Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:A juz.mialam.nadzieje ze dzis owulka .
W czwartek przyjada dzieci kuzynki I.pasowaloby sie nimi zaopiekowac I bedzie ciezko z serduszkowaniem kurczaczki ,oby sie do czwartku pokazalaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:We wrześniu 4 lata stuknie
Ale 30 Czerwca mamy 4 rocznicę ślub ...może na rocznice się uda....zaczełam brać od tego cyklu niepokalanekMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Pączek wrote:Mnie też śpioch łapie bo się najadłam....słońce zagląda przez wertikale do gabinetu...cieplutko...przyjemnie....nic tylko podusia i drzemeczka
zjadłam Serek;)
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:A jakieś znane przeszkody są? Czy zdrowi jesteście?
Mąż bankowo zdrowy...robił badania...ja natomiast nie wiem....mój lekarz na NFZ niechce mi dawać żadnych skierowań na badania....w USG wszystko ładnie i czysto....W Czerwcu idziemy do poradni leczenia niepłodności.... -
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Mąż bankowo zdrowy...robił badania...ja natomiast nie wiem....mój lekarz na NFZ niechce mi dawać żadnych skierowań na badania....w USG wszystko ładnie i czysto....W Czerwcu idziemy do poradni leczenia niepłodności....
ale dobrze, że idziecie do tej poradni. bo wiesz, może to byc jakis mały malusi problem po Twojej stronie który wystarczy tylko podleczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 14:06
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Tusiaaa wrote:Mąż bankowo zdrowy...robił badania...ja natomiast nie wiem....mój lekarz na NFZ niechce mi dawać żadnych skierowań na badania....w USG wszystko ładnie i czysto....W Czerwcu idziemy do poradni leczenia niepłodności....Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
KlaudyŚ wrote:Niestety nie robilam bo wtedy bylismy na urlopie I nie myslalam o testach.
Ale oby nie.bylo tak wczesnie bo wg serduszkowania nie byloale skoro tak, to mam nadzieję, ze jednak dopiero będzie
a gdzie sobie odpoczywaliście?Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:hahaha Tuliskowe lowe
na poczatku napisze: uwielbiam jak piszesz w osobie meskiej hahahaha
cytuje: "No więc tak chodziłem sobie i chodziłem na monitoringu i doktorek zawsze stwierdza że pękają nie właściwie."
jajko z czubkiem pekniete... zapamietam.... ciekawe co mi tam piszczy...
a co twoja lekarka na to? ma zamiar monitoringi robic tylko? moze to taki bystrzak jak moja..?nie chcesz zmienic lekarza i poprosic o clo i pregnyl moze? czy chcesz zbic PRL na poczatek? ile mialas ostatnio?
No wiem wiemmm kurna ten diabelny słownik:D:D a że pisze w pracy to się spieszę i nie sprawdzam
aleee przyzwyczailyscie się już chyba
przez "specyficzne" okulary trzeba moje posty czytać po prostu
A mój przystojny gin konsultuje mnie ciągle z inną ginka więc tak jakby u dwóch jestemcztery cykle mnie od środka oglądał, pracuje najprawdopodobniej tylko prawy jajcor bo tylko z niego jajca sa
w sobotę robilam prolaktyne z obciążeniem znowu. A ostatnio miałam 29 czy 30... zobaczymy co na te wyniki powie bo mam mu zaraz pisać. Clo raczej u mnie odpada bo pecherzyki nawet mutanty rosną. Będzie raczej w wspomaganie pękania celowal
dowiem się w sobotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 14:09
-
Tusiaaa wrote:Myślałam że może samo się wyjaśni....nie chciałam takiego typowego starania...co do dnia i testów...ale chyba bez tego się nie obędzie
W czerwcu idę do gina nowego...zobaczymy co powie...a za miesiąc stuknie mi 25 latMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat