Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo laseczki! Byle do 15!!! Jutro bede sie byczyc z drinem z palma na plazy!!
Caluje was wszystkie!!
Jak Kasiu u Ciebie? Jest malpa? Czy temp skoczyla w gore? Ja cale zycie na przeciwbolowych - czasami nawet 4 tabletki ibupromu jednego dnia a z niepokalankiem maksymalnie jedna nospa
Lilith haha kochana czyli owu jeszcze nie ma, pojawi sie to zaczniesz szalec! Mamy to wrodzonebedzie uwodzenie meza
codzienne
Waldus o co Tosiu focha walnal? I tak Ciebie mocno kocha
Klaudys - to teraz czekaj na rezultatyza niedlugo chwalisz sie tlustymi kreseczkami
Tuliska - popros o dostinex, ja jestem bardzo zadowolona tak szybkim zbiciem Prl
Buziole dla was wszystkich!!!!WaldhauzerM, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Hejo laseczki! Byle do 15!!! Jutro bede sie byczyc z drinem z palma na plazy!!
Caluje was wszystkie!!
Jak Kasiu u Ciebie? Jest malpa? Czy temp skoczyla w gore? Ja cale zycie na przeciwbolowych - czasami nawet 4 tabletki ibupromu jednego dnia a z niepokalankiem maksymalnie jedna nospa
Lilith haha kochana czyli owu jeszcze nie ma, pojawi sie to zaczniesz szalec! Mamy to wrodzonebedzie uwodzenie meza
codzienne
Waldus o co Tosiu focha walnal? I tak Ciebie mocno kocha
Klaudys - to teraz czekaj na rezultatyza niedlugo chwalisz sie tlustymi kreseczkami
Tuliska - popros o dostinex, ja jestem bardzo zadowolona tak szybkim zbiciem Prl
Buziole dla was wszystkich!!!!
Foch był o to że w pokoju nie posprzątał a komputera mu się zachciało.. Stwierdziliśmy że skoro my prosimy żeby pozbierał 5 zabawek a on nie. To my na komputer też nie..
Położył się i padł..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Bry.
Foch był o to że w pokoju nie posprzątał a komputera mu się zachciało.. Stwierdziliśmy że skoro my prosimy żeby pozbierał 5 zabawek a on nie. To my na komputer też nie..
Położył się i padł..
Haha ale masz uparciuszka malego w domu!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Hej !
Moja pobudka dzis odbyła sie przy dźwiękach wiertarki udarowej....8:15....komuś sie strasznie nudziło
Ale nic - zjadam banana i ide pobiegać po parku - endorfiny podskoczą - bedzie dobry humor
WaldhauzerM, Kim87, Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jaka siara
Siedze na spotkaniu u szefa, jest tez ekspert z innej firmy. Trwaja rozmowy na temat kooperacji. Siedze zaspana, slucham jednym uchem..w miedzy czasie dostalam malego zjeba, ze sie obijami pije wode...nagle przechyla mi sie kubeczek z woda w krok..i cala woda wlatuje mi w ehm ehkm majty ...miedzy nogi... wyglada jakbym sie zeszczala .. caly kubek .. zalalam krzeslo.. i mam doslownie powodz w gaciach.. dzinsy cale mokrw.. szef zdziwiony: co Pani robi?! a ja... no wylalo sie.. i siedze z nimi dalej i wycieam sobie krok papierem.....
pieknie dzien sie zaczal... teraz ten ekspert bedzie pewnie na mnie wolal: mokre majtki
Kasia1987, Pączek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny