Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaaa wrote:Podobne do moich..od 32-35 dni....teraz 42 już dzień leci...
Wow Tusiaaa!!! A robiłaś testy? Możesz mieć groszka? -
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Wow Tusiaaa!!! A robiłaś testy? Możesz mieć groszka?
Robiłam dwa i oba negatywneWiec poszłam do gina dał mi duphaston na wywołanie....brałam 5 dni a teraz 1 dzień po odstawieniu i jak do Poniedziałku sie nie pojawi to mam sie wstawić w Poniedziałek....ale na usg dowcipnym groszka nie widac
tak więc moja @ robi sobie ze mnie jaja
-
Sylwia91 wrote:Mi się udało właśnie w cyklu w którym zaczęłam mierzyć temp.. Więc niech sobie mówią co chcą a ja w to wierzę
Kasia1987, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tusiaaa wrote:Robiłam dwa i oba negatywne
Wiec poszłam do gina dał mi duphaston na wywołanie....brałam 5 dni a teraz 1 dzień po odstawieniu i jak do Poniedziałku sie nie pojawi to mam sie wstawić w Poniedziałek....ale na usg dowcipnym groszka nie widac
-
JA wierzę w naturalne metody planowania rodziny. Żałuję, że wcześniej mnie tego nie nauczono. Przy moich nieregularnych mierzenie temp daje mi przynajmniej pewność kiedy mam owulacje- pół roku temu nie miałam pojęcia kiedy ją mam... Fajnie jest znać swoje ciało, obserwować jak to działa wszystko- im więcej patrzę i zapisuję, tym bardziej jestem pełna podziwu dla natury i organizmu. Powiem sczezrze, że to jets piękne. A będzie jeszcze piękniejsze, jak uda się zagroszkować i będę mogła oglądać zmiany z tym związane
cieszę się i myślę, że to piękne być kobietą mimo bólu i wysiłku. Facetów w sumie sporo omija w porównaniu do nas
Kim87, AniaŁ123, Sylwia91, Tissaia, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
eveli_na wrote:Siemanko.
Jak tam dziewczyny ?
Waldek co wypatrzyli w takim razie na usg ?
Ja wstalam z mdlosciami ciągnie mnie niemiłosiernie a musze pójść na zakupy. Slabo mi na sama myśl
Kto testuje ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 09:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:Robiłam dwa i oba negatywne
Wiec poszłam do gina dał mi duphaston na wywołanie....brałam 5 dni a teraz 1 dzień po odstawieniu i jak do Poniedziałku sie nie pojawi to mam sie wstawić w Poniedziałek....ale na usg dowcipnym groszka nie widac
Oj to rzeczywiście nie miło ze strony @
Ja też czekam niecierpliwie na nowy cykl, może w następnym się nam poszczęści -
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Oj to rzeczywiście nie miło ze strony @
Ja też czekam niecierpliwie na nowy cykl, może w następnym się nam poszczęści
To prawda.....czasem to mam sobie ochote strelić w łeb.....nie mam już siły z tym walczyć bo to walka z wiatrakami... -
nick nieaktualny
-
Tusiaaa wrote:To prawda.....czasem to mam sobie ochote strelić w łeb.....nie mam już siły z tym walczyć bo to walka z wiatrakami...
Tusiaaa nie załamuj się!!! Mocno trzymam kciuki!!! Są naprawdę różne historie z bardzo dobrym zakończeniem.
Widocznie niektóre z nas muszą dłużej zaczekać na groszka, żeby później to dziecko obdarować niewyobrażalną miłościąOj ale takiemu dzieciakowi będzie dobrze
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Tusiaaa nie załamuj się!!! Mocno trzymam kciuki!!! Są naprawdę różne historie z bardzo dobrym zakończeniem.
Widocznie niektóre z nas muszą dłużej zaczekać na groszka, żeby później to dziecko obdarować niewyobrażalną miłościąOj ale takiemu dzieciakowi będzie dobrze
Liczę że po wizycie w kliniece leczanie niepłodności coś się ruszyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Do weekendu chyba dociągnę.
Ale czuję, że małpica mnie nawiedzi
Kasia, Twojej małpie na razie dziękujemyMoże za rok
Sylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Już piszę..
No więc mówił że kosmówka posadziła się na szyjce zamiast u góry więc czasem naczynka pękają stąd plamienie.. Ale to nie groźne i w ciągu najbliższych kilku tygodni powinno pójść na swoje miejsce u góry.. Nie muszę leżec cały czas mogę spacerować ale unikać siedzenia przed komputerem bo to pogarsza sprawę.. Chodzi o takie siedzenie zgarbione do przodu..
A oni tydzień kombinowali i nie wykombinowali..AniaŁ123, Kasia1987, Allmita lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.