SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podglądam jednym oczkiem znad bajki :D dziewczyny stwierdily ze wykoncza mnie dzisiaj bajkami Barbie. Rzyyg.

Sylwia91, WaldhauzerM, Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • Sylwia91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś ja już nie raz rozmawiałam ale to nic nie daje, moja mama jest nadopiekuncza a w pewnym momencie to juz przekracza wszelkie granice. Wiem, że to z milosci ale ja potrzebuję powietrza bo tu się duszę, ja nie mogę spokojnie kroku zrobić bo już patrzy czy aby nie krzywo stanę :/ ehh ja bede miec swoje dziecko niedlugo a tu sama czuję się jak 3 latek. Mój mąż na to patrzy i go trafia cos a przez to i my się sprzeczamy i ja już mam dość :( zadzwoniłam do niego zapłakana i błagałam żeby mi obiecał że się wyprowadzimy

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    moi rodzice i może dlatego mam śmiałość na tyle żeby komentować co mi nie pasuje... Teraz widzę to, co mój mąż widział już dawno temu

No niestety. Znam wiele par z podobnym problemem. Mnie to czeka za rok... przeprowadzka do teściów.
    No ale jak chcemy się budować to trzeba zacisnąć zęby i to przejść... :/
    A widzę to baaaaaaaardzo ciężko...

• KlaudyŚ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak macie gdzie sie przeprowadzic to pakowac sie I dupska w sina dal niech wedruja

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawa jest taka że w parafii gdzie pracuję jako organista, jest dom na sprzedaż. Jeżeli uda nam się dogadać z tymi ludzmi to byśmy go wzieli jeszcze w tym roku tylko że to nie jest takie proste bo oni nie mogą go sprzedać przez 5 lat bo beda płacić jakiś podatek od spadku, ale chcą go wynająć i my byśmy go wynajęli na poczet kupna, czyli żeby cały ten czynsz najmu odliczać od kwotu całego domu, więc potem będzie już mniej do spłaty a bysmy mieli juz gdzie mieszkać

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja..

Sory ale tym razem egoistycznie.. Najpierw o sobie.

Na obchodzie lekarz mowi do mnie ze juz ok i ze moge sie zbierav do domu.. Wiec mowie ze jeszcze usg mialo byc przed wyjsciem.. On pyta po co?? Wiec mowie ze wczoraj ordynator uspokajała mnie że bedzie.. Na co on..niech juz pani idzie do domu..

Prawie łzy w oczach mialam.. Zadzwonilam do meza ze może przyjechac.. Nagle wpada ten sam lekarz.. Mam prosbe zeby Pani opuściła salę w ciągu 5 minut bo mamy następną pacjentkę z infekcją a nie mamy innej sali... Słów mi brakło.. Nie mialam ani ciuchow ani nic.. Zapakowalam wsio i w szlafroku z wszystkim usiadlam na korytarzu i czekalam..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldi biedna... :( :* dzien uznaję za spisany na straty. To dzisiaj powinien być 13 ! Ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldi - masakra!!!! potraktowali ciebie jak ehh szkoda gadac :/
    masakra...

ale wieczorem juz bedziesz w domku, z Tosiem!!

idz prywatnie na usg, groszka sobie zobaczysz

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flaming ale żeś awatara dorwała! ;)

rozowyflaming lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Sprawa jest taka że w parafii gdzie pracuję jako organista, jest dom na sprzedaż. Jeżeli uda nam się dogadać z tymi ludzmi to byśmy go wzieli jeszcze w tym roku tylko że to nie jest takie proste bo oni nie mogą go sprzedać przez 5 lat bo beda płacić jakiś podatek od spadku, ale chcą go wynająć i my byśmy go wynajęli na poczet kupna, czyli żeby cały ten czynsz najmu odliczać od kwotu całego domu, więc potem będzie już mniej do spłaty a bysmy mieli juz gdzie mieszkać

pomysl przeeeeeeeeezajefajny :) widzisz, nie smutaj sie bo przeciez dom juz macie, musicie sie tylko dogadac z wlascicielami i na razie wynajmiecie a potem bedzie wasz :)

moze pomoze..wydrukuj zdjecie tego domu i wyobrazaj sobie, ze go meblujesz i mieszkasz tam z mezem i bobasem :D przyciagniesz go pozytywnymi myslami :)

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    Waldi - masakra!!!! potraktowali ciebie jak ehh szkoda gadac :/
    masakra...

ale wieczorem juz bedziesz w domku, z Tosiem!!

idz prywatnie na usg, groszka sobie zobaczysz
    Za tydzień w poniedzialek mam wizyte..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    flaming ale żeś awatara dorwała! ;)

bo jedna wielka sraka wyszla na tym OF :D

Sylwia91, Sylwia91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Za tydzień w poniedzialek mam wizyte..

bedziesz dzisiaj z Tosiem :) tydzien szyyyybko zleci :))) i zobacz co masz tam z debilami lezec, w domu lepiej

lez, lez, lez i bajki ogladaj z Toskiem :)

• Sylwia91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    pomysl przeeeeeeeeezajefajny :) widzisz, nie smutaj sie bo przeciez dom juz macie, musicie sie tylko dogadac z wlascicielami i na razie wynajmiecie a potem bedzie wasz :)

moze pomoze..wydrukuj zdjecie tego domu i wyobrazaj sobie, ze go meblujesz i mieszkasz tam z mezem i bobasem :D przyciagniesz go pozytywnymi myslami :)
    chciałabym, żebyśmy się tylko z nimi dogadali... Żeby oni się zgodzili na nasze warunki z tym wynajmowaniem no i żebyśmy na cenę się zgodzili, bo jak będą za dużo za niego chcieli to podziękujemy i będziemy szukać czegoś innego... mi już się ten dom po nocach śni!

• WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może my jako zagroszkowane zostaniemy tutaj ale tematy ciążowe bedziemy poruszać na bbf.. I bydzie równowaga..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade do ogrodniczego po lawende, torf i nowe grabie aaa i jeszcze walek zeby ziemie przeorac pod trawnik - nigdy tego nie robilismy ale na ogrodnika nas nie stac :D

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem za! tu się bedziemy socjalizować z innymi kumpelkami :D a która kiedy testuje coś?

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    bedziesz dzisiaj z Tosiem :) tydzien szyyyybko zleci :))) i zobacz co masz tam z debilami lezec, w domu lepiej

lez, lez, lez i bajki ogladaj z Toskiem :)

Tosiek na dworze..
    A z domu też mnie wyrzucili.. Bo malowanie i okna otearte leze u mamy..

A mina Tosia jak wrocilam bezcenna..

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    jade do ogrodniczego po lawende, torf i nowe grabie aaa i jeszcze walek zeby ziemie przeorac pod trawnik - nigdy tego nie robilismy ale na ogrodnika nas nie stac :D

No ogrodnik zdziera..he he.. Jestem żoną takiego typa hue hue

• eveli_na Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldziu ważne ze juz na swoim. A z lekarzem porażka. To ta nowa powinna czekać aż zwolnisz sale.

Sylwia niech sie uda z tym domem.

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
‹‹ 1740 1741 1742 1743 1744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ