Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale próbować kochana trzeba bo a nóż widelec;) Panie z wyższym często mają zbyt wysokie aspiracje więc wiesz, nic straconego :*KlaudyŚ wrote:Tuliska trzeba jakies doswiadczenie miec,ale watpie zebym dostala ta prace,bo nie mam jeszcze szkoly ukonczonej a jak zglosi sie kobbieta ktora ma wyzsze wyksztalcenie na pedagogice to wezma ta osobe

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Klaudyś ale super avatar!!! To Ty???

Będę trzymała kciuki.
Ja po lekarzu!!!!
Piękny dorodny pęcherzyk 20 mm w lewym jajniku. Wg gin tak wiotki, że dziś wystrzeli!!!! Stad na razie brak tempki u mnie
:D
Jezu gdzie ten mąż ???
Moje wyniki skomentowała tak, że trzeba zaraz działać. Ciąży te wyższe hormony nie szkodzą az tak- zachodzeniu, ale za to mogą być przyczyną poronienia potem, więc ona koniecznie chce to poobniżać. Zapisała mmi Jodid -znacie to? Brać 1 czy 2??? Ona powiedziała, ze jedną, ale tam pisze dawka 1-2 w instrukcji
[/QUOTE
Ja Brałam jodid 100 -
Twój..Tuliska wrote:Kasia! Kasia! Kasia! Do bo-ju! Do bo-ju! Do bo-ju po grocha!
:D:D:D
Pięknie Kasiu:) ciekawe kiedy strzeli;) mój ma dziś jakieś 24 i ani myśli pękać
Klaudys mówisz że już się wprawiasz w większą brygade? :*
Waldiś mój avatar kochasz czy Klaudii? Bo to jej jest nowy

Tuliska lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Kasia ja brałam jodid niby to witamina którą każdy może brać bo my mamy duże zapotrzebowanie na jod. ale na mnie onraczej działania nie miał ja po miesiacu brania przeraziłam się swoim wynikiem TSH ale nie wiem dokładnie czy to wina Jodu.
Ja bralam vitotal I tam byl tez jod I strasznie poszlo mi do gory po mimo euthyroxu ktory bralam razem vitotalem roslo -
Hej dziewczyny
;mam pytanie
Staramy się o dzidziusia,qiec od jakiegoś czasu obserwuje swój organizm -temp.+testy owu. 15dc test owu wyszedł pozytywny. Dzis jest 23dc,os kilku dni pobolewaja mnie trochę jajniki,ale ma @jest jeszcze za wcześnie. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test owu i wyszły mi 2 grube kreski tak jak 15dc ..co to może oznaczać,?. Trochę się pogubilam ale mam nadzieje ze mi pomożecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 21:09
-
nick nieaktualnyGdzieś czytałam ze mozna mieć 2 owulacje... a gdzieś też czytałam że może to być ciąża bo wielu dziewczynom w ciąży wychodziły takie mocne krechy na tescie owulacyjnymkarola391 wrote:Hej dziewczyny
;mam pytanie
Staramy się o dzidziusia,qiec od jakiegoś czasu obserwuje swój organizm -temp.+testy owu. 15dc test owu wyszedł pozytywny. Dzis jest 23dc,os kilku dni pobolewaja mnie trochę jajniki,ale ma @jest jeszcze za wcześnie. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test owu i wyszły mi 2 grube kreski tak jak 15dc ..co to może oznaczać,?. Trochę się pogubilam ale mam nadzieje ze mi pomożecie 
Allmita lubi tę wiadomość
-
Judi22 wrote:Kasia ja brałam jodid niby to witamina którą każdy może brać bo my mamy duże zapotrzebowanie na jod. ale na mnie onraczej działania nie miał ja po miesiacu brania przeraziłam się swoim wynikiem TSH ale nie wiem dokładnie czy to wina Jodu.
Ona mi to dala na razie na juz a czeka na powtorzenie badan hormonow tydzien po owulce. Takze zobaczymy...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH