Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Chudzielce
ja 174cm i 78 kg. Do pozytywnych sikancow się odchudzalam ale teraz daje na luz. Oczywiście bez rzucania się na jedzenie. Zdrowo i tyle
Sylwia91, eveli_na lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Sylwia91 wrote:Ja też 25 a mój mąż w lipcu 31 kończy dupa stara
hehe
Ja mam 160 i przed ciążą ważyłam różnie, najczęściej 48,5 jakos tak. Przed samym zajściem przytyłam na 49,5 i do drugiego trymestru chudlam i wracałam do normy także nic na plus, potem 1 kg wskoczył a jutro się zwaze i zobaczymy jak tam wygląda sytuacja
ogólnie też uważam że wyglądam szczuplo ale mam zaokraglone co trzeba
a teraz przez hormony zaokrągliły się bardziej biodra, choć ja tego nie dostrzegam to moja mama tak twierdzi. Ubrania tego nie potwierdzają ale o brzuszku dają znać bo spodnie mi jedne tylko zostały już :p
O jej jak bym wazyla mniej niz 50 to by mnie chyba widac nie bylo
i kurde nie moge przytyc, jem duzo.. nawet ostatnio nie chce mi sie zbytnio ruszac - samochodem nawet do sklepu pol kilometra haha no ale jesli sie dobrze czujesz to najważniejsze

-
Kim87 wrote:Wiesiołek plus vit c ja jeszcze magnez i kwas foliowy. Po owulce zamiast wiesiołka omega z vit d. To mój zestaw. Myślę że wiesiołek vit c i magnez i kwas to podstawa w staraniach.
Ok zapisuje sobie i ruszam do apteki
te fajki musze rzucić, tylko kurde mam z tym problem

-
nick nieaktualny
-
Może być. Ja plywalam po wieśkuJudi22 wrote:Mi tak lekarz zalecił bo podobno mam tyłozgięcię.
Swoją droga dziś mój 7dc a ja mialam majty tak mokre jakbym się osikała i teraz zastanawiam się czy to płodny się już zaczął okres :p ktos tak miał. Rano moja szyjka była w górze ot tak sobie.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Mój miał ten sam zestaw co ja plus pchalam w niego Orzechy brazylijskie. On ma jeszcze jakiś suplement z cynkiemEvelin wrote:Wiem słyszałam, moj tez kopci.. i tez lepiej jak by cos lykal?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

mam nadzieję że po porodzie szybko zrzuce nadmiar wagi