Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Waldi super wieście
cieszę się ogromnie że te plamienia to nic groźnego
no i nareszcie do domu jupi !!!
Pączek co tu dużo mówić... no przejebane jak w ruskim czołgu.. nie zazdroszczę wrażeń i nerwów! musisz się porządnie odstresować !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:45
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Waldi super wieście
cieszę się ogromnie że te plamienia to nic groźnego
no i nareszcie do domu jupi !!!
Pączek co tu dużo mówić... no przejebane jak w ruskim czołgu.. nie zazdroszczę wrażeń i nerwów! musisz się porządnie odstresować !słodycze były
dostałam obiad wlasnie....leżę i nic nie robie....popijam cydr....czuje sie odstresowana
Gaduaaa, Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Nie ale nad Wawa chmury sie zbierają - jakos tak ciemno sie zrobiło
Nowe wieści - pada deszcz
Na Bródnie grzmoty słychać...
Niedługo akurat będę wychodziła...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Na śląsku jeszcze słońce świeci, ale czuję, że to już nie długo. Jest takie ciśnienie, że zaraz mi głowę rozsadzi
I już jest burza. Ale deszczem wali po całości. Strumienie płyną po ulicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 15:41
-
nick nieaktualnydziewczyny!!!! zaraz was nadrobie ale musze cos napisac
SZCZAM PO GACIACH Z RADOSCI!
normalnie czuje sie jakbym zobaczyla dwie krechy na tescie hahaha
TSH 1,3 !!! po 6 miesiacach walki, po jednej cb - spadlo mi z ponad 5,6 na piekne 1,3!!! kocham moja tarczyce! kupie jej jakas apaszke albo szalik!!!!! i psikne nowym perfumemhahahahahah kocham moja tarczyce!!!
a prolaktyny mam ZA MALOZOLZOL ty tez szybko zrzucisz prolaktyne! mi po trzech dawkach dostinexu spadlo z ponad 1000 na 85
kocham zycie!
nooo to teraz jak w przeciagu kilku miesiecy nie zajde, to niestety ale mezus do badania, ja mam wyjebanenareszcie! po tych stresach i placzach!
EDIT: ide po likier jajeczny! a co!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 16:16
kozamonia, Pączek, AniaŁ123, Kasia1987, Caro, Kim87, Allmita, Tissaia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:dziewczyny!!!! zaraz was nadrobie ale musze cos napisac
SZCZAM PO GACIACH Z RADOSCI!
normalnie czuje sie jakbym zobaczyla dwie krechy na tescie hahaha
TSH 1,3 !!! po 6 miesiacach walki, po jednej cb - spadlo mi z ponad 5,6 na piekne 1,3!!! kocham moja tarczyce! kupie jej jakas apaszke albo szalik!!!!! i psikne nowym perfumemhahahahahah kocham moja tarczyce!!!
a prolaktyny mam ZA MALOZOLZOL ty tez szybko zrzucisz prolaktyne! mi po trzech dawkach dostinexu spadlo z ponad 1000 na 85
kocham zycie!
nooo to teraz jak w przeciagu kilku miesiecy nie zajde, to niestety ale mezus do badania, ja mam wyjebanenareszcie! po tych stresach i placzach!
EDIT: ide po likier jajeczny! a co!!!
SUPEROWO !!!
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Faceci nie rozumieją naszego głębokiego zwiazku z butami
hahaha Paczekno tak szpilki najwazniejsze!!!!
dobrze, ze auto sie znalazlo i co najwazniejsze, ze sa BUTY!
faceci nigdy nie zrozumieja czemu kobieta potrzebuje minimum 20 par butowPączek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Ja na majtach zaobserwowałam pasmo krwi ale bardziej o kołysze brązu.. takie małe plamienie a na papierze śluz woda ale biała. Eh ciekawe od czego te troche krwi.
jak dlugie masz cykle? zaznacz plamnienie na wykresie - moze to sie groch wgryza -
nick nieaktualny