Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Nie tyle wyrzucili co kompletnie nie odpowiadają na moje wpisy i wręcz je olewają
bardzo to niemiłe
Tusia wiem o czym mowisz na niektorych watkach tez mnie olewali to.jest jeden z niewielu watkow gdzie zawsze ktos ci odpowie na dręczące cię pytanie
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Tusia wiem o czym mowisz na niektorych watkach tez mnie olewali to.jest jeden z niewielu watkow gdzie zawsze ktos ci odpowie na dręczące cię pytanie
Dobrze że się nie poddałam....miała już kilka razy na ovu już konto ale zawsze przez tten brak odzewu po 3 miesiacach rezygnowałam...zobaczymy ile tym razem wytrzymamKasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem w trakcie 5 cyklu.
Mam lekko podwyższone lh i prolaktynę. Dzisiaj mają być wyniki prolaktyny w 2 fazie cyklu. Mimo tego owulację mam normalnie, potwierdziłam sobie monitoringiem w tym cyklu. Więc de facto jeszcze nie wiem w czym problem.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Jestem w trakcie 5 cyklu.
Mam lekko podwyższone lh i prolaktynę. Dzisiaj mają być wyniki prolaktyny w 2 fazie cyklu. Mimo tego owulację mam normalnie, potwierdziłam sobie monitoringiem w tym cyklu. Więc de facto jeszcze nie wiem w czym problem.
ZazdroszczęTzn wiesz o co mi chodzi że to dopiero takie świeże
U mnie 45 cykl starań...:/Jak już taka weteranka wojenna
-
Tusiaaa wrote:Zazdroszczę
Tzn wiesz o co mi chodzi że to dopiero takie świeże
U mnie 45 cykl starań...:/Jak już taka weteranka wojenna
Niby świeże, a humorki u mnie różne. Raz spoko, ufam i wierzę, że będzie dobrze, a raz doły jakieś i mega smutki. Chyba każda tak ma..
Moja mama była ostatnio w szpitalu na operacji i leżała z dwoma paniami i rozmawiały o staraniach i dzieciach i jedna z nich zaszła po 9 miesiącach, a druga po 5 latach... i to mnie podniosło w sumie na duchu, że naprawdę w różnym czasie się kobietom udaje.
Życzę Ci Tusiaaa, żeby udało się jak najszybciej!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dostałam potwornie złe informacje z Polski... Onkolog dziadka nie chcę już go leczyć.. i powiedziała żeby zabrać go do domu (jest obecnie na oddziale reahbilitacyjnym -uczy się chodzić po operacji mózgu) bo w razie zgonu żeby był wśród bliskich....
jestem totalnie... ale to totalnie załamana.................................FabianCyprian
Tymuś