Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
rozowyflaming wrote:hahaha Paczek
no tak szpilki najwazniejsze!!!!
dobrze, ze auto sie znalazlo i co najwazniejsze, ze sa BUTY!
faceci nigdy nie zrozumieja czemu kobieta potrzebuje minimum 20 par butow
Moj nie kapuje tej akcji z butami - tzn z szafy mi sie juz wylewają - odsuwam drzwi od szafy i zawsze mi cos na glowe spadnie albo sie wysypiea ja zawsze mowie se nie mam sie w co ubrać !! Szopingoholizm mam ma maxa !!!
Aaaa i zawsze mowie ze promocja była....do szału tym chłopa doprowadzamrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:dziewczyny!!!! zaraz was nadrobie ale musze cos napisac
SZCZAM PO GACIACH Z RADOSCI!
normalnie czuje sie jakbym zobaczyla dwie krechy na tescie hahaha
TSH 1,3 !!! po 6 miesiacach walki, po jednej cb - spadlo mi z ponad 5,6 na piekne 1,3!!! kocham moja tarczyce! kupie jej jakas apaszke albo szalik!!!!! i psikne nowym perfumemhahahahahah kocham moja tarczyce!!!
a prolaktyny mam ZA MALOZOLZOL ty tez szybko zrzucisz prolaktyne! mi po trzech dawkach dostinexu spadlo z ponad 1000 na 85
kocham zycie!
nooo to teraz jak w przeciagu kilku miesiecy nie zajde, to niestety ale mezus do badania, ja mam wyjebanenareszcie! po tych stresach i placzach!
EDIT: ide po likier jajeczny! a co!!!
Superowo!!!
Tarczyca potrafi dać w kość. A Ty masz hashimoto czy niedoczynność?rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Zabieram się za pakowanie. Jak ja tego nie lubię
Muszę jeszcze męża spakować, bo on pewnie wróci o 19, więc już nie będzie na to czasu.
Nie wiem czy przez tą pogodę, czy przez co, ale tak się dzisiaj czuję dziwnie. Jestem obolała, szczególnie od pasa w dół, a do tego mam tak wrażliwą skórę, zwłaszcza na ramionach, że aż mnie boli od ocierania o rękawJeszcze łapały mnie skurcze lewej dłoni, ale nie tak jak od braku magnezu, tak że miałam problem z otwarciem drzwi kluczem.
Mam nadzieję że mi przejdzie, bo obiecałam menowi, że w drodze do Gdańska zmienię go na 2 godziny. -
AniaŁ123 wrote:Zabieram się za pakowanie. Jak ja tego nie lubię
Muszę jeszcze męża spakować, bo on pewnie wróci o 19, więc już nie będzie na to czasu.
Nie wiem czy przez tą pogodę, czy przez co, ale tak się dzisiaj czuję dziwnie. Jestem obolała, szczególnie od pasa w dół, a do tego mam tak wrażliwą skórę, zwłaszcza na ramionach, że aż mnie boli od ocierania o rękawJeszcze łapały mnie skurcze lewej dłoni, ale nie tak jak od braku magnezu, tak że miałam problem z otwarciem drzwi kluczem.
Mam nadzieję że mi przejdzie, bo obiecałam menowi, że w drodze do Gdańska zmienię go na 2 godziny.FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:może zespół cieśni nadgarstków? a może od kręgosłupa? masz problemy z odcinkiem szyjnym lub piersiowym ?
Tak niestety mam problemy zarówno z szyjnym jak i piersiowym, ale dzisiaj mnie nawet nie boli. -
KlaudyŚ wrote:Jest jest test owu pozytywny
)
Nawet pierdy moje slynne przy owulce sa
Ahh ale będzie wieczorem sie działo
Powodzenia!!!! Owocnych -
Gaduaaa wrote:to zapewne od tego masz drętwienie ręki
mi najcześciej drętwieją obie.. i to po nocach
Całkiem możliwe.
Gaduaaa masz problemy z kręgosłupem? Co Ci się dzieje? Jak sobie radziłaś w ciąży? -
AniaŁ123 wrote:Całkiem możliwe.
Gaduaaa masz problemy z kręgosłupem? Co Ci się dzieje? Jak sobie radziłaś w ciąży?
a to dawałam radę... tylko ze to bylo ponad 6 lat temu.. od tamtej pory z kręgosłupem gorzej..
ja mam zwyrodnienie i dykopatię odcinka lędzwiowegoFabianCyprian
Tymuś