spowodowane wrzodami żołądka (co wiosnę zdycham), czy ciążą, a może i jednym i drugim. Z kolei mi dzisiaj dokucza cały dzień ból @ i krzyża. Właśnie przed chwilą wzięłam pół nospy forte.

-
Kochane.. Kuźwa.. Piętra mam.. A neta zabrali bo burza i nie miałam jak się z Wami ten tego.. No więc.. Ok 13 zauważyłam plamienie cholera jasna.. Teraz już czysto.. Zastanawiam się czy to nie z powodu wczorajszej wizyty.. Pobierał Cytologie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
najprawdopodobniej takWaldhauzerM wrote:Kochane.. Kuźwa.. Piętra mam.. A neta zabrali bo burza i nie miałam jak się z Wami ten tego.. No więc.. Ok 13 zauważyłam plamienie cholera jasna.. Teraz już czysto.. Zastanawiam się czy to nie z powodu wczorajszej wizyty.. Pobierał Cytologie..
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Kochana dzisiaj to mi dokucza ból @, skurcze macicy (coś jak skurcz łydki), ból krzyżaGaduaaa wrote:czesć Anulka
podczytuje na bierząco.. wiem że Cię mdłości męczą.. dajesz radę ?
Musiałam pół tabletki nospy wziąć... Nie wiem czemu mnie to wszystko dzisiaj zaatakowało

-
uhu hu.. dobrze ze wzięłaś nospę.. powinno pomócAnula1986 wrote:Kochana dzisiaj to mi dokucza ból @, skurcze macicy (coś jak skurcz łydki), ból krzyża

Musiałam pół tabletki nospy wziąć... Nie wiem czemu mnie to wszystko dzisiaj zaatakowało
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Dziewczyny na wyjeździe miałam dziwną akcję- to był 6 dc, nagle zaczęło mnie kłuc w lewym jajniku. Ból pulsacyjny- kilka sekund bardzo mocny, jakby ktoś ręką ściskał mi jajnik, potem przerwa, lekkie pobolewanie, za 3 minuty znów ból bardzo mocny.
Nie jak jak @, nie jak na owulację, coś zupełnie innego, 1 raz w życiu...
Czy któraś dowiadczyła tego? To trwało ok 2 godzin, potem jak ręką odjął.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH