Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia Twoja Basia to wstydliwa jest
Chcialabys zeby swiecila muszelka? Grzeczna dziewczynka z niej
Waldi..... Kurde.......... Spinam sie jak to czytam. ;(Sylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
WaldhauzerM wrote:Mieliśmy z mężem klientów.. Mają synka i córkę.. Synek Antoś a córka Antosia.. Taki myk..
Ja znam pare która razem z dziećmi ma inicjał A.A - Artur, Agnieszka, Aleksandra i Antoni - śmieją sie ze oni sa z tych anonimowychWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 18:11
Allmita, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
co do imion....to ja lubie takie typowo polskie...nie przepadam za zangielszczonymi czy obco-brzmiacymi ,a juz awersje mam na uzywanie nie polskich liter w imionach...
ale to moje zdanie..każda może mieć swoje-za nudno by było jakby wszystkim sie te same imiona podobały..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Noo nadrobiłam Was
Gaduaaa, poczekaj dzień, dwa i powtórz teściora
Sylwia, a to Ci mała spryciula!! Trzeba ją na następny usg zachęcić
Waldi, weź nas tu nie denerwuj!! Wrrr.. Leż Kobitko, leż i odpoczywaj
Nadzieja, witam CięI bardzo mu przykro z powodu Twojej smutnej historii.. Bądź z Nami, tu jakoś lepiej jest i zawsze znajdziesz potrzebne wsparcie
Elunia.. o żesz z tym Clo.. Kurde no. Luz to chyba podstawa. Tule soł macz
Piękne imiona podajecieU nas chłopak to na 100% będzie Kacper Brunon, a dziewczynka Antonina Lila. Takie nasze marzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 18:15
WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Allmita wrote:co do imion....to ja lubie takie typowo polskie...nie przepadam za zangielszczonymi czy obco-brzmiacymi ,a juz awersje mam na uzywanie nie polskich liter w imionach...
ale to moje zdanie..każda może mieć swoje-za nudno by było jakby wszystkim sie te same imiona podobały..FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:wiesz co.. mi się nie podobają np Dzastin... to takie strasznie nie wiadomo co.. niby z angielskiego ale pisane po polsku...ale jak np Alex czy Olivia pisane przez v mi nie przeszkadza
no przejdzie....DZastin to wogóle-a weź....ale ja osobiscie bym wolała Aleks-od Aleksandra i Oliwia..na pewno jak juz bede wybierać imie to poszukam sobie które są najbardziej popularne ostatnio-i raczej będe sie takich wystrzegać...nie zapomne jak w klasie mieliśmy 4 Anki i Kaśki i nikt nigdy nie wiedział kogo woła nauczyciel..
z drugiej strony całkiem egzotyczne imie dla dziecka tez moze byc źródłem problemów, więc trzeba wypośrodkować..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 18:22
Gaduaaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Jestem! W ogóle kurde słuchajcie tatusiowi to się pokazywała z każdej strony a jak mamusia patrzyła to się chowala
gadzina mała hehe, kość udowa 22mm a dzidzi waży 170g spore byczysko :p
Waldiiiii... Obserwuj to błagam i na IPAllmita, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Co do imion to mi się podoba dla dziewczynki jeszcze Hania i Ewa ale teściowa jest Ewa więc za cholere nie dam
He he.. Dobre podejście..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Allmita wrote:Sylwia mojej siostrze na 100% powiedzieli płeć dopiero w 6 msc...
także uzbrój sie w cierpliwosc...kiedy masz kolejna wizytę?
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:14 czerwca, liczę że albo na tej wizycie albo na połówkowym pokaże, bo pewnie na wizycie będzie mi kazała przyjść do szpitala na połówkowe
Sylwuś powtórzę zapytanie do Ciebie bo pewnie gdzies poprzednie się w tłumie zgubiło hehe:-)
Bardzo wam gratuluję że zostańiecie rodzicami.
Otóż pytanie moje czy wasze serduszka były tak planowane czy samo z siebie tak wyszło ?
Sylwia91 lubi tę wiadomość