Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Haniu @ powinna pojawić się mimo brania luteiny. U mnie przychodzi kilka dni po odstawieniu. Tyle ze ja zawsze miałam lutealną długa.
Kasiu u mnie wychodzi jednak na to że mam hiperprolaktynemia czynnosciowa. Podstawowa prolaktyna spadła bo mam 19,5 ale skok 15 razy po mtc. No i kolejny problem. Bromek mnie czeka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 10:11
-
To faktycznie wysoki wynik Tuliska, ale słyszałam, że po bromku szybciutko sprawę się opanowuje. Ja troszkę się martwię, bo na ten mój lekko podwyższony wynik tak naprawdę nic nie dostałam, przepisała mi jodid, luteinę i biorę niepokalanek. Czy to wystarczy?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Cześć
Wczoraj byłam na monitoringu i są 3 dorodne pęcherzyki, dzisiaj podaję sobie zastrzyk i w sobotę działamy. Dobre jajniki mam, bo się pośpieszyły w tym cyklu i idealnie wpasujemy się z owulacją w długi weekendbędziemy wypoczęci i będzie można działać
Kasia1987, Kim87, Tuliska, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu niepokalanek ci wystarczy
Zołzontko, jak moja babcia mawia, takiej kundzie wszystko ujdzieno co? Oryginalna jesteś
Moniu fajnie wam się wszystko zgralo więc działać działać i za dwa tygonie prosimy fotyyytakich wstydliwych dwóch kresek:)
Hej Klaudys i Kim :*:*Kim87, rozowyflaming, KlaudyŚ, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie - jak to jest z ta nieszczęsna szyjka ?
Bo mi dzis tempa w gore - wiec mysle oooo spoko
Szyjke mam wysoko i raczej miekka/średnia a naczytałam sie ze powinna byc twarda
A głowa to mnie tak dzis napieprza i tak jestem nerwowa ze nie pytajcie - wqrzylam sie strasznie na ta szyjkę i boje sie ze znowu dupa z tego bedzie -
nick nieaktualnyKlaudys super, ze tempka skoczyla!
Tuliska - popros o dostinex, mi pomogl zbic bestie PRL
Kasianie lubie tego testu
ale wiesz co Twoja gin jest tak super, ze nastepnym razem beda dwie tluste kreseczki
Kimi - noo grochu sie rozciagal wczoraj a dzisiaj odsypia to macica nie bolinie moge sie doczekac twojej fotki z usg
bede plakac ze szczescia
Paczek - a moze u Ciebie srednia to jest twarda? Bez przesady ale no jak kamien nigdy twarda nie bedziemasz tak zajebusty wykres, ze odpedz tr negatywne mysli!!!!! Zjedz paczka i bedzie dobrze!!! Nie znam sie na szyjce
nigdy jej nie znalazlam ale mam bo gin ostatnio mowil, ze wysoko hahahah
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Cześć
Wczoraj byłam na monitoringu i są 3 dorodne pęcherzyki, dzisiaj podaję sobie zastrzyk i w sobotę działamy. Dobre jajniki mam, bo się pośpieszyły w tym cyklu i idealnie wpasujemy się z owulacją w długi weekendbędziemy wypoczęci i będzie można działać
Luuuubie to oprocz tego zastrzyku! Bedziesz sie sama kluc?! Omg mdleje na sama mysl o tymale czego sie nie robi dla groszka!
Do dziela!!!!! Do ataku!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny