Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No też mi się tak wydajeKasia1987 wrote:To jeszcze na tescik za wczesnie.
Wszystkie nie lubimy czekania
okaże się niedługo . Zrobiłam ten test z czystej ciekawości bo od kilku silni pobolewaja mnie jajniki, no ale owulacje juz miałam dlatego zdziwił mnie te 2 kreski .
-
karola391 wrote:No też mi się tak wydaje
okaże się niedługo . Zrobiłam ten test z czystej ciekawości bo od kilku silni pobolewaja mnie jajniki, no ale owulacje juz miałam dlatego zdziwił mnie te 2 kreski .
Tez zrobiłam po owulacji pare dni tez owulacyjny i wyszly mi dwa dni pod rząd grube krechy ale jak zrobilam test ciążowy to tylko jedna.
14 dni wyższych temp i ani słychu ani widu. Cykle 29-35dniowe. -
Witam was kochane jestem tu nowa
ale tak jak wy staram się z mężem o dzidzie... No ale cóż @ mi się spóźnia 3 dzień gdzie zawsze miałam jak w zegarku test w dniu @ negatywny delikatne plamienia miałam dzień po planowanej @ bolące piersi nadal możliwe że przez to że chora byłam test wyszedł negatywny ??
[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
Pierzynka25 wrote:Witam was kochane jestem tu nowa
ale tak jak wy staram się z mężem o dzidzie... No ale cóż @ mi się spóźnia 3 dzień gdzie zawsze miałam jak w zegarku test w dniu @ negatywny delikatne plamienia miałam dzień po planowanej @ bolące piersi nadal możliwe że przez to że chora byłam test wyszedł negatywny ??
Kochana niestety testy nie wplywaja na przeziebienie.
U niektorych kobiet testy nie wychodza na poczatku ,zalecalabym zrobic bete
albo cierpliwie poczekac dwa dni I zrobic kolejny
Pierzynka25 lubi tę wiadomość
-
He Kochan ja tak miałam i jestem w ciąży. Mnie owulacyjne wychodziły już poz a ciążowy wyszedl po paru dniach.karola391 wrote:Ale w tym wypadku test ciążowy raczej jeszcze by bić nie wykazał? Tzn chodzi mi o to że jest za wcześnie ?
Ale jak dziewczyny piszą u niektórych to się sprawdza u niektórych nie.
Na instrukcji do testów owu masz napisane że one zawsze są pozyt w ciąży ale ich pozytywny wynik może jej nie oznaczać. Poczekaj mnie w miarę wynik wyszedł w dniu spodziewanej miesiączki.
Trzymam kciuki
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kochana nic tylko rób testy co kilka dni. dziewczynom niektórym pozytywne wychodzimy dopiero po tygodniu nadzieję dwóch od dnia spodziewanej miesiączki. Wiem czekanie jest straszne.Pierzynka25 wrote:No właśnie nic nie było ani stresu ani nerwów niewiem zobaczymy poczekam jeszcze nie długo będe też w Polsce to się okaże tylko ta niepewność i czekanie he he
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:A tak w ogóle to hej dziewczynki
mój mąż postanowił wczoraj się przeziebic więc musiał wynieść się do pokoju gościnnego 
Czesc czesc!
Przeziębienie to ostatnio wszystkich lapie. U mnie dzis tempka na tym samym poziomie co byla. Ile może trwac najdłużej faza lutealna?
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

!