Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:To może my jako zagroszkowane zostaniemy tutaj ale tematy ciążowe bedziemy poruszać na bbf.. I bydzie równowaga..
Waldi wiesz co pomyslalam dzisiaj
zaczelysmy wszystkie razem, bylo wesolo i fajnie - wiadome bylo ze czesc z nas zaciazy szybciej a czesc pozniej - i mamy sie teraz dzielic na obozy? przestac kolegowac bo ty jestes w dwupaku a ja dalej pojedyncza? bo ty rzygasz a ja chcialabym rzygac i mam ciebie nie lubic?
tez bede rzygac kiedys nad kibelkiem (mam juz nawet awatar pasujacy)
ok, w pewnym momencie bylo tylko o betach, mdlosciach - rozumiem, ze dziewczynom bylo przykro (mi jest przykro co miesiac jak dostane @ ale na drugi dzien juz lepiej) - i maja prawo do nowego watku - kazdy ma prawo do miliona watkow
a moze stwierdzily, ze zaloza drugi bo nie wiem - bo flaming je wkurzal albo kto inny - kazda z nas jest inna i moze druga denerwowac - nie ma sensu siedziec na sile razem - siedzialam na dwoch bo lubilam dwie grupy... do czasu bo moim zdaniem atmosfera zgestniala i nie bedzie tak jak bylo..i jest to tylko moje przeczucie.. jak ktos chce siedziec tutaj z ciezarowkami i nieciezarowkami niech siedzi - jak komus nie pasuje niech idzie na drugi watek - jak komus ktos nie pasuje to tez niech z ta osoba sie nie meczy - niech usunie z przyjaciolek - siedzenie razem na sile nie ma sensu - zycie jest zbyt krotkie na internetowe spory - i koniec kropka
internet jest duzy!!!! ba ogromny!
zmiesci sie kazdy 
ja zostaje tutaj bo nie lubie jak jest ostro i mi tam pojedyncze osoby nie pasuja - poprostu jestesmy inne - moze jestem przewrazliwiona a moze nie - jeden lubi chleb ze smalcem, drugi jak mu nogi smierdza itp.
wisi mi to - nie bede sobie podwyzszac prolaktyny - a niedlugo mam nadzieje dolacze na fioletowa strone mocy
i tyle
jeszcze dodam, ze jestem zla na siebie, ze nie wstawilam sie za dziewczynami ktore lubie tylko siedzialam cicho
i jeszcze, ze kazdej ze staraczek na OF zycze groszka
to wszystko co chcialam napisac, poczulam sie lepiej
wiecej tego tematu poruszac nie bede i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 19:40
Sylwia91, Kim87, Anula1986, WaldhauzerM, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi dla mnie mozecie gadac o usg, wstawiac foty malych pasozytkow a ja bede wstawiac testy i bedziemy wypatrywac cienia jak co miesiac
tak jak kiedys
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 18:32
Sylwia91, Kim87, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:No ogrodnik zdziera..he he.. Jestem żoną takiego typa hue hue
Waldus czy posianie trawy (100m2), przyciecie krzakow, usuniecie kilku drzew, sprzatniecie lisci i ogolnie no zadbanie malego ogrodu jest warte 24 tysie zlotych?
ceny tutaj sa z dupy - wiec sami robimy wszystko
-
ja Wam powiem, że w pewnym momencie poczułam się tak przytłoczona wyrzutami sumienia że mi się udało a nie wszystkim, że się pożegnałam, like'ów dostałam co nie miara haha! więc pomyślałam, że chyba mnie nie chcą.. ale póki co siedzę bo Was lubię, chcę Was wspierać, a ogarniam wątki na fioletowej stronie i tyle.
Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH