Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - Dzieki za wsparcie !!
Jesteście Kochane
Oddenerwowalam sie juz - poserduszkowalam i mi przeszło
Czekam na to co sie wydarzy ale juz na spokojnie
Najlepsze było to ze ja w samochodzie miałam 6 par szpilek do szewca na wymianę flekow i pierwsze co powiedziałam to cholera samochod.....a nie....nie samochod....szpilki !! Moje szpilki sa w srodku !!! To moj zaczął sie śmiać ze za szpilki jego pewnie bym sprzedałaAniaŁ123, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Dziewczyny - Dzieki za wsparcie !!
Jesteście Kochane
Najlepsze było to ze ja w samochodzie miałam 6 par szpilek do szewca na wymianę flekow i pierwsze co powiedziałam to cholera samochod.....a nie....nie samochod....szpilki !! Moje szpilki sa w srodku !!! To moj zaczął sie śmiać ze za szpilki jego pewnie bym sprzedałaPączek, Tissaia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyPączek wrote:Dziewczyny - Dzieki za wsparcie !!
Jesteście Kochane
Najlepsze było to ze ja w samochodzie miałam 6 par szpilek do szewca na wymianę flekow i pierwsze co powiedziałam to cholera samochod.....a nie....nie samochod....szpilki !! Moje szpilki sa w srodku !!! To moj zaczął sie śmiać ze za szpilki jego pewnie bym sprzedała
Przecież wiadomo że buciki są najważniejszePączek, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
O tak buty
conversy, New balance
hehehehe
Ja niedawno wróciłam z mega spaceru, nogi mi w dupe wlazły dosłownie.
Zrobiłam ogorkowa naszykowałam surówkę i wszystko na kluchy i idę drzemać. O ile mi najmlodsza pozwoli.
Paczku nie ciekawa ta sytuacja z samochodem. A naprawa na Twój koszt ?
Zolza nie ma to jak nawachac sie chemiiZołza:), Pączek, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Pączek, grunt to pozytywne myślenie, lody i serduszka
Pączek, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eveli_na wrote:O tak buty
conversy, New balance
hehehehe
Ja niedawno wróciłam z mega spaceru, nogi mi w dupe wlazły dosłownie.
Zrobiłam ogorkowa naszykowałam surówkę i wszystko na kluchy i idę drzemać. O ile mi najmlodsza pozwoli.
Paczku nie ciekawa ta sytuacja z samochodem. A naprawa na Twój koszt ?
Zolza nie ma to jak nawachac sie chemii
Conversy i inne trampki tez kocham
Wiesz co - beda oględziny i po nich bedzie wiadomo co i jak ale to dopiero po długim weekendzierozowyflaming lubi tę wiadomość