Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:lez, za 8 miesiecy bedziesz zapindalac z wozeczkiem po parku
nie polezysz sobie
tse tse tse
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 20:48
Zołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
skorpionek82 wrote:Hej ja wczoraj miałam 6dpo piłam piwo i w pewnym momencie coś mnie w środku tak złapało że dałam mężowi piwo a 5dpo miałam spadek temp. Co o tym myślicie ?
rozowyflaming, skorpionek82 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissHania wrote:Hej, sory ze ja zadaje tylko pytania. Bardzo chciałabym sie wypowiedzieć czy cos doradzić, ale nie mam zbyt dużej wiedzy
zmieniłam lekarza, ktory zbadał mi endometrioze i powiedział ze trzeba działać z ciąża bo znowu mam zrosty z macica. Brak słów. Ale do rzeczy... Dostałam duhaston na niski progesteron. Mam brać dwie tabletki- nie dopytywałam czy dwie na raz, o jakiej porze itp. Czy wiecie cos o tym? Mam brać w każdym cyklu od 25dc i jesli okaże sie ze jest ciąża to kontynuować a jesli nie to przerwać i znowu od 25dc. Nie kumam tylko skąd mam wiedzieć? Czy ten lek wpływa na czas kiedy ma przyjść @ czy przyjdzie normalnie ok 28 dc? Czy za każdym razem musze test robic? Pozdrawiam Was ciepło z Gdanska mimo ze jestem milcząca!
Hania, jak masz niedomoge lutealna to branie od 25dc leku nic nie pomoże. Wg mnie to powinno być od 15 do 25dc. Weź no może zadzwon i dopytaj.
Mi lekarz przepisał Luteine dopochwowa i mam brać od 16 do 26dc. 2x dziennie po jednej tabl. -
Jak kobietki
dzień spokoju a przynajmniej pozornego spokoju
siedze i ziewam
Po kolei:
Waldi w domciu najlepieja jeszcze pielegniarz Tosiu wzorowo się tobą zaopiekuje
Paczus wazne ze auto jesti najważniejsze ze szpile cale i zdrowe
Ptasiorkuuuu :* no to teraz nie ma mocnych trzeba groszkowac, fasolkowac, zakielkowac i rooooosnaaaacpiękne wyniki
bardzo się ciesze razem z tobą ;*
Klaudys do boooju, do booju, do wyrka po marzenia !!! Przytulać się tam proszę bardzo solidnie
Judi, może faktycznie ktoś próbuje w tobie zamieszkac;) bo czemuż by nie??? Milusio cieplusio :*
Gadułka dziadek jest napewno bardzo dumny że ma taką wnuczke :* wzorowo sobie z tym wszystkim kochana! Szacunek wielki szacunekza siłę :*
Kim buziaki mamuśko :*
Wszystkich i których zapomnialam tuleeee "*Gaduaaa, rozowyflaming, Kim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misshaniu luteine bierze się od trzeciego dnia wyższych temp po owulce przez 7-10 dni. Tak mi dwaj ginekolodzy tłumaczyli. Jeśli masz takie krótkie cykle to nie ma sensu tak późno brać, TISSALA ma rację
przynajmniej ja tak myślę
rozowyflaming, Tissaia lubią tę wiadomość