Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Już piszę..
No więc mówił że kosmówka posadziła się na szyjce zamiast u góry więc czasem naczynka pękają stąd plamienie.. Ale to nie groźne i w ciągu najbliższych kilku tygodni powinno pójść na swoje miejsce u góry.. Nie muszę leżec cały czas mogę spacerować ale unikać siedzenia przed komputerem bo to pogarsza sprawę.. Chodzi o takie siedzenie zgarbione do przodu..
A oni tydzień kombinowali i nie wykombinowali..
Super wieści WaldiWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Waldi ulga. Cieszę się ogromnie, że postawili w końcu diagnozę i co najważniejsze, że nie jest ona zła. Trochę odpoczniesz, poleżakujesz z groszkiem i będzie cacy!
PS: odpisuj nam na leżąco z komórki, żadnego kompa!WaldhauzerM lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Waldi ulga. Cieszę się ogromnie, że postawili w końcu diagnozę i co najważniejsze, że nie jest ona zła. Trochę odpoczniesz, poleżakujesz z groszkiem i będzie cacy!
PS: odpisuj nam na leżąco z komórki, żadnego kompa!
Ja już od prawie roku 7żywam telefonu albo tablet.. Komputer poszedl w kąt..Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Też się cieszę bo dostałam odpowiedź na wszystkie swoje pytania.. A to dużo.. Pytanie co ordynator wymyśli wypuści czy nie..
Z moim ginem jest tak że cały czas się doszkalające i robi kolejne specjalizacje.. A że jest zajebiste chcieliby go na oddziale ale on nie chce.. Raz w tygodniu ma dyżur i nic do gadania bo i tak nie on jest od podejmowania decyzji.. Tak nam wczoraj powiedział..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No nie.
moim skromnym zdaniem to i podczas starań powinien nas obowiązywac taki "okres ochronny"Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 10:49
Kim87, AniaŁ123, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam długi weekend
Jeszcze tylko muszę jakoś przemęczyć te 4 godziny
Oj praca mi dzisiaj nie idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 11:06
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:no i super. ale leż sobie do góry brzuchem tak czy siak. wczoraj mi koleżanka powiedziała, żeby wykorzystywac najlepiej ten czas, spac kiedy ma się ochotę i tak dalej. miec wszystkich w nosie i robić to co dla nas wygodne.
moim skromnym zdaniem to i podczas starań powinien nas obowiązywac taki "okres ochronny"31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny