Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Jajnik ciągnie
Nie dobrze mi - chyba przez to ze nic nie jadłam
Fura sie podobno znalazła - tzn ktos jakis huj robił sobie o 3 rano zabawę pod blokiem - pchał samochody, zepchnął moj na ulice - policja przyjechała - odcholowala
Jade na parking zapłacić 500zl Fuck !
O kurde co za debile a nie ludzie.................///
BRAK SŁÓW!!!!!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyNo to mnie uspokoiłaś Kim!
Dzisiaj jadę do apteki po testy. Wezmę dwa strumieniowe. Czuję się tak, jakby się udało. Oczywiście nie będę rozpaczać, jak się nie uda, bo to dopiero drugi cykl i to po antykoncepcji, ale jakoś tak czuję się inaczej.
Znalazło się, więc należy się cieszyć. Ludzie to mają nasrane w głowach co poniektórzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 08:35
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Jajnik ciągnie
Nie dobrze mi - chyba przez to ze nic nie jadłam
Fura sie podobno znalazła - tzn ktos jakis huj robił sobie o 3 rano zabawę pod blokiem - pchał samochody, zepchnął moj na ulice - policja przyjechała - odcholowala
Jade na parking zapłacić 500zl Fuck !FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:TY miałaś taki poskakany ten wykresik Kim- górka dołek- byle skutecznie
Właśnie poobserwowałam. Ja mam niby fajny, ale bez żadnego spadku na typowe zagnieżdżenie- jedyna groszkowa mama, co też tak miała, to Waldi- gładki ładny wykres wzrostowy bez spadku na implementację. To daje mi małą nadzieję, ale ogólnie ja nie mam żadnych objawów. Ani na @ ani na groszka...Kasia1987, Zołza:), rozowyflaming lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:No to mnie uspokoiłaś Kim!
Dzisiaj jadę do apteki po testy. Wezmę dwa strumieniowe. Czuję się tak, jakby się udało. Oczywiście nie będę rozpaczać, jak się nie uda, bo to dopiero drugi cykl i to po antykoncepcji, ale jakoś tak czuję się inaczej.
Znalazło się, więc należy się cieszyć. Ludzie to mają nasrane w głowach co poniektórzy.wtedy się uda
Pączek a macie monitoring gdzieś w okolicy może by znaleźli dowcipnisiaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyPrzeanalizujcie proszę to poniżej, co napisałam. Tam uwzględniam, że są wyjątki poprzez użycie słów "z reguły".
Czyli to wygląda tak, że:
1) po owulacji temperatura rośnie i z reguły lekko spada, gdy zapłodnione jajo się zagnieżdża, następnie dzień lub dwa dni po, temperatura znowu rośnie i pozostaje na dość wysokim poziomie w porównaniu z tym, który jest przed owulacją;
2) po owulacji temperatura rośnie i utrzymuje się na wysokim poziomie bez spadku z reguły, gdy jajo jest niezapłodnione, aż do nadejścia okresu i spada.
Czy to jest poprawne rozumowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 08:46
-
Po owulce jest okres wyższych temperatur które mogą jak u mnie wyglądać jak góry i doły. Spadek między 4-12 dniem po może oznaczać zagniezdzenie ale nie musi.
Tempka spada przed w dniu bądź w trakcie okresu. Generalnie chodzi o to że masz dwie fazy. Do owu niższych temp po owu wyższych. W wyższych czy będziesz miała spadek jak na zagniezdzenie czy nie nie daje gwarancji że jajo zostało zaplodnione bądź nie. Wiem czarna magiarozowyflaming, Kasia1987, Czikosz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaczek znajdz tego goscia i naslij bande na niego, niech go tez przepchaja!
Z rana takie rzeczy..
Tuliskowe lowe! Nie pitol, ze Cie nikt nie lubi bo sie tam przejade do Ciebie krasnalu
Kasia - tempka mogla Tobie skoczyc przez lutke ale kurde no porownaj lewa j prawa strone - po prawej sa gory a po lewej nizina. Ladnie to wygladaale wiem, wiem - czasami wykresy to wredne stwory i czekaja do ostatniego dnia, zeby zrabac humor ..
Wyslesz mi zdjecie opakowania lutki na fejsie? Poszukam jej na wlasna reke
Ktos musi w koncu zagroszkowac, laski do bojuCzikosz czemu tak czujesz? Opowiadaj! Nie moge sie doczekac twojego testowania
Zolzol bananie Tywyprosilas skierowanie wczoraj?
Kimi - magnez lykaj - poczytaj ile lykaja ciezarne i zwieksz dawkepoprostu groszunion rosnie i chate rozciaga
jestes teraz inkubatorem
kiedy usg?
I dzien dobry wszystkim, pozno poszlam spac i dzisiaj sie czuje skopanaa moze maz mnie w nocy bije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 08:52
Kasia1987, Czikosz, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Po owulce jest okres wyższych temperatur które mogą jak u mnie wyglądać jak góry i doły. Spadek między 4-12 dniem po może oznaczać zagniezdzenie ale nie musi.
Tempka spada przed w dniu bądź w trakcie okresu. Generalnie chodzi o to że masz dwie fazy. Do owu niższych temp po owu wyższych. W wyższych czy będziesz miała spadek jak na zagniezdzenie czy nie nie daje gwarancji że jajo zostało zaplodnione bądź nie. Wiem czarna magia
Mi się wydaje, że mieliśmy już tutaj wszelkie przypadki...
I takie, które potwierdzały to, co Czikosz napisała i takie, które kompletnie temu zaprzeczyły, a są groszki i taki to jest piękne!
Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Flaming jem magnez pije wode mineralna i wciagam gorzką czekoladę. A dzisiaj się czuję jakbym miała kółek w pipce
Usg za dwa tygodnie 8.06. Wiem ból nie jest dokuczliwy więc jestem dobrej myśli;)rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzikosz tak naprawde na wykresie interesujacy jest skok zeby wyznaczyc domniemana owu i potem ostatnie dwa trzy dni
po owu kazdej tempka rosnie. Widzialam tyle pieknych wykresow i o kant dupy je mozna rozbic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 08:58
Kasia1987, Czikosz lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Wybaczcie za przekleństwa, ale dziećmi nie jesteśmy, a te co już mają w brzuchu niech na głos im nie czytają.
Kurwa, no więcej tu się dowiedziałam, niż na rozszerzonej biologii w liceum.rozowyflaming, Czikosz lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Czikosz tak naprawde na wykresie interesujacy jest skok zeby wyznaczyc domniemana owu i potem ostatnie dwa trzy dni
po owu kazdej tempka rosnie. Widzialam tyle pieknych wykresow i o kant dupy je mozna rozbic..
Np. u mnie hahahahaCzikosz lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Wybaczcie za przekleństwa, ale dziećmi nie jesteśmy, a te co już mają w brzuchu niech na głos im nie czytają.
Kurwa, no więcej tu się dowiedziałam, niż na rozszerzonej biologii w liceum.
Bo tutaj jest kurs ekspercki moja droga.
Po ukończeniu można zostać ginekologiem-teoretykiem, specjalizacja "starania i objawy" z dodatkowym tytułem analityka ds. wykresów.rozowyflaming, Czikosz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny