Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Moja mama rzuciła palenie właśnie na konto elektryka, z tym że ona kupuje płyn z małą dawką nikotyny ale jak sama mówi problem tkwi w samej czynności palenia bo jak rzucala to nie miała co z ręką zrobić

Postaram sie ograniczyc i rzucic
motywacja duza i warta zachodu

-
Dokładnie:* myslisz ze jesli moje cykle są 33 dniowe, a zdarzaja sie takze 31, 32 czasem 30 to lepiej zacząć wcześniej sie stosunkowac? Np od 13dnc ? Znam przypadek ze przy cyklach 31 znajoma miala owu w 12 dniu bo wtedy zaszla.. takie to wszystko skomplikowane cholercia
mi niby przypadalo w 19 dnc ale nie udalo sie wcześniej, potem zaczelismy od 16 i tez nic, czyli raczej jeszcze wcześniej musze.. ? I czesciej, bo 3 dni odstepu to za dużo, jeszcze tamten byl w delegacjach i tak czułam ze nie pyknie, takie zapytanie przed snem

-
Evelin książkowo podobno najefektywniejsze
Co drugi dzień i od 5. dnia przed owu do 5. dnia po. Wiem kochana co to znaczą tę delegację. "Kochanie masz być w domu, teraz! Już! I biedak wraca 150 km do domciu 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 22:51

-
Dziewczyny mi gin w piatek powiedziala ze to co 2 dzien to sciema i zeby sie kochac w plodne codziennie... Ze niby to nic nie oslabia bo plemiki i tak sa produkowane 50 dni wczesniej a codzienny seks w plodne maksymalizuje szanse..
Ciezko rozeznac co jest prawda ;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
No niestety ciezka z tym sprawa.. moze faktycznie nastaly takie czasy, ze ta cala chemia, to srodowisko, zmeczenie w pracy itd itp tak na nas wpływa, ze bez jakiegos wspomagacza sie nie obejdzie, a tylko nie licznym udaje sie w naprawde szybkim czasie
A organizm robi z nas balona
ja to spac nie moge i mysle, ale nie dlatego ze fisiuje, tylko poprostu
nie moge z tatmym pogadac, bo go nie ma, tylko telefon.. ale to nie to samo. Jeszcze ten miesiac taki osobny.. A pozniej na lajcie bardziej
obiecal, ze jak juz wroci to nie będzie ze mnie schodzil
haha udany gosciu
no to czas i na mnie, do jutra laski

-
Laski przeczytajcie sobie to, przez przypadek znalazlam, tam wcześniej pisalyscie o tym to moze sie przyda ( chodzi o wypowiedzi pani gin. ) dobranocki
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/planowanie-ciazy-co-jeszcze-mozna-brac-oprocz-kwasu-foliowego

-
Kasia to zależy ja też czytałam że jedni mówią że codziennie jest ok. Ja po moim widzialalm że po 3 mc nie dawał rady już

Evelin no takie czasy że chemia wszędzie więc ja jestem.za tym aby się suplememtowac. Oczywiście nie jakoś nadmiernie ale to z czym na pewno mamy problem to magnez i vit d. Prawie każdy ma niedobory.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Czytałam Evelin to co wrzucilas. Prawda ale w przypadku jak jest napisane dobrej zbilansowanej diety bez chemia i antybiotyków. Jeżeli tak jesz ok kwas i magnez ci wystarczy. Taka moja opinia. Ja jal tylko dowiedzialam się że mogę być w ciąży przerzucilam się na witaminy dla ciężarnych.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH