Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Gaduaa i Kasia ile mnie tu rzeczy czasami denerwowalo... Ale nie będziemy się dziewczyny wywodzic nad swoimi wypowiedziami. Czasami któraś napiszę coś "za duzo" i wogole nie zwróci na to uwagi. Kurczę nie zaczynajcie od nowa. Pewne małe sprawy warto przemilczeć. Gadułka tak szczerze to ja tez nie rozumiem o co kaman. Za duze stresy mamy przed tymi ciazami. Nerwowe jakieś jestesmy.
Kasiu z drugiej strony nie tylko Gaduaa tutaj jest. Mnie tam w życiu niczym nie urazilas.
Ja nie zwracam uwagi na takie rzeczy wogole. Wracaj i basta!
Gadułka a na mnie sie nie gniewaj:) bo ciebie tez bardzo lubie :*
Waldi kochana ja tak ciągle czekałam co Ci tam doktorki w końcu powiedzą. Najważniejsze że mają pomysł jakiś na Ciebiea jak tak Tosiu po castingu???? A mąż zuch
Jak Tosiu na castingu nie wiem bo sie odbywał za zamkbniętymi drzwiami.. Ale spełn8ło sie jego marzenie.. Dostał pluszową rybke mini mini..rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Nie ważna ilość a jakość
Haha dokladnie :p
Troche poserduszkowalismy przed chwila a zapomnialam przed tym isc zrobic siusiu :p
No.I musialam.isc.po bo.pecherz by nie wytrzymal .
No I pierwszy raz wylecialo mi troszeczke chyba w koncu szyika sie najadla :prozowyflaming, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Ja wczoraj mialam na obiad młode pyry z koperkiem i mizerią... Nie nieeee. Nie szpitalne... Z domu..
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A rąk w ogóle to jeżeli chodzi o moje ciążowe predyspozycje to takie super polskie dania mnie nadchodzą
jak mielone, żurek,pierogi(dalej was nie lubię że o nich gadalyscie kilka dni temu)
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:A rąk w ogóle to jeżeli chodzi o moje ciążowe predyspozycje to takie super polskie dania mnie nadchodzą
jak mielone, żurek,pierogi(dalej was nie lubię że o nich gadalyscie kilka dni temu)
Bleeee...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyHej ho!
Ja mierze temp ale jakoś nie za bardzo ją biorę pod uwagę bo ja na Luteine teraz jadę więc może ona falszowac tempsy.
W ogóle to jak się jest na luteinie dopochwowej to chyba raczej szans nie ma na badanie śluzu, bo tableta się tam rozpuszcza i w ogóle chaos powstaje.
Co do zolniezykow to ja ostatnio zauważyłam że w okolicach owu przy serduszkowaniu to ja chyba większość wchlonelam do srodkabo nic prawie nie wylatywalo
a jak ostatnio szyjka była już nisko to wszystko chyba wylazlo
rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Hej ho!
Ja mierze temp ale jakoś nie za bardzo ją biorę pod uwagę bo ja na Luteine teraz jadę więc może ona falszowac tempsy.
W ogóle to jak się jest na luteinie dopochwowej to chyba raczej szans nie ma na badanie śluzu, bo tableta się tam rozpuszcza i w ogóle chaos powstaje.
Co do zolniezykow to ja ostatnio zauważyłam że w okolicach owu przy serduszkowaniu to ja chyba większość wchlonelam do srodkabo nic prawie nie wylatywalo
a jak ostatnio szyjka była już nisko to wszystko chyba wylazlo
To masz podobno sytuacje jak.ja u mnie tez wszystko wchlaniala a dzis minimalnie wylecialo -
dziewczynki, długo mnie nie było więc poprosze o jakieś krótkie sprawozdanie
bo nie sposób Was nadrobić
która testuje niedługo? która rozpacza, bo dopiero co @ przyszła a która robi testy owu?no chyba, ze pojawiły się jakieś nowe groszki a ja o tym nie wiem
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!