Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed chwila przyszedl na chwile moj i mowie mu ze dzis mam ochotę po serduszkowac a ten.ze sily nie.ma a jak.mu powiedziałam ze owulacje dzis mam to ten usmieszek , i mowi to.co wyliczylas a ja nie ze zrobilam test owu i sluzz mam.jak.przy owulacji a ten zadowolony i mowi moze pyknie :p
rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Przed chwila przyszedl na chwile moj i mowie mu ze dzis mam ochotę po serduszkowac a ten.ze sily nie.ma a jak.mu powiedziałam ze owulacje dzis mam to ten usmieszek , i mowi to.co wyliczylas a ja nie ze zrobilam test owu i sluzz mam.jak.przy owulacji a ten zadowolony i mowi moze pyknie :p
pyknie pyknie!)) do roboty!!!
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPączek wrote:No a jak !!! Szpilunie moje kochane !!!
Moj nie kapuje tej akcji z butami - tzn z szafy mi sie juz wylewają - odsuwam drzwi od szafy i zawsze mi cos na glowe spadnie albo sie wysypiea ja zawsze mowie se nie mam sie w co ubrać !! Szopingoholizm mam ma maxa !!!
Aaaa i zawsze mowie ze promocja była....do szału tym chłopa doprowadzam
hahahanoooo promocja zycia - musialas kupic bo bucik sie smutno patrzyl i takiego w takim kolorze nie mialas
ja najwiecej mam szpilek, ktorych ostatnio nie noszetylko jak na randke z moim ide
ile ja kartonow ukrywam po katacha ten zawsze znajdzie!
i ja wtedy "kochanie, to stare buty, nie przejmuj sie"
Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:No..To pozdrawiam prosto z wyrka domowego.. Do domu człowiek wrócił pogoda się zje... Jak zwykle..
Waldusiu! no nareszcie w domu!!! z Tosiem! mezem! co tam pogoda! wyleguj sie w lozku z Tosiem i ogladajcie bajki!
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Superowo!!!
Tarczyca potrafi dać w kość. A Ty masz hashimoto czy niedoczynność?
niedoczynnosc, dowiedzialam sie o tym podczas staran o bobasa
zaczelam zbijac z wartosci 5,5 chyba potem spadlo mi do 2 i znowu skoczylo do 4,8
zwiekszylam dawke i na chwile obecna jest cacypierwszy raz
a ty? niedoczynnosc i hashi z tego co kojarze? wiesz co, moja kolezanka i jej mama maja hashi i obie sa na diecie bezglutenowej i bez laktozy...i moja kolezanka zawsze zachodzi za pierwszym razemskubana
ja osobiscie lepiej sie czuje jak ograniczam gluten ale nie umiem tak totalnie zrezygnowac..Pączek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:kim jest Q ?
czulosc 50?! ?! o matko!!!! ja myslalam, ze 25.... :o
no sama szoku doznałam .. oni nie piszą na opakowaniach jaka czułość tylko ze 4 dni przed @ można robić i dzis się doszukałam ze 50 ... śmieszneFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Evelina
no sama szoku doznałam .. oni nie piszą na opakowaniach jaka czułość tylko ze 4 dni przed @ można robić i dzis się doszukałam ze 50 ... śmieszne
i ty testowalas tym 50 ????
kup sobie tanie takie na ebay'u paskowe z czuloscia 10 albo 15 - bo 50 to chyba w trzecim miesiacu wyjdzie hehe -
nick nieaktualnyna dworzu lataja male muszki, jakis wsciekly ptak cwierka za oknem, pies byl dzisiaj niegrzeczny dla mnie i zachcialo mi sie loda o smaku orzechowym - jakie sa szanse, ze jestem w ciazy?
hahaha
milgo wieczoru dziewczyny ja lece prac bo w piatek wakacjeKim87, Tissaia lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:hahaha
noooo promocja zycia - musialas kupic bo bucik sie smutno patrzyl i takiego w takim kolorze nie mialas
ja najwiecej mam szpilek, ktorych ostatnio nie noszetylko jak na randke z moim ide
ile ja kartonow ukrywam po katacha ten zawsze znajdzie!
i ja wtedy "kochanie, to stare buty, nie przejmuj sie"
Wiesz co - ja zawsze mam w głowie jedno
Zeby po mojej śmierci moj stary nie sprzedał tego wszystkiego za tyle za ile mu powiedziałamrozowyflaming, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, sory ze ja zadaje tylko pytania. Bardzo chciałabym sie wypowiedzieć czy cos doradzić, ale nie mam zbyt dużej wiedzy
zmieniłam lekarza, ktory zbadał mi endometrioze i powiedział ze trzeba działać z ciąża bo znowu mam zrosty z macica. Brak słów. Ale do rzeczy... Dostałam duhaston na niski progesteron. Mam brać dwie tabletki- nie dopytywałam czy dwie na raz, o jakiej porze itp. Czy wiecie cos o tym? Mam brać w każdym cyklu od 25dc i jesli okaże sie ze jest ciąża to kontynuować a jesli nie to przerwać i znowu od 25dc. Nie kumam tylko skąd mam wiedzieć? Czy ten lek wpływa na czas kiedy ma przyjść @ czy przyjdzie normalnie ok 28 dc? Czy za każdym razem musze test robic? Pozdrawiam Was ciepło z Gdanska mimo ze jestem milcząca!