Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, przez cały weekend mnie nie było i ledwo nadrobiłam straty. Oj przeszło kilka poważnych tematów
Nie chcę na nowo rozpoczynać tematów egzystencjalnych, ale czasami też złapią mnie takie głupie myśli...dlaczego wszystkie moje koleżanki zaszły tak szybko, bez żadnych starań, problemów...teraz Wszystko się kręci wokół ich dzieci, imprezy przeistoczyły się w kinderparty, a ja tylko taka jedna sierotka bez Dzidzia...czuję się gorsza od nichNie lubię tematu dzieci, bo zaraz wydaje mi się, że wszyscy mnie albo oceniają, że wielka karierowiczka nie chce dzieci, albo żałują, że biedna nie może mieć dzieci
Jeszcze kilka miesięcy temu nie byłam na to gotowa, a teraz pożeram wzrokiem śliczne maleństwa spotkane na ulicy...
Taki oto mój wywód..
Jeszcze jestem tutaj świeża, ale wiem że mnie zrozumiecie. Wiem że wśród Was nie jestem ta inna, tylko ta normalna.
Nie zawsze mam czas pisać, ale bardzo Wam gorąco kibicuję i czekam niecierpliwie, aż pojawią się w Was paski: Jestem w 5 tygodniu ciążyKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Młoda jesteś ale skoro 4 lata się nie zabezpieczacie to przepraszam ale musi coś nie grać że nie macie jeszcze dziecka
Zdaje sobie z tego sprawę....tymbardziej że jako dziecko bardzo mnie prąd poparzył...ale rzekomo nie odbiło się to na moja płodnosć...ale już 13 operacji moze mogło...sama już nie wiem...by to szlag.... -
Tusiaaa wrote:Zdaje sobie z tego sprawę....tymbardziej że jako dziecko bardzo mnie prąd poparzył...ale rzekomo nie odbiło się to na moja płodnosć...ale już 13 operacji moze mogło...sama już nie wiem...by to szlag....Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ
a takie wywody to nic nienormalne tu po to jesteśmy aby się cieszyć wspierać bądź kopać po tyłach kiedy trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 14:50
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Cześć Dziewczyny, przez cały weekend mnie nie było i ledwo nadrobiłam straty. Oj przeszło kilka poważnych tematów
Nie chcę na nowo rozpoczynać tematów egzystencjalnych, ale czasami też złapią mnie takie głupie myśli...dlaczego wszystkie moje koleżanki zaszły tak szybko, bez żadnych starań, problemów...teraz Wszystko się kręci wokół ich dzieci, imprezy przeistoczyły się w kinderparty, a ja tylko taka jedna sierotka bez Dzidzia...czuję się gorsza od nichNie lubię tematu dzieci, bo zaraz wydaje mi się, że wszyscy mnie albo oceniają, że wielka karierowiczka nie chce dzieci, albo żałują, że biedna nie może mieć dzieci
Jeszcze kilka miesięcy temu nie byłam na to gotowa, a teraz pożeram wzrokiem śliczne maleństwa spotkane na ulicy...
Taki oto mój wywód..
Jeszcze jestem tutaj świeża, ale wiem że mnie zrozumiecie. Wiem że wśród Was nie jestem ta inna, tylko ta normalna.
Nie zawsze mam czas pisać, ale bardzo Wam gorąco kibicuję i czekam niecierpliwie, aż pojawią się w Was paski: Jestem w 5 tygodniu ciąży
Ja też mam podobnie:*
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatnio jak byłam w Kielcach byłam u dr Olgi Adamczyk Gruszki, ona pracuje w szpitalu na czarnowie i też przyjmuje prywatnie na Warszawskiej.
I u Ziółkowskiego w Gamecie. Bo chciałam mieć opinie od niezależnych lekarzy.
Oboje to samo mówili,to samo proponowali czyli HSG, jeśli w tym cyklu nie zajde.
Więc chyba oboje są ok. IWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 14:39
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Ostatnio jak byłam w Kielcach byłam u dr Olgi Adamczyk Gruszki, ona pracuje w szpitalu na czarnowie i też przyjmuje prywatnie na Warszawskiej.
I u Ziółkowskiego w Gamecie. Bo chciałam mieć opinie od niezależnych lekarzy.
Oboje to samo mówili,to samo proponowali czyli HSG, jeśli w tym cyklu nie zajde.
Więc chyba oboje są ok. I
Fajne wszystko tylko że ja szukam lekarza z Prostej.....generalnie mieszkam prawie przy szpitalu wiec ułatwiło by mi to dużo -
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:aaaaa! zakochałam się w tym chłopcu ale to już wiesz
kurczę, zawsze chciałam dziewczynkę ale jak patrzę na tego malucha to mi totalnie wszystko jedno. gdyby urodził mi się taki piękny, kochany chłopczyk to byłabym najszczęśliwsza na świecie
ucałuj go tam i wyprzytulaj!!!
Tego Ci życzę..
Wam wszystkim takich odważnych maluszków bo to do nich świat należy..
I dziękuję za komplementy.. Chłopaki to fajne dzieciaki.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
AniaŁ mi dzisiaj babcia zadzwoniła, ze koleżanka z dzieciństwa urodziła dziś 2 dziecko, jej siostra też ma dwóch chłopców, a na mnie to działa tak, jakby zaraz mnie wszyscy porównywali. Bardzo im życzę, ale zawsze takie wiadomości mnie pogrążają, bo sobie uświadamiam, na jakim jestem etapie...
Dziś nie mam za fajnego humoru tak w ogóle.
PS. Wyników hormonów jeszcze brak...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
WaldhauzerM wrote:Tego Ci życzę..
Wam wszystkim takich odważnych maluszków bo to do nich świat należy..
I dziękuję za komplementy.. Chłopaki to fajne dzieciaki.
Mi się też Tosiek podoba..
Oj Waldi, wiesz że kiedyś będą za nim dziewczyny szalały??
Już jest z niego super przystojniak!WaldhauzerM lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Mi się też Tosiek podoba..
Oj Waldi, wiesz że kiedyś będą za nim dziewczyny szalały??
Już jest z niego super przystojniak!
No już za nim szaleją... Ciotki na forum heheKasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.