Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Hej ho!
Ja mierze temp ale jakoś nie za bardzo ją biorę pod uwagę bo ja na Luteine teraz jadę więc może ona falszowac tempsy.
W ogóle to jak się jest na luteinie dopochwowej to chyba raczej szans nie ma na badanie śluzu, bo tableta się tam rozpuszcza i w ogóle chaos powstaje.
Co do zolniezykow to ja ostatnio zauważyłam że w okolicach owu przy serduszkowaniu to ja chyba większość wchlonelam do srodkabo nic prawie nie wylatywalo
a jak ostatnio szyjka była już nisko to wszystko chyba wylazlo
Tissaia ta luteina ma jakas nazwe? sprobuje wyprosic moja pania ginekolog - tego bystrzaka co do niej chodze -
rozowyflaming wrote:szuflada: ja, ja robie testy owu! co drugi dzien mam pozytywny hahahaha
moze zaczne je sprzedawan na allegro, dziewczyny ciazowe sprzedaja to ja owulacyjne opchnemam nadzieję, że w końcu dojdzie do tej owulacji!
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyszuflada wrote:haha, no to ładnie...jajo się wysiaduje czy co?
mam nadzieję, że w końcu dojdzie do tej owulacji!
moje jajo jest chyba tak niezdecydowane jak jaz jednej strony chce...a z drugiej moze jednak nie... nie wiem wkur%ia mnie to juz
...meza do czwartku nie ma wiec co ma byc to bedzie
jak sie czujesz?jakies zachcianki?
-
rozowyflaming wrote:moje jajo jest chyba tak niezdecydowane jak ja
z jednej strony chce...a z drugiej moze jednak nie... nie wiem wkur%ia mnie to juz
...meza do czwartku nie ma wiec co ma byc to bedzie
jak sie czujesz?jakies zachcianki?
będzie wielkie jajo hihi
zachcianki w sumie niezbyt, raczje na nic nie mam ochoty i apetytunawet chudnę trochę. nie chce mi się w ogóle ruszac ale za to pokochałam basen, uwielbiam
rozowyflaming lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyKlaudys ja testuje z porannego i z wieczornego
nie chcesz poczekac do tej 16,17 ?
chyba, ze malo pilas teraz
i ja mam takie najtansze paskowe, te z rossmanna to szkoda dwa razy dziennie - bo za droga impreza wyjdziewiec poczekaj do tej 16,17 i moze wtedy zrob?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 13:01
-
WaldhauzerM wrote:
kurczę, zawsze chciałam dziewczynkę ale jak patrzę na tego malucha to mi totalnie wszystko jedno. gdyby urodził mi się taki piękny, kochany chłopczyk to byłabym najszczęśliwsza na świecie
ucałuj go tam i wyprzytulaj!!!rozowyflaming, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Hmmm hmmm hmmm
Uwaga uwaga PTASIOREK
Wywód z serii "co w mojej macicy piszczy?" Hihi
No więc tak chodziłem sobie i chodziłem na monitoringu i doktorek zawsze stwierdza że pękają nie właściwie. Tzn ze tylko lekko napekaja.
Po owu zawsze tylko raz jeszcze na usg bylam więc nie wiem co się z nim dzieje. Hibernuje se czy wsiaka go;)
W każdym bądź razie na usg widzi że tylko lekkie napekniecie jest. Powinno być ładne ciałko żółte a u mnie hmm takie jajko z czubkiem pekniete hehe nie wiem jak to opisać.
A natura w konia mnie robi bo temperatura idzie w górę zawsze. Dopiero 3 dnia wyższych temp lykam lutke. A testy przez kilka dni wychodzą pozytywne. Tylko w tym cyklu jakieś na pół pozytywne były i dopiero po domniemanej owu wyszedł pozytyw. A byłem u gina więc wiem.
Ptasio kochany mój tutaj nie ma osobistych pytańtu się rozmawia o sprawach o których nawet mezowi się nie gada
forum antyTABU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 13:12
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Klaudys ja testuje z porannego i z wieczornego
nie chcesz poczekac do tej 16,17 ?
chyba, ze malo pilas teraz
i ja mam takie najtansze paskowe, te z rossmanna to szkoda dwa razy dziennie - bo za droga impreza wyjdziewiec poczekaj do tej 16,17 i moze wtedy zrob?
No wlasmie nie chce mi sie czekac az tyle testy z rossmana mam
Ale na promocji kupowane
Aj tam najwyzej zrobie.
Ze srodkowego.moczu ? -
nick nieaktualnyTuliska wrote:Ptasio luteina to po prostu luteina
Dokładnie tak. Moja Luteina nazywa się Luteinaa pod spodem małymi literkami napisane jest progesteronum czy jakoś tak
i są różne dawki tego 50mg, 100mg i 200mg.
Ja obecnie mam zalecenie wtykac sobie 2x dziennie po 100mg.
U mnie niby progesteron wysoko, ale jakieś dziwne plamienia mam czasem.rozowyflaming lubi tę wiadomość