Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:wow na prawdę Cię wsytrzeliło w kosmos.. a nie było nic co zaburzyło pomiar? poźniej poszłaś spać?nie wiem.. hmm
a może znak że coś się zagnieżdziło
Właśnie wszystko normalnie, poszłam spać o tej samej porze, nic nie piłam
A może to przez wczorajsze bieganie?
Na 100% nic się nie zagnieździło, bo mam potwierdzony brak ovu w tym cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Właśnie wszystko normalnie, poszłam spać o tej samej porze, nic nie piłam
Na 100% nic się nie zagnieździło, bo mam potwierdzony brak ovu w tym cyklu
A ile razy bylas na monitoringu? Bo moze owu byla dopiero wczoraj? Czasami jaja pozniej rosna
Czasami sa, zanikaja i zmieniaja zdanie i kolejne przychodzaKasia1987, AniaŁ123, Allmita lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Właśnie wszystko normalnie, poszłam spać o tej samej porze, nic nie piłam
Na 100% nic się nie zagnieździło, bo mam potwierdzony brak ovu w tym cyklu
a słuchaj może to dopiero na owulację??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 09:08
rozowyflaming, AniaŁ123, Allmita lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:TY miałaś taki poskakany ten wykresik Kim- górka dołek- byle skutecznie
Właśnie poobserwowałam. Ja mam niby fajny, ale bez żadnego spadku na typowe zagnieżdżenie- jedyna groszkowa mama, co też tak miała, to Waldi- gładki ładny wykres wzrostowy bez spadku na implementację. To daje mi małą nadzieję, ale ogólnie ja nie mam żadnych objawów. Ani na @ ani na groszka...
Kasiu ale masz piękny wykres! Ile dni zwykle trwa Twój cykl?Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miałam trzy monitoringi. Za pierwszym razem jajo miało jakieś 10 mm, po 5 dniach 15 mm, a po następnych 7 dniach już go nigdzie nie było i gin oświadczyła, że nie było ovu, bo jajo nie pękło tylko się wchłonęło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Paczek znajdz tego goscia i naslij bande na niego, niech go tez przepchaja!
Z rana takie rzeczy..
Tuliskowe lowe! Nie pitol, ze Cie nikt nie lubi bo sie tam przejade do Ciebie krasnalu
Kasia - tempka mogla Tobie skoczyc przez lutke ale kurde no porownaj lewa j prawa strone - po prawej sa gory a po lewej nizina. Ladnie to wygladaale wiem, wiem - czasami wykresy to wredne stwory i czekaja do ostatniego dnia, zeby zrabac humor ..
Wyslesz mi zdjecie opakowania lutki na fejsie? Poszukam jej na wlasna reke
Ktos musi w koncu zagroszkowac, laski do bojuCzikosz czemu tak czujesz? Opowiadaj! Nie moge sie doczekac twojego testowania
Zolzol bananie Tywyprosilas skierowanie wczoraj?
Kimi - magnez lykaj - poczytaj ile lykaja ciezarne i zwieksz dawkepoprostu groszunion rosnie i chate rozciaga
jestes teraz inkubatorem
kiedy usg?
I dzien dobry wszystkim, pozno poszlam spac i dzisiaj sie czuje skopanaa moze maz mnie w nocy bije
Drogi różowy ptaku!
Czuję się tak, jakby się udało, bo:
1) nie denerwuję się, a z reguły tak jest u mnie po owulacji. Jest zupełnie przeciwnie, czyli jest mi wesoło i jakoś tak szczęśliwiej niż zwykle;
2) cycki bolą, nie jakoś bardzo, ale jednak (przy schodzeniu ze schodów ból jest, oczywiście z psem wychodzę bez biustonosza, więc wiecie);
3) apetyt po owulacji mam zawsze, więc się nie liczy, no ale jest jakby co;
4) mam jakiś wewnętrzny przymus spożywania dobrych (w sensie zdrowych rzeczy). Ostatnio nawet szef okazał się wskaźnikiem, bo stwierdził, że ładnie pachnę (a nie używam perfum). Szef ma dwójkę dzieci, więc pewnie coś wyczuć potrafi, zakupił nawet herbatę z czerwonokrzewu.
No to tyle, na razie 4 powody.
Czekam na dalsze i mam nadzieję, że mnie nie rozczarują.
W ogóle u mnie mama miała badanie (markery i takie tam) i okazało się, że nie ma nowotworu. W domu podpytuje, kiedy, co i jak. Ostatnio po otrzymaniu wyników wymamrotała, że dożyje wnuków.
Rodzice Szyszki wyjeżdżają, bo liczą, że coś zdziałamy, ale to już chyba nie potrzebne.Judi22, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Kasiu ale masz piękny wykres! Ile dni zwykle trwa Twój cykl?
Dziękuję kochana.
Ostatnie pół roku moje cykle mają 30, 31, 32 dni. Mam takie trochę nieregularne.
Przy większych emocjach, czy wyjazdach zdarzały mi się nawet po 34-36 dni, więc na razie spokojnie czekam, bo taka długośc jest na razie w granicach mojej normy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Pączek może uda Ci się jakoś to wyjaśnić, żebyś nie musiała płacić. Przecież mogli Ci jeszcze uszkodzić samochód jeśli miałaś na biegu lub na ręcznym... Ludzie potrafią być cudowni
-
Bry.. Pamiętacie mnie jeszcze?? Nie było mnie chwilę ale to dlatego że z dnia na dzień mówią że jutro wyjdę i tak czas mija a oni nadal nie wiedzą skąd plamienie i strzelają z diagnozami..
Ale wczoraj mój lekarz wziął mnie na USG i wiem co w trawie piszczy.. Ale to później bo obchód..Kasia1987, AniaŁ123, Gaduaaa, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Dziękuję kochana.
Ostatnie pół roku moje cykle mają 30, 31, 32 dni. Mam takie trochę nieregularne.
Przy większych emocjach, czy wyjazdach zdarzały mi się nawet po 34-36 dni, więc na razie spokojnie czekam, bo taka długośc jest na razie w granicach mojej normy.
Bardzo bym chciała zobaczyć takie temperatury u siebie
Trzymam mocno kciuki!!!Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Bry.. Pamiętacie mnie jeszcze?? Nie było mnie chwilę ale to dlatego że z dnia na dzień mówią że jutro wyjdę i tak czas mija a oni nadal nie wiedzą skąd plamienie i strzelają z diagnozami..
Ale wczoraj mój lekarz wziął mnie na USG i wiem co w trawie piszczy.. Ale to później bo obchód..
Oczywiście, że pamiętamy!!!!!
Czekamy na wieści :*33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Bo tutaj jest kurs ekspercki moja droga.
Po ukończeniu można zostać ginekologiem-teoretykiem, specjalizacja "starania i objawy" z dodatkowym tytułem analityka ds. wykresów.Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Dziękuję kochana.
Przy większych emocjach, czy wyjazdach zdarzały mi się nawet po 34-36 dni, więc na razie spokojnie czekam, bo taka długośc jest na razie w granicach mojej normy.
Podobne do moich..od 32-35 dni....teraz 42 już dzień leci... -
Przyszli popaczeli pogadali i pytają czy chce do domu.. Mówię że jak można.. Ona do mnie.. Sprawdzimy jak się sprawy mają w środku i zobaczymy.. Ale idą na cięcie.. Więc badać będą po cesarce..
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Do tego doktorem od wspomagania płodności
Kiedyś wspomniałam koleżance, że mierzę temperatury, bo chcę wiedzieć kiedy szanse na groszka są największe i w ogóle poznać swoje Ciało od tej strony, to ona mnie wyśmiała. Powiedziała, że to nie jest miarodajne, bo wiele czynników może zaburzyć temperatury, dała mi do zrozumienia, że jestem zacofana że wierzę w takie bujdy...
A ja czym więcej na ten temat wiem, tym bardziej wydaje mi się to logiczneKim87, Tissaia lubią tę wiadomość