Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Urosna na pewno. Ja widzę już że mam je pełniejsze a mam 75g/h
Teraz kochane trzeba o nie dbac
jak ja chce byc w tym stanie co Wy
I w tylku mam kiedy ta owu.. zaczne starania odrazuu po tej malpie do konca cyklu! Jesli sie znowu nie uda to wtedy pojde do lekarza, co myslicie ? W koncu 2 cykl to jeszcze nie zalamka

-
Mam nowego motylka.. Tamten sie zapchał powodując taki ból ze malo nie odlecialam.. Antybiotyk zaczal isc posd skore.. Taka bania sie zrobnila na dłoni ze szok.. Przelozyli i juz jest ok..
Flasming.. Znośne żarcie ale wspomagam się swoim..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kobieto 2 cykle.to nic. Na prawdę. Wrzuć na luz i fo dzieła. Radzę serduszkowac co jeden dzień aby plemniory się zregenerowalyEvelin wrote:Teraz kochane trzeba o nie dbac
jak ja chce byc w tym stanie co Wy
I w tylku mam kiedy ta owu.. zaczne starania odrazuu po tej malpie do konca cyklu! Jesli sie znowu nie uda to wtedy pojde do lekarza, co myslicie ? W koncu 2 cykl to jeszcze nie zalamka
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Rosną bardzo, mój mąż nie może wyjść z podziwu a miałam takie jak Ty, 60/65 b-c, raczej małe c, a teraz jest mega pełne c i na pewno d już by było dobre ale jeszcze nic nie kupilamEvelin wrote:To tylko zazdroscic
jestem ciekawa jak z cycacami, czy serio tak rosna
mam teraz B-C ale chcialabym wieksze 
-
Sylwia91 wrote:Co do starań to po dwóch cyklach żaden lekarz nie będzie chciał Cię diagnozowac, bo zwyczajnie nie trafiliście pewnie w owu
:* my półtora roku się staraliśmy, a lekarze mówili że dają do roku naturalnych starań...
Wiem, nawet znajoma w pracy mowila,ze jak pojde do gina to mam sie nie przyznawac
myslalam, ze troche latwiej sie zachodzi.. A jednak to skomplikowane
a moja znajoma , tzn dawna przyjaciolka co tydz imprezowala palila, nie tylko faje
I bach, za pierwszym. Juz ma dwuletnia core.. I bez planowania i to po pijaku ze swoim przyjacielem z ktorym sa teraz po slubie
ale fakt w wieku 20lat, a mi juz 25 idzie.. Teraz sie bardziej postaram 
A co do cycow, to jestem ciekawa jak to po ciazy bedzie wygladac, mam znajome ktorym juz takie zostaly i tylek sie ladnie zaokraglil
ja mam problem z tym ze uwazam ze jestem za szczupla, mam 168cm i waze 53kg, a powinnam wiecej ,nozki patyczki 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 21:20

-
No o dobrze. Ja miałam zwykły i też dawał radę. Testy owu w ruch od pierwszego dnia po okresie i będzie git. ZobaczyszEvelin wrote:Juz myszka zamowilam termometr na allegro taki jak wy macie

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Ja też 25 a mój mąż w lipcu 31 kończy dupa stara
hehe
Ja mam 160 i przed ciążą ważyłam różnie, najczęściej 48,5 jakos tak. Przed samym zajściem przytyłam na 49,5 i do drugiego trymestru chudlam i wracałam do normy także nic na plus, potem 1 kg wskoczył a jutro się zwaze i zobaczymy jak tam wygląda sytuacja
ogólnie też uważam że wyglądam szczuplo ale mam zaokraglone co trzeba
a teraz przez hormony zaokrągliły się bardziej biodra, choć ja tego nie dostrzegam to moja mama tak twierdzi. Ubrania tego nie potwierdzają ale o brzuszku dają znać bo spodnie mi jedne tylko zostały już :p
-
Kim87 wrote:Evelin ja mam 29 lat. Ty jesteś młodziutka nie wkrecaj sobie problemów no dostaniesz paranoji jak ja w 1 cs.

Staram sie byc pozytywnie nastawiona, poprostu od roku marze o dzidzi, nie wiem czemu dopiero teraz zaczelismy sie starac..
Moj ma 28 i teraz wydaje mi sie ze ja chce bardziej niz on, wcześniej bylo odwrotnie i tak to zycie sie uklada

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH