Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:Klaudys super, ze tempka skoczyla!
Tuliska - popros o dostinex, mi pomogl zbic bestie PRL
Kasianie lubie tego testu
ale wiesz co Twoja gin jest tak super, ze nastepnym razem beda dwie tluste kreseczki
Kimi - noo grochu sie rozciagal wczoraj a dzisiaj odsypia to macica nie bolinie moge sie doczekac twojej fotki z usg
bede plakac ze szczescia
Paczek - a moze u Ciebie srednia to jest twarda? Bez przesady ale no jak kamien nigdy twarda nie bedziemasz tak zajebusty wykres, ze odpedz tr negatywne mysli!!!!! Zjedz paczka i bedzie dobrze!!! Nie znam sie na szyjce
nigdy jej nie znalazlam ale mam bo gin ostatnio mowil, ze wysoko hahahah
Średnia to taka bardziej w strone miękkiej - tez sie nie znam na tych szyjkowych pomiarach dlatego pytam - ja tylko rozróżniam wysoko, nisko, miekka
Nerwa mam takiego dzis ze hej - nie wiem czy to hormony czy to pokłosie wczorajszego dnia
A głowa pulsuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiedawno od magnezu chyba miałam prawie że świecące siuski
Qurde.... Coś mi nie idzie w tym miesiącu wykres i mierzenie temp... Budzę się przed czasem i muszę wstać do toalety przez co chyba temperatura jakaś bez sensu jest.. No i ten spadek? Przy dość dużej dawce luteiny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 14:21
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Niedawno od magnezu chyba miałam prawie że świecące siuski
Qurde.... Coś mi nie idzie w tym miesiącu wykres i mierzenie temp... Budzę się przed czasem i muszę wstać do toalety przez co chyba temperatura jakaś bez sensu jest.. No i ten spadek? Przy dość dużej dawce luteiny?rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:No kochana wstawać nie wolno zanim nie zmierzysz bo zakłócasz pomiar
Ostatnio budzę się godzinę przed normalnym czasem pomiaru, ale mierze zanim wstanę z łóżkawięc tak czy siak jakas ta temperatura jest kijowa dP.
Chyba od jutra przestanę mierzyć, będę zdrowsza psychicznieKim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Luuuubie to oprocz tego zastrzyku! Bedziesz sie sama kluc?! Omg mdleje na sama mysl o tym
ale czego sie nie robi dla groszka!
Do dziela!!!!! Do ataku!!!!!!!rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Ja mam znowu bracw duphaston od poniedziałku przez 14 dni, a co potem to się zobaczy.
Jedziemy 12 czerwca nad morze to przynajmniej będę myśleć o czym innym a nie tylko czekała na @rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Nie ma to jak drzemka w południe.
Pączusiu ja nie badam od tego cyklu ani szyjki ani śluzu jedynie to wierze testa owu i temp .
Takze kochana pełen luz i groszunio będzie:)
Staram sie wrzucić na luz - troche to trudne ale staram sierozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Ostatnio budzę się godzinę przed normalnym czasem pomiaru, ale mierze zanim wstanę z łóżka
więc tak czy siak jakas ta temperatura jest kijowa dP.
Chyba od jutra przestanę mierzyć, będę zdrowsza psychicznierozowyflaming, Tissaia lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny