Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Mąż mi wczoraj przyniósł sok.. Biore dzisiaj karton.. Cholera cus łazi po moim soku..wygląda na kleszcza.. Dmucham a to się wczepiło.. Kurwa taki wielki kleszcz.. Ja go na ziemie i deptam a ten skubany dalej idzie.. W recznik pappierowy zlapalam dziada i w kiblu spuscilam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
anna123 wrote:Nie jestem w temacie to sie nie orientuje ale chyba juz dlugp w tym szpitalu jestes ? jakies powazne problemy masz ?
Nie leczone zapalenie oskrzeli..
Klata mnie boli...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Cholera jasna.. Ogolny podobno taki dobry.. S badał i nie słyszał nic... Trza bedzie zmienic..anna123 wrote:o kurcze to nie ma przelewek. Mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia i domu z malutkim
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kobitki dzisiajo 18.30 będę miała wyniki
Tu w belgii nie robi się 2 bety jeżeli nie ma do tego podstaw (jeżeli wartość bety nie mieści się w normach) zatem trzymać kciukasy do 18.30 proszę
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Po obchodzie.. Badać będą jutro.. Ale dowiedxziałam się że przed wyjsciem usg bedzie.. Pytanie kiedy wyjscie... Nie licze na zbyt szybkie..
Tosiu nie chcial isc do przedszkola tylko do mnie..heh..jak przychodzi pyta kiedy wyjde..mowi ze mam szybko wychodzic..kino mu obiecalam i popcorn karmelowy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Jestem juz z wami wypoczeta ,wyspana I gotowa do dzialan.
Tylko wredota cos zjawic sie nie chce wczoraj miala przyjsc a tu nic nawet plamien.jutro mam ginekologaa moze da mi cos na wywolanie jej bo ja chce juz zaczac starania
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:To widzisz Waldi musisz sie zebrać w sobie i wyzdrowiec szybko bo Tosiu czeka na popcorn karmelowy

A poważnie to się nie spiesz tylko lez ile musisz a nawet dzień dłużej
Ale ja sie nigdzie nie spiesze tylko Tosia mi szkoda..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Mąż mi wczoraj przyniósł sok.. Biore dzisiaj karton.. Cholera cus łazi po moim soku..wygląda na kleszcza.. Dmucham a to się wczepiło.. Kurwa taki wielki kleszcz.. Ja go na ziemie i deptam a ten skubany dalej idzie.. W recznik pappierowy zlapalam dziada i w kiblu spuscilam..
kleszcza nie tak łatwo zabić....klapek, nawet młotek czasem nie daja rady..
ja tez preferuje utopienie
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png

widzę motywację masz wielką