Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Gaduaa i Kasia ile mnie tu rzeczy czasami denerwowalo... Ale nie będziemy się dziewczyny wywodzic nad swoimi wypowiedziami. Czasami któraś napiszę coś "za duzo" i wogole nie zwróci na to uwagi. Kurczę nie zaczynajcie od nowa. Pewne małe sprawy warto przemilczeć. Gadułka tak szczerze to ja tez nie rozumiem o co kaman. Za duze stresy mamy przed tymi ciazami. Nerwowe jakieś jestesmy.
Kasiu z drugiej strony nie tylko Gaduaa tutaj jest. Mnie tam w życiu niczym nie urazilas.
Ja nie zwracam uwagi na takie rzeczy wogole. Wracaj i basta!
Gadułka a na mnie sie nie gniewaj:) bo ciebie tez bardzo lubie :*
Waldi kochana ja tak ciągle czekałam co Ci tam doktorki w końcu powiedzą. Najważniejsze że mają pomysł jakiś na Ciebie
a jak tak Tosiu po castingu???? A mąż zuch 

Jak Tosiu na castingu nie wiem bo sie odbywał za zamkbniętymi drzwiami.. Ale spełn8ło sie jego marzenie.. Dostał pluszową rybke mini mini..
rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Nie ważna ilość a jakość

Haha dokladnie :p
Troche poserduszkowalismy przed chwila a zapomnialam przed tym isc zrobic siusiu :p
No.I musialam.isc.po bo.pecherz by nie wytrzymal .
No I pierwszy raz wylecialo mi troszeczke chyba w koncu szyika sie najadla :p
rozowyflaming, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A już myślałam że rzucili się w tym szpitaluWaldhauzerM wrote:Ja wczoraj mialam na obiad młode pyry z koperkiem i mizerią... Nie nieeee. Nie szpitalne... Z domu..

WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
A rąk w ogóle to jeżeli chodzi o moje ciążowe predyspozycje to takie super polskie dania mnie nadchodzą
jak mielone, żurek,pierogi(dalej was nie lubię że o nich gadalyscie kilka dni temu)
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:A rąk w ogóle to jeżeli chodzi o moje ciążowe predyspozycje to takie super polskie dania mnie nadchodzą
jak mielone, żurek,pierogi(dalej was nie lubię że o nich gadalyscie kilka dni temu)

Bleeee...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyHej ho!
Ja mierze temp ale jakoś nie za bardzo ją biorę pod uwagę bo ja na Luteine teraz jadę więc może ona falszowac tempsy.
W ogóle to jak się jest na luteinie dopochwowej to chyba raczej szans nie ma na badanie śluzu, bo tableta się tam rozpuszcza i w ogóle chaos powstaje.
Co do zolniezykow to ja ostatnio zauważyłam że w okolicach owu przy serduszkowaniu to ja chyba większość wchlonelam do srodka
bo nic prawie nie wylatywalo
a jak ostatnio szyjka była już nisko to wszystko chyba wylazlo
rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Hej ho!
Ja mierze temp ale jakoś nie za bardzo ją biorę pod uwagę bo ja na Luteine teraz jadę więc może ona falszowac tempsy.
W ogóle to jak się jest na luteinie dopochwowej to chyba raczej szans nie ma na badanie śluzu, bo tableta się tam rozpuszcza i w ogóle chaos powstaje.
Co do zolniezykow to ja ostatnio zauważyłam że w okolicach owu przy serduszkowaniu to ja chyba większość wchlonelam do srodka
bo nic prawie nie wylatywalo
a jak ostatnio szyjka była już nisko to wszystko chyba wylazlo 
To masz podobno sytuacje jak.ja u mnie tez wszystko wchlaniala a dzis minimalnie wylecialo -
dziewczynki, długo mnie nie było więc poprosze o jakieś krótkie sprawozdanie
bo nie sposób Was nadrobić 
która testuje niedługo? która rozpacza, bo dopiero co @ przyszła a która robi testy owu?
no chyba, ze pojawiły się jakieś nowe groszki a ja o tym nie wiem
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!