X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ do roboty;)

KlaudyŚ, rozowyflaming lubią tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No..To pozdrawiam prosto z wyrka domowego.. Do domu człowiek wrócił pogoda się zje... Jak zwykle..
    Ja pozdrawiam z kanapy ;)

rozowyflaming lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim niech tylko chlop skonczy prace kolo domu i jedziemy :d

Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila przyszedl na chwile moj i mowie mu ze dzis mam ochotę po serduszkowac a ten.ze sily nie.ma a jak.mu powiedziałam ze owulacje dzis mam to ten usmieszek , i mowi to.co wyliczylas a ja nie ze zrobilam test owu i sluzz mam.jak.przy owulacji a ten zadowolony i mowi moze pyknie :p

rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Przed chwila przyszedl na chwile moj i mowie mu ze dzis mam ochotę po serduszkowac a ten.ze sily nie.ma a jak.mu powiedziałam ze owulacje dzis mam to ten usmieszek , i mowi to.co wyliczylas a ja nie ze zrobilam test owu i sluzz mam.jak.przy owulacji a ten zadowolony i mowi moze pyknie :p

pyknie pyknie! :))) do roboty!!! :D :D :D

Kim87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    No a jak !!! Szpilunie moje kochane !!!
    Moj nie kapuje tej akcji z butami - tzn z szafy mi sie juz wylewają - odsuwam drzwi od szafy i zawsze mi cos na glowe spadnie albo sie wysypie ;) a ja zawsze mowie se nie mam sie w co ubrać !! Szopingoholizm mam ma maxa !!!
    Aaaa i zawsze mowie ze promocja była....do szału tym chłopa doprowadzam :P

hahaha :D noooo promocja zycia - musialas kupic bo bucik sie smutno patrzyl i takiego w takim kolorze nie mialas :D

ja najwiecej mam szpilek, ktorych ostatnio nie nosze :D tylko jak na randke z moim ide :D

ile ja kartonow ukrywam po katach :D a ten zawsze znajdzie! :D i ja wtedy "kochanie, to stare buty, nie przejmuj sie"

:D

Tissaia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Q Ty wiesz że te testy clearblue co niby wykrywają ciąże 4 dni przed @ to są czułości 50 ?! uwierzysz?!

kim jest Q ? :D

czulosc 50?! ?! o matko!!!! ja myslalam, ze 25.... :o

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No..To pozdrawiam prosto z wyrka domowego.. Do domu człowiek wrócił pogoda się zje... Jak zwykle..

Waldusiu! no nareszcie w domu!!! z Tosiem! mezem! co tam pogoda! wyleguj sie w lozku z Tosiem i ogladajcie bajki! :)

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Superowo!!!
    Tarczyca potrafi dać w kość. A Ty masz hashimoto czy niedoczynność?

niedoczynnosc, dowiedzialam sie o tym podczas staran o bobasa :)
    zaczelam zbijac z wartosci 5,5 chyba potem spadlo mi do 2 i znowu skoczylo do 4,8
    zwiekszylam dawke i na chwile obecna jest cacy :) pierwszy raz :)

a ty? niedoczynnosc i hashi z tego co kojarze? wiesz co, moja kolezanka i jej mama maja hashi i obie sa na diecie bezglutenowej i bez laktozy...i moja kolezanka zawsze zachodzi za pierwszym razem :D skubana :D

ja osobiscie lepiej sie czuje jak ograniczam gluten ale nie umiem tak totalnie zrezygnowac.. :D

Pączek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    26dni @powinnam dostać 31

judi do 31 jest jeszcze duzo czasu, podejrzane to plamienie... :D :D moze serio sie koles wgryza w macice :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Ja pozdrawiam z kanapy ;)

lez, za 8 miesiecy bedziesz zapindalac z wozeczkiem po parku :D nie polezysz sobie :D tse tse tse :D :D :D

<3

Kim87 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    kim jest Q ? :D

czulosc 50?! ?! o matko!!!! ja myslalam, ze 25.... :o
    Evelina ;)
    no sama szoku doznałam .. oni nie piszą na opakowaniach jaka czułość tylko ze 4 dni przed @ można robić i dzis się doszukałam ze 50 ... śmieszne

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    judi do 31 jest jeszcze duzo czasu, podejrzane to plamienie... :D :D moze serio sie koles wgryza w macice :D

Kto wie może :) bo po plamieniu (małej plamce na majtach) nie ma narazie śladu. Narazie sam śluz

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Evelina ;)
    no sama szoku doznałam .. oni nie piszą na opakowaniach jaka czułość tylko ze 4 dni przed @ można robić i dzis się doszukałam ze 50 ... śmieszne

i ty testowalas tym 50 ????

kup sobie tanie takie na ebay'u paskowe z czuloscia 10 albo 15 - bo 50 to chyba w trzecim miesiacu wyjdzie hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dworzu lataja male muszki, jakis wsciekly ptak cwierka za oknem, pies byl dzisiaj niegrzeczny dla mnie i zachcialo mi sie loda o smaku orzechowym - jakie sa szanse, ze jestem w ciazy? :D :D :D :D

hahaha :D

milgo wieczoru dziewczyny ja lece prac bo w piatek wakacje :D

Kim87, Tissaia lubią tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    hahaha :D noooo promocja zycia - musialas kupic bo bucik sie smutno patrzyl i takiego w takim kolorze nie mialas :D

ja najwiecej mam szpilek, ktorych ostatnio nie nosze :D tylko jak na randke z moim ide :D

ile ja kartonow ukrywam po katach :D a ten zawsze znajdzie! :D i ja wtedy "kochanie, to stare buty, nie przejmuj sie"

:D

Wiesz co - ja zawsze mam w głowie jedno
    Zeby po mojej śmierci moj stary nie sprzedał tego wszystkiego za tyle za ile mu powiedziałam :)

rozowyflaming, Kim87 lubią tę wiadomość

• skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wczoraj miałam 6dpo piłam piwo i w pewnym momencie coś mnie w środku tak złapało że dałam mężowi piwo a 5dpo miałam spadek temp. Co o tym myślicie ?

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Wiesz co - ja zawsze mam w głowie jedno
    Zeby po mojej śmierci moj stary nie sprzedał tego wszystkiego za tyle za ile mu powiedziałam :)

placze ze smiechu!!!!!!!!!!! :D

Pączek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ktora jeszcze czeka w maju na fasolke lub to czego nie lubimy wredote?

• MissHania Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, sory ze ja zadaje tylko pytania. Bardzo chciałabym sie wypowiedzieć czy cos doradzić, ale nie mam zbyt dużej wiedzy :( zmieniłam lekarza, ktory zbadał mi endometrioze i powiedział ze trzeba działać z ciąża bo znowu mam zrosty z macica. Brak słów. Ale do rzeczy... Dostałam duhaston na niski progesteron. Mam brać dwie tabletki- nie dopytywałam czy dwie na raz, o jakiej porze itp. Czy wiecie cos o tym? Mam brać w każdym cyklu od 25dc i jesli okaże sie ze jest ciąża to kontynuować a jesli nie to przerwać i znowu od 25dc. Nie kumam tylko skąd mam wiedzieć? Czy ten lek wpływa na czas kiedy ma przyjść @ czy przyjdzie normalnie ok 28 dc? Czy za każdym razem musze test robic? Pozdrawiam Was ciepło z Gdanska mimo ze jestem milcząca! :)

‹‹ 1914 1915 1916 1917 1918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ