Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTissaia wrote:Niedawno od magnezu chyba miałam prawie że świecące siuski
Qurde.... Coś mi nie idzie w tym miesiącu wykres i mierzenie temp... Budzę się przed czasem i muszę wstać do toalety przez co chyba temperatura jakaś bez sensu jest.. No i ten spadek? Przy dość dużej dawce luteiny?
polubilam za magnez!a nie za siusianie!
dziwny masz ten spadek kurde - nie wiem dlaczego
nastepnym razem trzymaj sikido godziny pomiaru
Tissaia lubi tę wiadomość
-
Żabcie zobaczyłam jakieś plamienie w śluzie.
Brzuch milczy, więc nieco mnie to dziwi- zawsze napierdaka, a teraz nic, być może to niepokalanek cuda zdziałał i zniwelował bóle? (zamykam 2 miesiąc brania)
Pewnie hmmm pewnie w nocy małpiszon przylezie.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyFlaming jakby to takie łatwe było trzymać siki przez godzinę heheheee. Mi przez 10 minut jest ciężko
Zobaczymy jutro rano, jak obudze się znów przed czasem to pie....le nie mierze. Jak o wlasciwym czasie, to zmierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 18:32
-
nick nieaktualny
-
Niepokalanek, luteina, okres albo bobo
Jak zwykle nic nie wiadomona szczęście jestem wyluzowana z tym, w końcu to już 5 cykl, chill out, co przyjdzie to przyjdzie.
Wspaniały dzień u mnie dzisiaj. Taaaaka pogoda. Cudnie...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
W ogóle to robię na sobie eksperyment...
Obiecuję Wam nie wziąć nospy extra w tym cyklu -całe życie odkąd mam @ czyli od 14 roku życia mam potwornie bolesne okresy, z bólu jest mi aż niedobrze, mam wrażenie, że skurcze mnie rozsadzą, jakbym rodziła:/
Od ok 60 dni biore niepokalanek- w zeszłym cyklu jak poczułam lekkie skurcze małpowe to ze strachu przed tym co zawsze od razu załadowałam nospę, po godzinie drugą. Tym razem chcę zobaczyć i przekonać się, czy te bóle zelżały. Nie wezmę nic. Dam znać, jak poszło...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Żabcie zobaczyłam jakieś plamienie w śluzie.
Brzuch milczy, więc nieco mnie to dziwi- zawsze napierdaka, a teraz nic, być może to niepokalanek cuda zdziałał i zniwelował bóle? (zamykam 2 miesiąc brania)
Pewnie hmmm pewnie w nocy małpiszon przylezie.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tissaia wrote:No no no. Powodzenia. Obys tych nosp nie potrzebowala
Ja dziś mam jakiś kiepski dzień. Jakaś nerwowa jestem i jakieś czarne myśliNo i dziwne bóle nie wiem czy jajniki, czy macica, czy może to od stawów biodrowych.. A może wszystko naraz
Tissaia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tissaia wrote:No no no. Powodzenia. Obys tych nosp nie potrzebowala
Ja dziś mam jakiś kiepski dzień. Jakaś nerwowa jestem i jakieś czarne myśliNo i dziwne bóle nie wiem czy jajniki, czy macica, czy może to od stawów biodrowych.. A może wszystko naraz
-
nick nieaktualny
-
Dobry z wieczora
Kasiu już teraz mogę Ci powiedzieć ze u mnie @ ostatnio prawie zupełnie bezbolesna dzięki niepokalankowi
Tissaia to ja jestem z tobąbo ja niby humor mam ale jak tylko o tym wszystkim myślę to mnie ściska od srodka
Kim87, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Witamy.. Wczoraj mnie nie było ale korzystałam w Dnia Matki i z tego że mąż był cały dzień w domu.. Tosiu pół wczorajszego święta przespał obrażony.. Ja oczywiście odpoczywałam..
Dzięki mamuśki i przyszłe mamuśki za wsparcie w moich trudnych chwilach..Kim87, Gaduaaa, rozowyflaming, Kasia1987, Tissaia lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.