Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Po serduszkowalismy
Jutro test Zrobie kolejny i zobaczymy jak juz bedzie po to robimy przerwę a jak nie to.jutro kolejna dostawa
Klaudys ale jak jutro wyjdzie negatywny to tez poserduszkuj bo przeciez owu moze byc w dniu pozytywnego testu, na drugi dzien albo na dwa dni po! wiec kochana mecz jeszcze narzeczonego przez kolejne dwa dnizeby nie przegapic
-
nick nieaktualny
-
skorpionek82 wrote:To jeszcze min 5dni man 8dni;(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Klaudys ale jak jutro wyjdzie negatywny to tez poserduszkuj bo przeciez owu moze byc w dniu pozytywnego testu, na drugi dzien albo na dwa dni po! wiec kochana mecz jeszcze narzeczonego przez kolejne dwa dni
zeby nie przegapic
Bedzie ciezko bo dzieciaki kuzynki przyjeżdżają i do niedzieli beda u nas .
Ale może coś się uda wykabinowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tissaia wrote:Klaudys, zawsze chhlop moze isc Ci pomoc sie "wykapac", albo recznik "potrzymac"
Haha nie da rady dzieciaki zbyt madre :p
Raz na stypie goscie rozmawiali o.zyciu a julcia pociagnela temat i zaczela sie klocic na temat zycia i.julcia.mowi do brata ,,takkie jest zycie"Tissaia lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochanie wcześniej.sie tylko nadenerwujesz że neg wychodzi. Możesz iść wcześniej na betę ale.tego też nie polecam bo moze być biochemiczna. Cierpliwość popłaca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Całe Zołzontko
nic dodać, nic ujac :* ciebie też strasznie miło widzieć ale potrzebuje tej "nickowej" Kasi :*
Ooo szukali mnie
Przepraszam, ja wczoraj miałam romantyczny wieczór z mężem i już nie wchodzilam do Wasbyliśmy na drążkach w parku poćwiczyć i pobrawić się z psem i film oglądaliśmy potem.
U mnie spadek temp, powoli ześlizguje się w stronę @. Zrobiłam testa też -negatyw (co prawda ten dupiaty taki co w gratisie dają, ale raczej @ przeczuwam w najbliższych dniach).
Tuliska co tam kochana?Kim87 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Tissaia wrote:Flaming zaraz po srduszkowaniu minimum godzine stanie na glowie zalecam!
A pozniej na piec zdrowasiek do pieca
Co by zalana forma sie upiekla
Posikałam się ze śmiechu przy kawie
HahaahahhahahahhahahahhaKim87 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane