Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ do roboty;)

KlaudyŚ, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No..To pozdrawiam prosto z wyrka domowego.. Do domu człowiek wrócił pogoda się zje... Jak zwykle..
    Ja pozdrawiam z kanapy ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim niech tylko chlop skonczy prace kolo domu i jedziemy :d

Kim87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila przyszedl na chwile moj i mowie mu ze dzis mam ochotę po serduszkowac a ten.ze sily nie.ma a jak.mu powiedziałam ze owulacje dzis mam to ten usmieszek , i mowi to.co wyliczylas a ja nie ze zrobilam test owu i sluzz mam.jak.przy owulacji a ten zadowolony i mowi moze pyknie :p

nick nieaktualny, Tuliska lubią tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Przed chwila przyszedl na chwile moj i mowie mu ze dzis mam ochotę po serduszkowac a ten.ze sily nie.ma a jak.mu powiedziałam ze owulacje dzis mam to ten usmieszek , i mowi to.co wyliczylas a ja nie ze zrobilam test owu i sluzz mam.jak.przy owulacji a ten zadowolony i mowi moze pyknie :p

pyknie pyknie! :))) do roboty!!! :D :D :D

Kim87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    No a jak !!! Szpilunie moje kochane !!!
    Moj nie kapuje tej akcji z butami - tzn z szafy mi sie juz wylewają - odsuwam drzwi od szafy i zawsze mi cos na glowe spadnie albo sie wysypie ;) a ja zawsze mowie se nie mam sie w co ubrać !! Szopingoholizm mam ma maxa !!!
    Aaaa i zawsze mowie ze promocja była....do szału tym chłopa doprowadzam :P

hahaha :D noooo promocja zycia - musialas kupic bo bucik sie smutno patrzyl i takiego w takim kolorze nie mialas :D

ja najwiecej mam szpilek, ktorych ostatnio nie nosze :D tylko jak na randke z moim ide :D

ile ja kartonow ukrywam po katach :D a ten zawsze znajdzie! :D i ja wtedy "kochanie, to stare buty, nie przejmuj sie"

:D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Q Ty wiesz że te testy clearblue co niby wykrywają ciąże 4 dni przed @ to są czułości 50 ?! uwierzysz?!

kim jest Q ? :D

czulosc 50?! ?! o matko!!!! ja myslalam, ze 25.... :o

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No..To pozdrawiam prosto z wyrka domowego.. Do domu człowiek wrócił pogoda się zje... Jak zwykle..

Waldusiu! no nareszcie w domu!!! z Tosiem! mezem! co tam pogoda! wyleguj sie w lozku z Tosiem i ogladajcie bajki! :)

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaŁ123 wrote:
    Superowo!!!
    Tarczyca potrafi dać w kość. A Ty masz hashimoto czy niedoczynność?

niedoczynnosc, dowiedzialam sie o tym podczas staran o bobasa :)
    zaczelam zbijac z wartosci 5,5 chyba potem spadlo mi do 2 i znowu skoczylo do 4,8
    zwiekszylam dawke i na chwile obecna jest cacy :) pierwszy raz :)

a ty? niedoczynnosc i hashi z tego co kojarze? wiesz co, moja kolezanka i jej mama maja hashi i obie sa na diecie bezglutenowej i bez laktozy...i moja kolezanka zawsze zachodzi za pierwszym razem :D skubana :D

ja osobiscie lepiej sie czuje jak ograniczam gluten ale nie umiem tak totalnie zrezygnowac.. :D

Pączek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    26dni @powinnam dostać 31

judi do 31 jest jeszcze duzo czasu, podejrzane to plamienie... :D :D moze serio sie koles wgryza w macice :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Ja pozdrawiam z kanapy ;)

lez, za 8 miesiecy bedziesz zapindalac z wozeczkiem po parku :D nie polezysz sobie :D tse tse tse :D :D :D

<3

Kim87 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    kim jest Q ? :D

czulosc 50?! ?! o matko!!!! ja myslalam, ze 25.... :o
    Evelina ;)
    no sama szoku doznałam .. oni nie piszą na opakowaniach jaka czułość tylko ze 4 dni przed @ można robić i dzis się doszukałam ze 50 ... śmieszne

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    judi do 31 jest jeszcze duzo czasu, podejrzane to plamienie... :D :D moze serio sie koles wgryza w macice :D

Kto wie może :) bo po plamieniu (małej plamce na majtach) nie ma narazie śladu. Narazie sam śluz

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    Evelina ;)
    no sama szoku doznałam .. oni nie piszą na opakowaniach jaka czułość tylko ze 4 dni przed @ można robić i dzis się doszukałam ze 50 ... śmieszne

i ty testowalas tym 50 ????

kup sobie tanie takie na ebay'u paskowe z czuloscia 10 albo 15 - bo 50 to chyba w trzecim miesiacu wyjdzie hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dworzu lataja male muszki, jakis wsciekly ptak cwierka za oknem, pies byl dzisiaj niegrzeczny dla mnie i zachcialo mi sie loda o smaku orzechowym - jakie sa szanse, ze jestem w ciazy? :D :D :D :D

hahaha :D

milgo wieczoru dziewczyny ja lece prac bo w piatek wakacje :D

Kim87, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    hahaha :D noooo promocja zycia - musialas kupic bo bucik sie smutno patrzyl i takiego w takim kolorze nie mialas :D

ja najwiecej mam szpilek, ktorych ostatnio nie nosze :D tylko jak na randke z moim ide :D

ile ja kartonow ukrywam po katach :D a ten zawsze znajdzie! :D i ja wtedy "kochanie, to stare buty, nie przejmuj sie"

:D

Wiesz co - ja zawsze mam w głowie jedno
    Zeby po mojej śmierci moj stary nie sprzedał tego wszystkiego za tyle za ile mu powiedziałam :)

nick nieaktualny, Kim87 lubią tę wiadomość

• skorpionek82 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wczoraj miałam 6dpo piłam piwo i w pewnym momencie coś mnie w środku tak złapało że dałam mężowi piwo a 5dpo miałam spadek temp. Co o tym myślicie ?

be2286637619c012de883c2f8744cba8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Wiesz co - ja zawsze mam w głowie jedno
    Zeby po mojej śmierci moj stary nie sprzedał tego wszystkiego za tyle za ile mu powiedziałam :)

placze ze smiechu!!!!!!!!!!! :D

Pączek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ktora jeszcze czeka w maju na fasolke lub to czego nie lubimy wredote?

• MissHania Koleżanka

Wysłany: 25 maja 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, sory ze ja zadaje tylko pytania. Bardzo chciałabym sie wypowiedzieć czy cos doradzić, ale nie mam zbyt dużej wiedzy :( zmieniłam lekarza, ktory zbadał mi endometrioze i powiedział ze trzeba działać z ciąża bo znowu mam zrosty z macica. Brak słów. Ale do rzeczy... Dostałam duhaston na niski progesteron. Mam brać dwie tabletki- nie dopytywałam czy dwie na raz, o jakiej porze itp. Czy wiecie cos o tym? Mam brać w każdym cyklu od 25dc i jesli okaże sie ze jest ciąża to kontynuować a jesli nie to przerwać i znowu od 25dc. Nie kumam tylko skąd mam wiedzieć? Czy ten lek wpływa na czas kiedy ma przyjść @ czy przyjdzie normalnie ok 28 dc? Czy za każdym razem musze test robic? Pozdrawiam Was ciepło z Gdanska mimo ze jestem milcząca! :)

‹‹ 1914 1915 1916 1917 1918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ